Bu fransızlara kapitülasyon verilmeli yada onlar vermeli
Bu araç TR'de max 60-65 bin tl'ye satılmalı. Yollar bayram etmeli..
Bu fransızlara kapitülasyon verilmeli yada onlar vermeli
Bu araç TR'de max 60-65 bin tl'ye satılmalı. Yollar bayram etmeli..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
O fıyatlara olursa renonun marketıng stratejısını anlamak zorlasıraz olsun kar ıstemıyoruz prestıj ıstıyoruz, ızlenımı cıkar. demekkı çok bir para beklentısı yok bu aractan denebılır.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Yahu renault sanki keyfinden satıcak satarsa 100 bin TL 'ye, bu vergi sisteminde 1600 üzeri olan arabaya ne yapsınlar zararına mı satsın adamlar
Nissan Juke DIG-T'de kullanılan motorun aynı. Bu motorlu Juke geldiğinde, Nissan ötv farkını kendi karşılıyordu. (Şuan hala böylemi bilmiyorum.)
Renault'da aynı stratejiyi izleyebilir(Ne de olsa ortaklar). Ama zaten düşük sürümü olan bir modelde pek önemsemeyedebilirler.
Reno ve yeni teknoloji, bunun makyajli versiyonunu almata fayda var allahtan 3 tanem geliyor iyi kobay olurlar artik servise git gel![]()
valla bilmiyorum kaça satılır ama polo kadar satamaz. Bizde hatunlar bile polo GTI alıyor. Haa bu arada bugün burada Çin de Veloster turbo gördüm. Türkiyedekiler dua etsinler gerzek hyundai Türkiye o arabayı getirmiyor. Sıra olur yok satar o araba Türkiyede. Dehşet beğendim. Rengide saçma sapan pempe ile kızıl rengi arası bişeydi. Çinliler alışmış bakmıo ama benim gibi taksi durağında bekleyen bütün yabancılar aynen dikkatlice izledi aleti. Alet bildiğin bitmiş artık okeye dönüyodu.
IN BOOST WE TRUST
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Arkadaslar renault zaten turkiyeye getirmicek araci bildigim kadariyla sadece 3 tane ust duzey renault calisani tarafindan ozel istek uzerine getiriliyor. Yani bayiye gidip alamiyacagiz. Sknti yok yani fiyati 1 milyon tl de olsa
bu araç bu vergi sistemiyle bana görede mantıklı değil, piyasada 1600 cc nin altında polo gti lar, cupra lar, vrs ler, mini cooper s ler varken bu araç ne sunabilir ki mantıklı olsun. Adamlarda biliyor mantıklı olmadığını ondan getirmiyor zaten.
Fr' da 25 bin euro ise bu araç Tr fiyatı 75 binden aşagı olmaz.. En iyimser şekilde.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
cirkin ama cok basarılı gorunuyor.
Chris Harris sıkı bir test yapmıs
Renault Clio RRS 200 EDC: On Road and Track - CHRIS HARRIS ON CARS - YouTube
Doğuş videolarda paylaşmıştı Görkem, aynı kanıdayım, en azından mercekli far falan koysalarmış dışına da azcık düzelirdi![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)