sanatçılar üzerinde çalışıyoruz çok güzel isimler var ortama uyacak ve coşturucak
yarışa yabancı katılım alamıyacağımı ilettim ***** Tr nin en hızlısı amerikada yada japonyada yaşayan birinin olmamalı bence . izlemek için gelmek isteyen arakadaşlarım oldu yurtdışından onlar gelicekler tabiki ..
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sanatçı olarak ben katılcam neyim eksik canııııım...![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bugra abi özel mesaj attım bi bakıp yanıtlarsan sevinirim
Buğra sınıflar arası mücadelede olacakmı en son? yoksa sınıf olarakmı en hızlılar seçilecek?
körler sağırlar
evet sınıf olayı olursa güzel olur..
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
abi gerçekten çok güsel bir organizasyon yapıcaksın genebombaları patlatıosun yavaş yavaş.Allah hepimiz için hayırlısı versin kazasız belasız olsunda gerisi teferruat.burak YETER bize yeteRR
onunda subarusu vardı belki oda yarışa girer. böyle bi organizasyonda bulunur bence. proggressivee housEE ruless
Amerika'da cok yaygin uygulanan standart private event classification'i oneririm. Tabi klaslarda toparlanan rakamlara gore uyarlama yapilabilir ama su son dakika "class 4'te kimse yok diye seni class 5'e aldik" durumlari tartismalara yol acabiliyor..
Madem international standartlarda yapilacak bu event, iste benim onerim...
Class 1 : Stock
Class 2 : Fast Street
Class 3 : Super Street
Class 4 : Pro Street
Class 5 : Eliminator
Class 6 : Pro Eliminator
Class 7 : Unlimited
Ama amac sadece Turkiye'nin tek en hizli 4 tekerlekli aracina ulasmaksa bu siniflar cok birsey ifade etmeyebilir. En azindan States'te bu siniflamaya gore yarisiliyor genelde.
Bir de araclarin minimum Street Legal olmasi sartini onerecegim. Min Street Legal derken gecerli ruhsat ve plaka, on, arka ve yan camlar, farlar ve stoplar olmasi sart. Lastikler camurluklarin disina tasmayacak (Guvenlik icin NHRA sartidir bu). Gerisi serbest.
Bir de grudge match oneririm. Izlemesi de katilmasi da cok zevkli oluyor.
TT Corvette'ler geliyor mu ?![]()
hangi pistte olucak çok merak ediyorum![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bakın 800 metre en az yer olmalı DÜZ lük
www.drecu.com
bence hayel olucak inşalllaholmazama neysem
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)