User Tag List

Sayfa 3/12 İlkİlk 12345 ... SonSon
220 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Eski araclar trafikten men edilecek!

mj105
    Misafir
    Gerekli bir adım ama eğer ki yaşa bakarak yapılacaksa yanlış düşünülmüş. Sorun şu, bu ülkede 20 yaşında olup 10 yaş altı araçtan daha stabil daha iyi yol tutan araçlarda var. Buradaki sıkıntı denetim. Denetleyenler uzaydan yada başka bir ülkeden gelmiyorlar. Onlarda bu ülkenin vatandaşı. Biz işimizi düzgün yapmazsak başkaları bizi bu şekilde üzer.

KM si yüksek arabaların değeri düşüyor diye km ile oynayan kim? Daha fazla güç istiyorum diye arabasını kara trene çeviren kim? Bana mecburlar diye 10kuruşluk parçayı 50 kuruşa kakalamaya çalışan servis kim? O parçaya 50 kuruş vermemek için yan sanayi işimizi kısmen gören parçaya 5kuruşu veren kim?

Biz kendimizi düzeltmezsek, birileri düzeltmeye çalışır ve bizi üzer. Buradaki hiç bir üye güvenlik tedbirini tam almadan yola çıkmayabilir. Kaçıran debriyaj yada tutmayan fren ile yola çıkmayabilir. Trafik bu forumdan ibaret değil.

Bende burada yapılan çalışmaları beğenerek izliyorum. Bu çalışmaların yok olma düşüncesine bile üzülüyorum. Ama biz 3-5 kişi yaş odunuz, kurular binlerce. Bizide yakmıyorlar mı? 10 Milyanları yönetirken binlerin kayıplarını düşünürseniz yönetici olamazsınız.

Unutmadan son söz; "Toplumlar nasıl yönetileceklerine kendileri karar verirler." Hükümeti Hollanda'nın halkı seçmedi öyle değil mi?

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanların yeni araç alacak parası var mı diyenleriniz var da ben hangi bayiye gitsem araç yok piyasada.. merso'ya gitsen 3 4 ay bekliceksin en az, en kötü pejo'da bile 1-2 ay bekliyorsun, volkswagen'a gidiyorsun keza en az 2 -2.5 ay..
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si asgari ücretle çalışan bir insanın Türkiye şartlarında otomobile sahip olması olsa bile onu yürütmesi imkansız onu bi geçelim. o rakam 1500 olsa da imkansız.

Yolda tabiki kalabilirsin insanlık halidir ama sen benim dediğimi biraz saptırdın şu an. Benim gördüğüm araçlar eski püskü her yeri dökülen hurda araçlar genelde kaput açık halde arızalı yada su kaynatmış şekilde görüyorum. Bu tarz araçları önüme veya arkama almamaya çalışıyorum mümkün olduğunca çünkü frene bassa duramayacak adım gibi biliyorum.

Fanteziden eski model tercih edenlere dokunacaklarını sanmıyorum. Bu haber biraz abartılarak ya da eksik yazılmış gibi.

Konuyla alakası yok ama söylediğine istisnaden cevap veriyorum,
    Yanlış anlaşılmak istemem ama ben bu zihniyete çok sinir oluyorum. o arabayı yürütemiyorsan bakamıyorsan binmeyeceksin. Olay ekmek yoksa pasta yesinler olayı değil, tamamen 2 milyara iphone alıp kontor yükleyemeyen aynı zihniyetin eseri.
    Asgari ücretle çalışıp a5 e mi biniyosun anlamadım.o zmn asgari üzret alıpta a5 e binemeyenlere yazıklar olsun.
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi hoşda o zaman o çürük, çarık, bakımsız araçlar Tüv'den nasıl geçmeyi başarıyor.
    Tüv aracın kozmetiğine bakmaz.
    tüv aracın kozmetiğiyle ilgilenmez o sahibini ilgilendirir.
    Tüv aracın yolda kendıne ve cevresıne olan güvenıne bakar.
    tüplüyse tüpün sorunlu olup olmadıgına(az yakıp cok yakması tuvu ılgılendırmez.sızdırmazlık ve standartlara uygunluguna bakar)
    frenlerının muntazam dengelı tutup tutmadıgıbna bakar az yada çok tutmasına deıl.
    farlarının gosterıp gostermedıgıne bakar farın markasına deıl.
    kapılarının kıtlenıp kıtlenmedıgıne bakar .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

ersin55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 model arabam şuan sıfır olarak üretilen bi çok tenekeden 8 - 10 hava yastığı açılmayan araçlardan daha sağlam deli gibi peşinde koşturuyoruz ne olacak bu kadar emek ben bu arbayı hurdaya ayırınca napıcaz biraz önce bi habere sinirlendim çekip gitmek lazım bu ülkeden diye şimdi hepten delirdim.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    stop lambasının ampülü patlak, park kısa ampülleri patlak araçların film cezası gibi 1 hafta süre tanınıp o ampül değişmesse men edilmesi lazım trafikde 2011-2012 model araçların arka stop ampülleri patlak ön kısa ampülünden teki patlamış yada xenonu mora çalmış ampülü bitmiş araçlar var 2012 model ampülü patlak aracın 80-90 model araçdan tehlikede risk faktörü olarak hiç bir farkı yok.. iş yollarda sıkı tarafsız denetlemede bitiyor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence gündemi değiştirmek için sahne arkasında bir ekip var, bugün ne saçmalayalımda milletin kafasını bulandıralıp diye çabalıyorlar.
    Doğru söze ne hacet Aklımdan geçeni yazmışsın

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asgari ücretle çalışıp a5 e mi biniyosun anlamadım.o zmn asgari üzret alıpta a5 e binemeyenlere yazıklar olsun.

