Tabi birde kentsel dönüşüm hikayesi var, o iş cort diye saplanabilir.
Printable View
akarsız kokarsız taksi plakası alıp kiraya verebilirsiniz,beyaz eşyacı acabılırsiniz veya hipermarkette olabilir mahallenin hipermarketi emin olun güzel para kazanıyor
Ev alıp satma işi mantıklı olabilir, ama nerde ne gideceğine dikkat etmek lazım. 2 Ay önce 85 liraya 3+1 daire aldım, içi atıl durumdaydı. Alçısı kartonpiyeri, parkesi, pimapeni çelik kapısı vs. kendim yaptırdım, toplasanız 10 bin gitmemiştir. Yapıldıktan sonra evi 85 liraya aldığım emlakçı geldi, o bile eğer satmayı düşünürsen 130-140 civarından veririz dedi. Tabi İstanbul'da durum nasıldır bilemiyorum, kentsel dönüşüm hikayeleri vs.
niye yeni bi konsept oluşturmak ıstıyosunuz ki burger mc mado starbucks gibi açtığı şube darpaneye dönen bi sistem düşünülebilir misal burger king ,adamlar zaten iş yapamayacak lokasyona franchise vermiyor yada inşaat sektörü ilk gözdem 1 ncide kazanamazsanız bile bi inşaat yaptıktan sonra yürür gidersiniz akaryakıt-gıda-inşaat para bunlarda kanımca
Sigortadan kazalı araba alıp yaptırıp satabilirsiniz tamirci tanıdık vs çevreniz iyiyse.. Bir tanıdığım düzenli olarak yapıyor her ay 10.000 e yakın para kazanıyor.. Tabiki dürüst yaptığınız sürece pert arabayı kazasız diye satmayarak..
Mokocum şuan mevcut parayı koruma devri. Yada mütayitlik yapıcan. Saldır fikirtepeye
güzel bir noktada tekel bayii açın, basın 200bin tl'lik malı, 200bin kuru parayı görünce iskontolar havada uçuşuyor, normal şartlarda %20 civarında gezen kar payınız otomatikman %30lara kadar çıkıyor, günlük 7bin tl ciroya karşılık aylık 210bin total paranın %30ü 70bin tl yapar ki , normal bir insanı fazlasıyla memnun eder bu gelir, giderlere gelince koyucaksın barkod sistemini , adam gibi 3 eleman bulucaksın günlük 3-5 saatini işyerinde geçirsen yeterli. eleman giderin, kiran, vergin derken totalde taş çatlasın 10bin tl giderin olur aylık. 60bin tl'de çoğu insana aylık yeter sanırım ? yalnız bu işi yapıcaksın mevki ve muhasebecin çok önemli.
bunun yanı sıra 700bin euro franchising ödenerek burger king alınabilir, aldığınız taktirde 2.lokasyona ücretsiz olarak popeyes ya da burger king açabiliyorsunuz. ödediğin bu bedele karşılık müşterinin kıçını sileceği tuvalet kağıdına kadar firma koyuyor, sen sadece yeri gösteriyorsun.
kaliteli marka bir yük asansörü alınıp kirayada verilebilir (camac vs.)
inşaat işinde bilgi almak isteyenlere malzeme teminlerine adapazarı ve izmit civarlarında yardımcı olabilirim
Sonax'ın şartları ağırlaştı eskisi gibi değil. İyi düşünmek lazım girmeden önce. 40.000€ Franchise ücreti, yıllık da 25 bin civarı mal çekmeniz lazım. Bayiliği tek taraflı feshedebiliyor, özellikle bu durum çok sıkıntılı bence. Verdiğiniz paranın hiç bir şekilde geri ödemesi söz konusu değil.
Geçen hafta görüştüğümde bunları şart koştular. Eski bayi olmak lazım güzel para bırakması için.
butcenizi bilmiyorum ama is makinelerine yatirim yapip saatlik kiraya verebilirsiniz.
lastikçi bu aralar bnmde düşüncelerimin arasinda..
michelin continental fln..
mümkünse alim gücü yüksek semtte , lastik muhafaza edebilecegin , sezonluk belirli bir ücret karşiliginda kislik yazlik lastiklerini saklayabilecegi bir lastikçi düşünüyorum bende..
iyi fikir gibi..
Arkadaşlar herkese selam bu konunun altına uygun oldu mu bilmiyorum ama bir sorum olacaktı bir yakınımıza mantı yapıp satabilece ği küçük bir işletme kurmayı düşünüyoruz yeme içme yok sadece imalat ve kilo ile satış bunun prosedürü nedir gıda olduğu için nerelerin izni belgesi v.s gerekiyor birde bu kurumlara ne kadar masraf ister bu işlemler. mahalle araları yufkacı vebenzeri yerlerle dolu zor olmasa gerek diye tahmin ediyorum ama konuya yabancıyız hiç fikrimiz yok bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Tekstil işine girin derim. Özellikle Merterde kendi markanızı yaratıp, güzel tasarım yaparsanız güzel iş yaparsınız.
Bitcoin mining yap
Bi de borsasına girdin mi
mis