Bu dönemde gidecek arkadaşlar, mümkünse paylaşabilirlerse nereye düştüklerini, sevinirim =) Belki aynı yere düşeriz, kim bilir =)
Uzun olmasin diye son gün girdim genelde ilk gün girenleri aldiklarini solediler ama be kadar dogru tartisilir![]()
bende bu dönemde gidiyorum ayın 10'unu bekliyoruz merakla
inş. kıbrıs'a düşen olmaz arkadaşlar , 349 olarak dört gözle bekliyorum siziALLAH sabır versin , biter bitmez diye bişey yok ama hayatınızda unutamıycağınız bi 5 ay olabilir
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
sonuçları nerden öğrencez bilen biri link koyabilir mi?
tamamiyle hurafenin kralı şu cümle(tüm soruları salla/tüm soruları yapda dahil buna)
ordunun ihtiyacı varsa seni aradan çekip alıyo psikolok inş.müh gibi 1-2 bölüm hiç sekmez mesela asteklik konusunda
örnek verecek olursam gecen sene aralıkta gittim 8 kısa donemdik ustada
1kimya müh+abd yüksek / 1haritamüh / 1elektrik-elektronik müh /1mekatronikmüh+yükseklisans+ingiltere /1lojistik / 1siyaset/ 1a.ö / digerini unutum
düşünürsek kafadaki 5i banko astek duruyo ama işte biraz sans biraz ihtiyaç durumu
ayrıca dogrumu bilmiyorm ama bu donemden sonra sınav olayı kalkıyomu öle bişey duydumda doğrumudur bilen varmı
1881 - 193∞
Bu gece saat 00:00'da sonuçlar açıklanıyor.
Sonuçları öğrenmek isteyenler; 349'uncu Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları
acemilik 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı manisa
usta istanbul
Uzun dönem gidecekler nereye düştüğünü e-devlet in hangi askerlik sorgulamasından bakacak acaba ? Bazı sorgulamalar için elektronik şifre istiyor çözemedim![]()
mayıs sonu mezun oluyorum.kısa dönem yapacagım hemen askerlik şubesine başvursam mezun olur olmaz ne zaman askere alırlar beni ?
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)