Tüv aracın kozmetiğine bakmaz.
    tüv aracın kozmetiğiyle ilgilenmez o sahibini ilgilendirir.
    Tüv aracın yolda kendıne ve cevresıne olan güvenıne bakar.
    tüplüyse tüpün sorunlu olup olmadıgına(az yakıp cok yakması tuvu ılgılendırmez.sızdırmazlık ve standartlara uygunluguna bakar)
    frenlerının muntazam dengelı tutup tutmadıgıbna bakar az yada çok tutmasına deıl.
    farlarının gosterıp gostermedıgıne bakar farın markasına deıl.
    kapılarının kıtlenıp kıtlenmedıgıne bakar .
    ne alaka benle şimdi ? Ben asgari ücretle mi geçiniyorum dedim ? Ha bak yazdığımı anlamadığın kesin.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayenesi ve trafik sigortası olmayan araçları ayıklasınlar o zaman.
    2. kez söylüyorum ilk postumda aynı şeyleri yazmıştım zaten. Bende aynı şekilde düşünüyorum.

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Trafik terörü istemiyorsan para ile, hatır gönül ile ehliyet verme kardeşim.

Götünü yıkamaktan aciz binlerce tip senin benim çıktığım yolda direksiyon başında.

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara şaşmaz sanayide bir kaç tane hasarlı oto parkı var axa nın v.b sigorta şirketlerinin pert araç parkı yatan araçların hepsi yeni çok yeni araçlar eski araç nadiren var oda kesin vergi borcundan falan emanete çekilmiştir kazyı yapan eski araç değil bakımsız araç ve kolay ehliyet alma ehliyet verdiği adamı 60 sene birdaha denetlememe trafik cezalarının caydırısız ve haksız yere kesilmesi egzoza ceza yazar yolda hurdacı amcanın anadolun beli bükülmüş kopacak üzerinde 10 metre yükle gider kimse çevirmez

bence kurallar ve cezalar çok acımasız ve adil olmalı
    high power tuning [ subaru -honda]

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Unutmadan son söz; "Toplumlar nasıl yönetileceklerine kendileri karar verirler." Hükümeti Hollanda'nın halkı seçmedi öyle değil mi?[/QUOTE]

Siyaset yapmaya gerek yok x parti y parti hiç önemli değil konunun zarar görmesini istemem siyaset karışan konular kitlenebiliyor lakin, her zaman için seçilenler herşeyin en doğrusunu bilir, herşeyin en güzelini yapar diye bir kural da yok öyle değil mi?
    28 AF 870 Facebook Twitter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altımdan arabamı alacak adamın g..ünden şiringayla kan alırım rahatlarına baksınlar. iyice b..unu çıkarmaya başladılar. yazmak istediğim o kadar çok şey var ki.........

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    düşünüyorum bunun kimseye bir faydasıda yok zengine yok orta halliye yok dar gelirliye yok
    15 yaşına kadar araç trafikde kalsa sanayiler bomboş olur yan sanayi çıkmacılar fazla iş yapamaz zaten artık araçlar 5 yıl 10 yıl garantili nereden baksan tutarsız ve saçma..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte dökülerek giden araçların zaten ne muayenesi var ne sigortası vs. Devlet hadi kaldırıyoruz 15 yaştan sonrasını dese bile bu adamlar zaten kelle koltukta gidiyor, niye versinler ki arabaları? Yine çıkarıp sürerler bir yerde bağlanana dek. Bu kadar uğraşacağına adam gibi kontrol yapıp kaldırsana şu arabaları trafikten. Ne diye dolandırıp, karıştırıyorsun işleri iyice.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vti'ların piyasası düşer belki bu sayede böyle bişey yapıcaklarsa alsın arabayı muayeneye soksun sakıncası varsa doğru kaldırsınlar hayırlısı bakalım sonuç ne olucak..

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler, bu tür programlar dahilinde kapınıza siyah kravatlı adamlar gelip aracınızı elinizden almıyor.

ABD'de bu tür programlar uygulanıyor zaman zaman. Tüm yaptıkları belli bir yaşın üzerinde, ama kötü durumdaki araçları, sahiplerinin piyasadan isteyemeyeceği, ancak makul bir fiyattan satın almak.

Uzun vadede kârlı çıkıyor devlet.

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence eski model araçlara sağlam MTV gelecek onun habercisi bu iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordan 1 tane cesur gazeteci çıkıp da sorsaydı:

"sayın başbakanım; oğlunuz Burak, sanatçı Sevim Tanürek'i yaya geçidi üzerinde karşıdan karşıya geçerken ezerek öldürdüğünde, kaç yıllık bir arabayı kullanıyordu ve alkollü müydü?"
    10 karakter.. bayildim, super olurdu..

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapamazlar böyle bir şey bence. Anca teşvik çıkarırlar, isteyen çıkarır arabasını hurdaya. 15 yaş üstünde araba kalmayacak ne demek ? Sen %130-140 ötv al, sonra üstüne verginin vergisini al, sonra da gel 15 yaş üstünde araba kalmayacak de. Eee sen bu yasayı çıkarırsan adam zaten gidip 2. el araba almak istemez 3-5 sene sonra o da patatese çıkacağı için. Sıfır araba alacak parası da yok aldığın vergiler yüzünden. Zaten tıklım tıklım dolu, at gibi kokuyor insan kalabalığı yüzünden toplu taşımalar, neye binecek bu insanlar ? Ne vicdan kaldı bunlarda, ne onur, ne şeref, ne haysiyet.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)