User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Hasar Kaydında Fiyat Yazmaması

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örneklerle açıklayayım bildiğim kadarını.

Park yerinden çıkarken yandakinin aynaya çarptın. Adamın aynası kırıldı sende bir şey yok. Tutanak tuttunuz. Sen hiç servise gitmedin. Sende Çarpma olarak yazar. Aynası kırılanda çarpma 300-500 ayna ne kadarsa o yazar.

Mesela mini onarım. Ben geçen otoking'e gittim. Tamponun köşesi ısıtıp düzeltildi ve boyandı. 150 lira falan tutar dedi. Kayıt olarak çarpma girdi. Ama mini onarıma değil servise gitsem 150 lira tutsa kayıt çarpma 150 tl olurdu. Bir çok mini onarım çarpma çıkıyor. Ama serviste kapı bandı düşse 10 liraya yapılsa çarpma 10 tl yazıyor.

Örnek alkollüsün kaza yaptın. Araba bagaj kapağına kadar pres oldu. Sen hastaneye gittin alkollü olduğun kayda girdi. Tutanak tutuldu, kaskon ödeme yapmadı. Kaza çarpma olarak kayda girdi. Arabayı cepten yaptırdın.

sigorta kayıt işleri karışık her türlü yanlışlık, çakallık dönüyor. Kayıtlar değişiyor, araba üretilmeden önceye ait kayıtlar çıkıveriyor oluyorda oluyor. Bunlarıda göz ardı etmemek lazım m

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mini onarımdan arka tamponu boyatmıştım 150 lira mini onarım olarak çıkıyor. 1000 liralık cam değişimim çıkmıyor ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazada suclu tarafın tramer sorgusunda sadece kaza yazar fiyat yazmaz....

dulger007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir upp yapalım.

Bende bir araç bakıyorum 4 tane boş hasar kaydı gözüküyormuş aracın sağ ön ve sağ arka çamurluğu boyalı sadece başka bir şey yok diyor. Bu 4 boş hasar kaydı beni kuşkulandırdı acaba nasıl öğrenebilirim bunun sebebini ? Forumda yardımcı olacak sigortacı kaskocu var mıdır acaba bi yardımcı olursanız çok makbule geçecek

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında bende ''çarpma'nın önemsiz olduğunu düşünerek bir araca pazarlık ettim tam uçak bileti alırken içime kurt düştü sigortacıya sordum ''yanmadan dolayı pert olduğunu söyledi'' DONDUM kaldım onun için o tarz ''çarpma '' yazan bedellere güvenemıyorum

siz siz olun sadece 5664u dıkkate almayın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında bende ''çarpma'nın önemsiz olduğunu düşünerek bir araca pazarlık ettim tam uçak bileti alırken içime kurt düştü sigortacıya sordum ''yanmadan dolayı pert olduğunu söyledi'' DONDUM kaldım onun için o tarz ''çarpma '' yazan bedellere güvenemıyorum

siz siz olun sadece 5664u dıkkate almayın...
    İşte bu yüzden gözümü kapatıp almak istemiyorum her kontağa basışımda kuşku düşer içime. Sigortacıda sorgulatmak için plaka yeterli olurmu şase no falan mı almak lazım ?

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dulger007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bu yüzden gözümü kapatıp almak istemiyorum her kontağa basışımda kuşku düşer içime. Sigortacıda sorgulatmak için plaka yeterli olurmu şase no falan mı almak lazım ?
    plaka ile olmaz Şase ve motor numarası ıle sorgulatın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plaka ile olmaz Şase ve motor numarası ıle sorgulatın
    Anladım, şimdi adam galerici açıpta şase ve motor no desem tepki ne olur tahmin edemiyorum Peki bu sorgulama işini bütün sigortacılar yaparmı benim hiç tanıdığım yokta sizin var mıdır bildiğiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigortacılar artır sorgulayamıyor sanırım tramer ekranı kapandı deniyordu.
    ek olarak şöyle bir şey paylaşayım. aracımızla birine çarptık oda bizim sigortadan aracını yaptırdı bizde bir şey yoktu. sonrasında merak edip sorgulattım 5664'e sadece kz1:xx/xx/xxxx tarih çarpma olarak çıktı. hani karşı tarafın hasarı diye ağlıyorlar ya hep merak ediyordum öğrenmiş oldum. sizde biliniz bu durumu.

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük rakamlar yazmıyor diye bir şey yok.

Trafik sigortanızdan karşı tarafa ödeme yapıldı ise rakamsız kayıt çıkar.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle milleti yiyorlar rakam küçük olduğu için hasar yazmıyor diye halbuki 2xx tl yazan hasar gördüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar tutarı yazsa neysede yazmıyor o sıkıntı bide 4 tane ne olmuş olabilirki çok kuşkulandırıyor ...

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar tutarı yazsa neysede yazmıyor o sıkıntı bide 4 tane ne olmuş olabilirki çok kuşkulandırıyor ...
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Örneklerle açıklayayım bildiğim kadarını.

