kolay gelsin önce autoshow sonra pist güzel![]()
kolay gelsin önce autoshow sonra pist güzel![]()
yarıs günü serbest degildir bence cunku uzun bir zaman verildi herkes belirli bir seviyeye gelir bu zamanda o yüzden yani son dakkada degisiklik yapılmaz bence :S
Festival havasında geçiceğine göre alkol serbesttir. Alkolün olduğu yerde de sorunlar çıkar özellikle bu kadar kalabalık ortamlarda, güvenlik önlemleri çok sağlam olmalı herhalde?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Hangi ilde, hangi pist veya nerede olacak?
peki konserde kimler olacak gidip 2. sınıf adı sanı duyulmamış şarkıcılarmı yoksa tarkan vb mi
gidipte teoman filan çıkmayacak inş. tabi tiesto gelsin istemiyorz ama kimler gelcek merak ettim 1 2 sölesen abi ?
bu arada sanki bu organizasyon pistte olcak gibime geliyo FF deki gibi boş pistte festival gece mangal açık büfe![]()
murat uncuoglu, beyza falan gelsede canli izlesek;
burak yeter de olur![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
wallahi sabırsızlandım muhteşem bir organizasyon helal olsun bu org.un altına girmek ve böyle bir şey ortaya cıkarmak cok büyük bir olay tebrik ederim sabırsızlıkla bekliyoruzzz![]()
yurt dısından belki yarısa katılacak veya izlemeye gelecek degerli misafirlerim var demis bugra siz lakıp tarkan beyza teoman falan diyorsunuzbirakın abi sanatcıya da gerek yok. christmas tree, vht diyor adam bosversenize sanatcı manatcı ya.
işte abi uluslararası bi organizasyon olacak sonuçta gidipde bilinmedik birilerini çıkarmazlar onu merak ettim kimler çıkcak diye..
güzel olcak ama zor iş valla allah kolaylık versin Buğra abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)