2013'de kaldırıma sürttüm 2 Jant + sol marşpiyelim değişti . Tramer de bedel çıkmıyor ama ben yetkili serviste yaptırmış oradan sorgulanınca hasar bedeli ve ayrıntısını alıcıya iletmiştim
2013'de kaldırıma sürttüm 2 Jant + sol marşpiyelim değişti . Tramer de bedel çıkmıyor ama ben yetkili serviste yaptırmış oradan sorgulanınca hasar bedeli ve ayrıntısını alıcıya iletmiştim
Kısaca Sbm hasar kayıtlı araba sattırmış oluyor. İşgüzarlık başka bir şey değil. Araç sizdeyken kendi kendine hasar çıkması... Saçmalık... Elinizde ekran görüntüsü olsa bile itiraz edememeniz ayrı bi saçmalık... Şaşırmıyorum artık bu tür şeylere. 20 yaşında araba alırken bile artık civatasına kadar kendiniz bakıp baktıracaksınız. Para tuzağı başka bir şey değil sbm falan... Ben alırken bakarım baktırırım, satarken de ne varsa yazarım... Baktırınca da aksini yaşamaz alıcı. Sbm yi yemişim yarım yamalak işler başka bir şey değil...
Sistem saçma sapan doğru düzgün bir açıklaması yok tecrübe ede ede öğrenmeye çalışıyoruz. Karşı tarafın aynasını kırıyorsun sende çarpma yazıyor karşı tarafı pert edip kendi arabanı cebinden yaptırıyorsun yine çarpma yazıyor hiçbir açıklama yok. Arabaların hepsinin üzerinde kayıt var ama geçmişler yine karanlık bi km kayıt sistemini bile oturtamadılar. Japonyada ne güzel çiziğin göçüğün herşeyin hasarına boyutuna göre kodu var mesela b2 her arabada b2 aynı anlama geliyor bakınca anlıyorsun. Bizde bi çarpma var her anlama geliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)