Bu arada Türk Petrol'ü Shell satın almıştı. Ankette ki Türk Petrol başka bir firma mı ?
Anketle alakasız ama full benzin istasyonları neden kapandı bilgisi olan varmı ?
OEM+
Nurdağı-Pozantı arası paralı otoyoldaki(otoban) shell'in ne lpg si, ne de benzini beş para etmez. Rolanti sapıtıyor, vuruntulu çalışıyordu motor. Birkaç defadan sonra, 100 km ilerisindeki PO'dan alıyorum artık, hiç sıkıntı yok. Bu yolu sık kullananlara tavsiyemdir.
Bulunduğum şehirdeki (Aksaray) shell'dende memnun değilim. Bp'den alıyorum. Bd'den aldığımda sabah ilk çalıştırmada daha kararlı çalışıyor, rolanti daha stabil.
tercih meselesi saygılar![]()
Edirnede hiçbir benzinlikten memnun değilim acıkcası.
Shel cok cabuk bitiyor ,bp kesiyor,total aynı şekilde cok cabuk bitiyor diğerlerindende memnun degilim
Opet 97 kullanıyorum memnunum şu sıralar.
Günkut abi mesaj atıyorum bakarsın bi
Atasehir petrol ofisinden alıyorum su an. Daha önce aynı istasyon opetti. Opetken daha çok km gidiyordum 1 depo ile. Bugun ataşehir shellden aldım bir miktar bakalım bunda nasıl olacak.
ya cem uzman bişey merak ettim sen benzini yurt dışındanmı getiriyon la olm hepsini işaretlemişin nerdeysene adamsın.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
öncelikle istasyon önemli olsa da, BP ve Petrol Ofisine karşı bir önyargım var. Mecbur olmadıkça bu iki markanın ürününü asla almam...
ben shell dışında benzinde mazotta almıyorum memnunun.. he bi ara opetten benzin almıştım iyi gibi geldi ama bi sefere mahsus olduğu için birşey söylemek yanlış olur o yüzden oy kullanmadım
Rami'deki Opet'te 2 kez pompaya hava bastılar itraz ettim anlatamadım derdimi o Opet'ten dolayı bütün Opet'lere önyargılıyım. Genelde Shell'den alıyorum mecbur kalırsam BP'den.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
300zx'e full den almak zorunda kalmıştım bir kere, normal gidişte fark yok ancak sıkıştırdığımda pek verim alamadım basınç arttıkça hissedilir derecede problem yaşattı
Bende hep shellden alıyordum ta ki bp'den alana kadarhem daha iyi performans aldım hem de daha uzun menzil sağladı.(uzun yolda 80-100 km kadar)
Real Cars, Real Roads.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)