GoPro yu getiriyorum. Fotograf makinasini getiririm kanimca.
GoPro yu getiriyorum. Fotograf makinasini getiririm kanimca.
Yoldayız nasipse geliyoruz
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Fotograf makinasi ve goproyu aldim.
Kazasiz belasiz gelin hayirlisi ile.
Baskın yedik sol yanımızdan![]()
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Basin expressdaha 10 dk oldu ayrilali ne cabuk upload
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Birlikteyken ekliyordum![]()
Güzel bir geceydi, gelen, geçen geçilen herkesin ellerine sağlık. Bizi polise şikayet eden arkadaşların da annelerine iyi geceler diliyorum işlerim yeni bitti kendileriyle
bu arada bi ara toplaşıp Denizli tayfası beni döverse sevinirim, polisle köşe kapmaca oynuyoruz derken avcyi açmayı unutmuşuz, bende bu dumanlar nerden geliyor diye düşünüyordum kendi kendime. tabii gözüm polis aradığından boost göstergesine bakmadım bile)))
siyah gti ile denemedik fakat dbsnin maşallahı var, güzel geçti tebrik ediyorum kendilerini, isimleri unuttum kusura bakmasınlar![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Hic gelmeyen polislerin gelecegi tuttu arkadas ya.
Gelenlerin ayagina saglik. Araclar iyi yuruyor.
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Bize daha once 2 kez denk geldi kamyoncular ve fabrika guvenlikleri sikayet ediyor genelde
polisler işin içine karışınca grup biraz koptu, ben dbs ile denedim geçti beni maşallahı var allah arıza, kaza, bela vermesin kendisine. başka deneyen oldumu bilmiyorum, ben araç içindeki gopro ile çekim yaptım fakat kablosu bende yoktu atar kameranın sahibi arkadaş videoyu sanırım.
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Video ve resimler var ozan arkadasimizda duzenleme yapip ekleyecekti
Baya denemeler oldu gordugum kadariyla antalya araclari ile denizliden ibiza cupra leon fr polo gti denedi detaylari arkadaslar kendileri yazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)