User Tag List

Sayfa 2/12 İlkİlk 1234 ... SonSon
220 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Eski araclar trafikten men edilecek!

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabam 17 yaşında versinler değerini çekeyim trafikten

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordan 1 tane cesur gazeteci çıkıp da sorsaydı:

"sayın başbakanım; oğlunuz Burak, sanatçı Sevim Tanürek'i yaya geçidi üzerinde karşıdan karşıya geçerken ezerek öldürdüğünde, kaç yıllık bir arabayı kullanıyordu ve alkollü müydü?"
    O gazeteciye Silivri'den manzaralı oda verirlerdi

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nereye ne yapacaklarını şaşırdılar bu nedir arkadaş, bir araba eskide olsa trafiğe çıkmak için gerekli donanıma ve uygunluğa sahipse bal gibide trafiğe çıkar, isteyende istediği arabaya biner kime ne? Sosyal devlet halk için vardır, vatandaş vergisini öder devlette vatandaşın refahı için hizmet verir.. Türkiye de sistem farklı oldu artık vatandaş adeta devlet için çalışıyor insanı vatanından milletinden soğutuyorlar yazık...
    28 AF 870 Facebook Twitter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cahillikte sınır yok.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı ınsanlar ımkansızlıktan bazıları ıse fantaziden eski model araç tercih eder.
    emin ol asgari ucret 800 deilde 1500 olsa o eski araçları gıcır gıcır gorursun yollarda. ayrıca tekerıne civi batınca modeli yenide olsa lastık patlar sende yolda kalırsın bı gun .ınsanlar ıstedıklerı ıcın deıl yolda kalmıyorlar.imkansızlıktan kalıyorlar.
    1.si asgari ücretle çalışan bir insanın Türkiye şartlarında otomobile sahip olması olsa bile onu yürütmesi imkansız onu bi geçelim. o rakam 1500 olsa da imkansız.

Yolda tabiki kalabilirsin insanlık halidir ama sen benim dediğimi biraz saptırdın şu an. Benim gördüğüm araçlar eski püskü her yeri dökülen hurda araçlar genelde kaput açık halde arızalı yada su kaynatmış şekilde görüyorum. Bu tarz araçları önüme veya arkama almamaya çalışıyorum mümkün olduğunca çünkü frene bassa duramayacak adım gibi biliyorum.

Fanteziden eski model tercih edenlere dokunacaklarını sanmıyorum. Bu haber biraz abartılarak ya da eksik yazılmış gibi.

Konuyla alakası yok ama söylediğine istisnaden cevap veriyorum,
    Yanlış anlaşılmak istemem ama ben bu zihniyete çok sinir oluyorum. o arabayı yürütemiyorsan bakamıyorsan binmeyeceksin. Olay ekmek yoksa pasta yesinler olayı değil, tamamen 2 milyara iphone alıp kontor yükleyemeyen aynı zihniyetin eseri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence gündemi değiştirmek için sahne arkasında bir ekip var, bugün ne saçmalayalımda milletin kafasını bulandıralıp diye çabalıyorlar.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    türkiyede hastalık derecesinde klasik vosvoscular var klüpleri falan var, defendircılar var klupleri falan var bugün 150 bin dolarlık 100 bin dolarlık klasik araç sahipleri var bu araçları nasıl hurdaya atıcaklar adamda 67 shelby var adamda 69 cobra var adamda stingray var eldorado var belair var bu araçların fiyatı bugün 80-90 bin dolarlardan başlıyor bırak hurdaya atmayı el süremessin..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkede testarossası olan var countach ı olan var diablosu olan var , ne olacak bu araçlar ? saçma bi haber bence , boyle birşey olamaz

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-5 kuruş biriktirip bi araba aldık herkes kaldırdı nerden saplayacağını şaşırdılar. Daha önce de yazdım yine yazıyorum eğer trafikten men edip değerinde ödeme yapmayacaklarsa 1 bidon benzin alır yakarım havam olur

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heralde sıfır araba satısı dustu ondan boyle bı yola basvurdular keske yurtdısındakı gıbı vergı olmasada mercedesler ceksek altımıza.Klasik araçlar ne olacak , yada parası olupta 80 90 model arabalardan zevk alan onları kullanan insanlar var
    işin ilginç tarafı sıfır araç satışı şuan maximum rekor duzeyını yaşıyor. Dusus falanda yok.

