Sigortasız satış yapmıyor di mi noter
Printable View
Sigortasız satış yapmıyor di mi noter
yok yapamıyor bende ondan sordum..ben yapamadım sorentoyu satarken sigrotası dolmuş noter satış yapmamışdı..
burdaki noter yaptı daha bu ay. ancak alan arkadaş önce trafik sigortasını yaptırdı öyle ruhsat çıkarabildi. ama sattığımız araçta sigorta bitikti. hemde uzu yıllardır. satış yapmak için 1 günlük sigorta mı yaptırıcaz. otoparkta yattığı trafiğe çıkmadığı sürece gayette sigorta yaptırmayabilirsin.
sıçıp sıvadılar herşeyin içine... o değil sen suçlu olmazsan bile sadece gelip arkadan vurdular die yine senden kazaya karıştın diye bir sonraki trafik sigortana onuda ekliyorlar piçler.
Ülke arapsaçı oldu tepeden tırnağa
Polo gti aracıma kasko yaptırdım bugün. Liberty'den 2010 da önceki aracıma yaptırmıştım. Buna geçişte 2011 de 1420 lira çıkmıştı. 2012 de 1325 lira çıkmıştı. Bu sene 1875 lira verdi. Müşteri hizmetlerini aradım şaka yapıyorsunuz galiba ailecek sizden yaptırıyorduk dahada yaptıranın diyip kapattım. Eurekodan zor bela 1420 liraya yaptırdım... Trafik sigortası ilk sene 220 ye 2. sene 280 e yaptırmıştı. Mayıs 11'de trafik sigortasının günü geliyor bakalım ne çıkacak. Heralde 500 çıkar. İyice b-kunu çıkardılar hakkaten...
Durum daha kötü oluyor ki bu gidişle. Yine olan bize olacak.
Misal, adamın 5bin liralık arabası var, sigorta çıkarıyor ona 1.500 lira sigorta. Bu adam istese de yaptıramaz ki, ne oluyor? Sigortasız şekilde trafiğe çıkıyor. Sonra ne oluyor? Gelip senin sigortalı aracına vuruyor. Sonra ne oluyor? Karşı tarafın sigortası yok diye sen uğraşıp duruyorsun. Bitti mi? Hayır. Senin sigorta şirketin iş yaptı diye seneye senin sigorta parana %kaç zam yapıyor. Suçun ne? Araban var. :)
geçen yıl baya bir gecikmeli aptırdığım için 330 lira çıkmıştı.sigorta dönemi içersinde ufacık bir sürtme olayı oldu.diğer aaçta sadece boya çiziği vardi 5 parmak kadar.geçen sigortacım aradı kaza yaptığınız için cezalı olacak dedi 700 lira çıkardı sorduğum tüm şirketler 650 750 civarı fiyat istedi
tüm kazancı araba durduğu yerden yemeye başladı.daha yakıt da var...tekerleği icat eden amca bugünleri görse anında kırardı herhalde.:D
Trafik sigortası yaptırırken de artık birçok yerden fiyat almak lazım...
Eskiden farklı değildi, heryerde aynı fiyat cıkıyordu ama farklı artık.
Misal Aksigorta 600küsür cıkardı bana trafik sigortasını, sonra AXA sigortadan 460 470 lira gibi birşeye yaptırdım. Kasko da avivadan 2450 liraya yaptırdım, 4000 5000 cıkaranlar oldu şaka gibi.
Sigortam.net tavsiye ederim.
madem kolpa tutanaklarla sigorta şirketleri zarara uğradı, o zaman sistemi yeniden değiştirsinler. kaza sonrası tutanak düzenlemek için sigorta eksperi çağrılsın..
Benim sigorta işlerimi 3-4 arabadır Pınar yapıyor. Allah razı olsun.
Abi şu uygun şu karta şu kadar taksit diyor yapıyoruz