Gerekli bir adım ama eğer ki yaşa bakarak yapılacaksa yanlış düşünülmüş. Sorun şu, bu ülkede 20 yaşında olup 10 yaş altı araçtan daha stabil daha iyi yol tutan araçlarda var. Buradaki sıkıntı denetim. Denetleyenler uzaydan yada başka bir ülkeden gelmiyorlar. Onlarda bu ülkenin vatandaşı. Biz işimizi düzgün yapmazsak başkaları bizi bu şekilde üzer.
KM si yüksek arabaların değeri düşüyor diye km ile oynayan kim? Daha fazla güç istiyorum diye arabasını kara trene çeviren kim? Bana mecburlar diye 10kuruşluk parçayı 50 kuruşa kakalamaya çalışan servis kim? O parçaya 50 kuruş vermemek için yan sanayi işimizi kısmen gören parçaya 5kuruşu veren kim?
Biz kendimizi düzeltmezsek, birileri düzeltmeye çalışır ve bizi üzer. Buradaki hiç bir üye güvenlik tedbirini tam almadan yola çıkmayabilir. Kaçıran debriyaj yada tutmayan fren ile yola çıkmayabilir. Trafik bu forumdan ibaret değil.
Bende burada yapılan çalışmaları beğenerek izliyorum. Bu çalışmaların yok olma düşüncesine bile üzülüyorum. Ama biz 3-5 kişi yaş odunuz, kurular binlerce. Bizide yakmıyorlar mı? 10 Milyanları yönetirken binlerin kayıplarını düşünürseniz yönetici olamazsınız.
Unutmadan son söz; "Toplumlar nasıl yönetileceklerine kendileri karar verirler." Hükümeti Hollanda'nın halkı seçmedi öyle değil mi?