Tamam iyi hoş temızlesınler 15 - 20 yasındakı araçlarıda; %130 ÖTV alıyorsun, bu mıllet nasıl sıfır araç alacak ? Durumu olmayan ne yapacak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski arabaların trafikten men edilmesini sadece bir nedenle olumlu görebilirim, o da şudur: 4-5 liraya taksiden çıkma doğanı şahini alıp etrafta gezen, sağa sola salça olan çakal çukal tiplerin arabaya binmesi engellenir en azından...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si asgari ücretle çalışan bir insanın Türkiye şartlarında otomobile sahip olması olsa bile onu yürütmesi imkansız onu bi geçelim. o rakam 1500 olsa da imkansız.

Yolda tabiki kalabilirsin insanlık halidir ama sen benim dediğimi biraz saptırdın şu an. Benim gördüğüm araçlar eski püskü her yeri dökülen hurda araçlar genelde kaput açık halde arızalı yada su kaynatmış şekilde görüyorum. Bu tarz araçları önüme veya arkama almamaya çalışıyorum mümkün olduğunca çünkü frene bassa duramayacak adım gibi biliyorum.

Fanteziden eski model tercih edenlere dokunacaklarını sanmıyorum. Bu haber biraz abartılarak ya da eksik yazılmış gibi.

Konuyla alakası yok ama söylediğine istisnaden cevap veriyorum,
    Yanlış anlaşılmak istemem ama ben bu zihniyete çok sinir oluyorum. o arabayı yürütemiyorsan bakamıyorsan binmeyeceksin. Olay ekmek yoksa pasta yesinler olayı değil, tamamen 2 milyara iphone alıp kontor yükleyemeyen aynı zihniyetin eseri.
    İyi hoşda o zaman o çürük, çarık, bakımsız araçlar Tüv'den nasıl geçmeyi başarıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski arabaların trafikten men edilmesini sadece bir nedenle olumlu görebilirim, o da şudur: 4-5 liraya taksiden çıkma doğanı şahini alıp etrafta gezen, sağa sola salça olan çakal çukal tiplerin arabaya binmesi engellenir en azından...
    Haklısın dayıcık ama yani insanlarda alım gücü olsa herkes binmek ister yeni güzel arabaya ama nasıl ? Bugün C segmenti araç 60 binden aşağı alamıyorsun.Sıfır fiyatları yükseltikçe ikinci eldeki araçlarında fiyatı yükseliyor.Nasıl yeni model araç alacak bu eski model binen insanlar? yani havaya konuşuluyor gibi geliyor bana ....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi hoşda o zaman o çürük, çarık, bakımsız araçlar Tüv'den nasıl geçmeyi başarıyor.
    O soruyu ben ilk sayfada sordum.

+ o araçların ben muayenesi falan olduğunu da hiç sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Verirler adama ikinci el piyasa değerini, adamda ruhsatla, plakayı şubeye bırakır gider ama adamın eline 2-3k TL para sıkıştıracaklarsa adamın üzerine sürerler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O soruyu ben ilk sayfada sordum.

+ o araçların ben muayenesi falan olduğunu da hiç sanmıyorum.
    Muayenesi ve trafik sigortası olmayan araçları ayıklasınlar o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın dayıcık ama yani insanlarda alım gücü olsa herkes binmek ister yeni güzel arabaya ama nasıl ? Bugün C segmenti araç 60 binden aşağı alamıyorsun.Sıfır fiyatları yükseltikçe ikinci eldeki araçlarında fiyatı yükseliyor.Nasıl yeni model araç alacak bu eski model binen insanlar? yani havaya konuşuluyor gibi geliyor bana ....
    la yeğen ben fakir ama onurlu dürüst temiz insanlardan bahsetmedim ki.. zibidi çakal çukal tayfasından bahsediyorum.. apaçilerden yani..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun orda zaten o araçları çevirsen emin olki 5 tanesinden 4 ünün muayenesi yokdur.. sıkıntı denetlemede denetlemeyi sıkı tutsalar trafikde çürük çarık araçlarıda çevirip ruhsat kontrolü yapsalar bunların hiç birine gerek yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)