arabam 17 yaşında versinler değerini çekeyim trafikten
Printable View
arabam 17 yaşında versinler değerini çekeyim trafikten
Nereye ne yapacaklarını şaşırdılar bu nedir arkadaş, bir araba eskide olsa trafiğe çıkmak için gerekli donanıma ve uygunluğa sahipse bal gibide trafiğe çıkar, isteyende istediği arabaya biner kime ne? Sosyal devlet halk için vardır, vatandaş vergisini öder devlette vatandaşın refahı için hizmet verir.. Türkiye de sistem farklı oldu artık vatandaş adeta devlet için çalışıyor insanı vatanından milletinden soğutuyorlar yazık...
................
cahillikte sınır yok.
1.si asgari ücretle çalışan bir insanın Türkiye şartlarında otomobile sahip olması olsa bile onu yürütmesi imkansız onu bi geçelim. o rakam 1500 olsa da imkansız.
Yolda tabiki kalabilirsin insanlık halidir ama sen benim dediğimi biraz saptırdın şu an. Benim gördüğüm araçlar eski püskü her yeri dökülen hurda araçlar genelde kaput açık halde arızalı yada su kaynatmış şekilde görüyorum. Bu tarz araçları önüme veya arkama almamaya çalışıyorum mümkün olduğunca çünkü frene bassa duramayacak adım gibi biliyorum.
Fanteziden eski model tercih edenlere dokunacaklarını sanmıyorum. Bu haber biraz abartılarak ya da eksik yazılmış gibi.
Konuyla alakası yok ama söylediğine istisnaden cevap veriyorum,
Yanlış anlaşılmak istemem ama ben bu zihniyete çok sinir oluyorum. o arabayı yürütemiyorsan bakamıyorsan binmeyeceksin. Olay ekmek yoksa pasta yesinler olayı değil, tamamen 2 milyara iphone alıp kontor yükleyemeyen aynı zihniyetin eseri.
Bence gündemi değiştirmek için sahne arkasında bir ekip var, bugün ne saçmalayalımda milletin kafasını bulandıralıp diye çabalıyorlar.
türkiyede hastalık derecesinde klasik vosvoscular var klüpleri falan var, defendircılar var klupleri falan var bugün 150 bin dolarlık 100 bin dolarlık klasik araç sahipleri var bu araçları nasıl hurdaya atıcaklar adamda 67 shelby var adamda 69 cobra var adamda stingray var eldorado var belair var bu araçların fiyatı bugün 80-90 bin dolarlardan başlıyor bırak hurdaya atmayı el süremessin..
bu ülkede testarossası olan var countach ı olan var diablosu olan var , ne olacak bu araçlar ? saçma bi haber bence , boyle birşey olamaz
3-5 kuruş biriktirip bi araba aldık herkes kaldırdı nerden saplayacağını şaşırdılar. Daha önce de yazdım yine yazıyorum eğer trafikten men edip değerinde ödeme yapmayacaklarsa 1 bidon benzin alır yakarım havam olur :D
eski arabaların trafikten men edilmesini sadece bir nedenle olumlu görebilirim, o da şudur: 4-5 liraya taksiden çıkma doğanı şahini alıp etrafta gezen, sağa sola salça olan çakal çukal tiplerin arabaya binmesi engellenir en azından...
Haklısın dayıcık ama yani insanlarda alım gücü olsa herkes binmek ister yeni güzel arabaya ama nasıl ? Bugün C segmenti araç 60 binden aşağı alamıyorsun.Sıfır fiyatları yükseltikçe ikinci eldeki araçlarında fiyatı yükseliyor.Nasıl yeni model araç alacak bu eski model binen insanlar? yani havaya konuşuluyor gibi geliyor bana ....