Herkese başarılar emekleriniz boşa gitmez inşallah
Herkese başarılar emekleriniz boşa gitmez inşallah
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
ygsye saatler kala burada işiniz ne yatın uyuyun beyler. İnş gönlünüze göre olanı kazanırsınız. notkan yazmayın.
![]()
Türkçe'den 25 net yapsam bile YGS-1'den 160-170 arası bir puan çıkıyor vay be bir kez daha umutlandım bütün stres heyecan gitti wallaha türkçe ve sosyal bilimlere abanıcam![]()
Sınava sayılı saatler kaldı ama biz hala tech'de takılıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun Başarılar herkese![]()
Herkese başarılar. Tek bir soru çözmedim,çalışmadım inanmadığım bişey için emek harcamam aile ricasıyla giriyorum sınava. Sınavdan saatler önce hata yaptım diyorum,demek ki neymiş bu duzen adamı içine çeker. Mat yapmadan baraj geçilir mi?
kovala kovalaYaşarken kendinden neredeyse nefret ettiriyor Gaziantep ancak neden bilmiyorum, geçen yaz gitme şansım varken gitmedim. Lys sonrasında düşündüğüm bir bölümü kazanmış olmama ragmen gitmedim burada kaldım
Geçen yıl okadar söverken bu yıl neredeyse sevmeye başladım Gantepi o derece umarım gidersin, gidemezsende umarım seversin
![]()
Sınava yeni girecek arkadaşlara tavsiye: Rahat olun. Bunu herkes söylüyor ama gerçekten rahat olun, 2defa sınava girdim (ilki şuanki okuluma yerleştiğim sınav, 2.si kazanıp gitmediğim sınav.) 2sınavda da gerek sınava girmeden önce gerek sınavdan sonra bir an bile yapamazsam nolacak diye düşünmedim/düşünmeyin. Çokta mühim birşey değil hepi topu yaşıtlarınız eğitim hayatında 1 sınıf ileride olur. Rahat olup sevdiğiniz işi yaparsanız o yılı misliyle telafi edersinizAyrıca 60 70 yıllık hayatta da 1yıl hiç birşey.. Takmayın fazla
Bunu yanlış biliyorsun sanıyorum. O söylediğin eskiden mütabakat eğitimi gibi birşey vasıtasıyla oluyordu. Ya geçtiğimiz yıl yada ondan 1yıl önce mütabakat eğitimi kaldırıldı. Dgs ile gelen kişi 1.sınıftan tekrar başlıyor. (en azından bizim okulda şuan böyle.)
sabah sabah kim kalkıcak da sınava gidicek( direk geçiş hakkım var ondan rahatım)
sınava girecek olan herkeze başarılar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)