Park yerinden çıkarken yandakinin aynaya çarptın. Adamın aynası kırıldı sende bir şey yok. Tutanak tuttunuz. Sen hiç servise gitmedin. Sende Çarpma olarak yazar. Aynası kırılanda çarpma 300-500 ayna ne kadarsa o yazar.

Mesela mini onarım. Ben geçen otoking'e gittim. Tamponun köşesi ısıtıp düzeltildi ve boyandı. 150 lira falan tutar dedi. Kayıt olarak çarpma girdi. Ama mini onarıma değil servise gitsem 150 lira tutsa kayıt çarpma 150 tl olurdu. Bir çok mini onarım çarpma çıkıyor. Ama serviste kapı bandı düşse 10 liraya yapılsa çarpma 10 tl yazıyor.

Örnek alkollüsün kaza yaptın. Araba bagaj kapağına kadar pres oldu. Sen hastaneye gittin alkollü olduğun kayda girdi. Tutanak tutuldu, kaskon ödeme yapmadı. Kaza çarpma olarak kayda girdi. Arabayı cepten yaptırdın.

sigorta kayıt işleri karışık her türlü yanlışlık, çakallık dönüyor. Kayıtlar değişiyor, araba üretilmeden önceye ait kayıtlar çıkıveriyor oluyorda oluyor. Bunlarıda göz ardı etmemek lazım m
    buradada açıklandığı gibi misal bende bir araca çarptım bende birşey yoktu fakat benim sigortamdan karşı tarafın hasarı karşılandı o yüzden bende rakamsız kayıt görünüyor bu araba bu tarhite kazaya karıştı ama hasar almadı anlamına geliyor

bolt yaptığım kısımda exper gelir arabayı görürse eğer kafasına göre ödeme yapmadan da rakam yazdığı oluyor forumdan da bir kaç kişinin başına gelmişti ödeme almadan rakam yazması durumu
    Superb

E21hamza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracımda bir tane hasar kaydı çıkıyor o da 42 TL böyle bir şey mümkün mü? Detaylarını öğrenmek için mesaj attığımda bir şey yazmıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit araç yüksek arazi aracı gibi bir şeyse genelde ufak kazalarda dokunma vs. durumlarda karşı taraf hasar alıyor ama sana bir şey olmuyor çünkü benim tamponum adamın bagaj kapağına denk geliyor yada arkadan çarpıyor stepne bagaj kapağında stepnenin kabına bile bir şey olmuyor ama karşı tarafın çamurluk far tampon kaput geçmiş olsun yani eğer baktığınız araba yüksek bir arabaysa normal bence
    Superb

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca zaten expertiz yapilmayacak mi? Ufak tefek seylerse cam beya bakalit gibi araba zaten expertizden sorunsuz cikar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buradada açıklandığı gibi misal bende bir araca çarptım bende birşey yoktu fakat benim sigortamdan karşı tarafın hasarı karşılandı o yüzden bende rakamsız kayıt görünüyor bu araba bu tarhite kazaya karıştı ama hasar almadı anlamına geliyor

bolt yaptığım kısımda exper gelir arabayı görürse eğer kafasına göre ödeme yapmadan da rakam yazdığı oluyor forumdan da bir kaç kişinin başına gelmişti ödeme almadan rakam yazması durumu
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit araç yüksek arazi aracı gibi bir şeyse genelde ufak kazalarda dokunma vs. durumlarda karşı taraf hasar alıyor ama sana bir şey olmuyor çünkü benim tamponum adamın bagaj kapağına denk geliyor yada arkadan çarpıyor stepne bagaj kapağında stepnenin kabına bile bir şey olmuyor ama karşı tarafın çamurluk far tampon kaput geçmiş olsun yani eğer baktığınız araba yüksek bir arabaysa normal bence
    İşte güven olmuyor adamda galerici tanımıyorum etmiyorum adamın lafıylada iş yapmak istemiyorum. Şükür başıma hiç gelmedi bilmiyorum bu kayıt işlerini ama dediğiniz gibi hasarsız sıkıntısız tarafada boş hasar kayıtları açabiliyorlarmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca zaten expertiz yapilmayacak mi? Ufak tefek seylerse cam beya bakalit gibi araba zaten expertizden sorunsuz cikar
    Eksperte sokacaz ama ekspert bilirmi bunu oda plaka sorgulayıp boş diyecek. Ben bu kayıtların derinliklerine inmek istiyorum sebebi ne, neden ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksperte sokacaz ama ekspert bilirmi bunu oda plaka sorgulayıp boş diyecek. Ben bu kayıtların derinliklerine inmek istiyorum sebebi ne, neden ?
    İşini iyi yapan birine giderseniz size atıyorum aks değişmiş mi değişmemiş mi söyleyebilir far ayakları radyatör ayakları gibi yerlere kendiniz bakarak da ufak tefek çıkarımlarda bulunabilirsiniz e arabada boya yok hata yok alttakımda yürüyeninde değişen parça yok şasede çektirme-işlem yok motor saat gibi şanzuman sıkıntısız bunları expertizde size söylerler bu durumda 4 tane boş kayıt bence çok önemli değil yeterki güvenilir ve işini doğru yapan birine gidin
    Superb

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)