User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
134 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Hasarlı Aracımı Pert'e çıkarırlarmı?

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalasmali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    airbag leri açtın mı
    3 tane açıldı.cam üstündeki perdeler ve on yolcu koltuğunun sagındaki
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gfb01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde ayni durumda kaza yaptik serviste 28000 lira cikti masraf 2011 focus titanium perte dusmesi gereken aracti saigorta sirketi pert ettirmedi kabl etmedi araba ozaman 8 9 aylikti yeni araba indirim olur parca fiyatini dusurttuler 10000 lira ya halletti servis pert olmadi arac
    Geçmiş olsun

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun. Exper'in çıkarıcagı sonuç önemli ama buna benzer bir kazayı bende yaptım araç perte ayrıldı ki senin de pert olucak. 28 Bin Tl hasar çıkardı servis kasko poliçem ise 34.500'dü en inçe ayrıntısına kadar yazdırdım en küçük vida'ya kadar aldığın yere çektirseydin ve servisle konuşsaydın kesin pert olmasını istediğini belirtseydin araçımın fotosunu paylaşırım istersen veya özel pm'atarım. Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hanz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun. Exper'in çıkarıcagı sonuç önemli ama buna benzer bir kazayı bende yaptım araç perte ayrıldı ki senin de pert olucak. 28 Bin Tl hasar çıkardı servis kasko poliçem ise 34.500'dü en inçe ayrıntısına kadar yazdırdım en küçük vida'ya kadar aldığın yere çektirseydin ve servisle konuşsaydın kesin pert olmasını istediğini belirtseydin araçımın fotosunu paylaşırım istersen veya özel pm'atarım. Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
    Öncelikle sözümü yanlış anlamayın.

34.500 kasko değeri verilmiş bir araçta 28 bin Tl hasar demek, araç %81 oranında hasar almış demek.

Golf'un kasko değerini bilmiyorum ancak, 60 bin Tl'de 28 bin Tl hasar neredeyse %50 olur ki ucu ucuna pert edilir. Ayrıca 28 bin Tl hasar çıkacağını da bilmiyoruz..

İnşallah araç sahibinin istediği şekilde sonuçlanır ekspertiz raporu

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle sözümü yanlış anlamayın.

34.500 kasko değeri verilmiş bir araçta 28 bin Tl hasar demek, araç %81 oranında hasar almış demek.

Golf'un kasko değerini bilmiyorum ancak, 60 bin Tl'de 28 bin Tl hasar neredeyse %50 olur ki ucu ucuna pert edilir. Ayrıca 28 bin Tl hasar çıkacağını da bilmiyoruz..

İnşallah araç sahibinin istediği şekilde sonuçlanır ekspertiz raporu
    Tabi ki de yanlış anlaşılıcak bir durum yok olurmu öyle şey sadece nacizane kendi başıma geleni Kaskom ve çıkan fiyati paylaştım ve böyle bir kaza yaşadığım için pert olur dedim.

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah pert olur yoksa dert olur bu araç size,satarken direk 20-25 lira hasar kaydı mesajı geldiğinde millete dil dökmekle,ölücülerin saçmalıklarıyla uğraşmak zorunda kalıcaksınız.
    - AOS-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç değeri 69.500 yazmışlar yani 70 desek 35 bin tl hasar çıkması lzm minimum yarısı dersek

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben senin yerinde olsam bu konuyu acmazdim.ve silinmesini isterdim.sahsi fikrim her ihtimale karsin.

Konuya gelirsek servisdeki eleman cozer sizin isi faturayi sisirirse expertiz bakmiyor bile adam akilli

Daha once basima geldi cunku...

Gecmis olsun

dincer07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin Pert sayilir...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinde baklava vs ile servis ziyareti cozer bu isi, tecrubeyle sabit

servisten tanidigi olan bulursan daha kolay tabi

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaskonun bu tarz araclari perte cikarmalari kendi avantajlarina oluyo neticede bu arac daha kolay ve daha yuksek bir bedel ile satilacak sigorta sirketiniz ile gorusun ve kaza yaptginiz icin bu araca binmek istemedginizi bir sure araba kullanicak piskolojiye sahib degilim vs soyleyebilir siniz
    Gecmis olsun

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl önce corolla vardı komşumuz kipaya gitmek için alıp kaza yaptı, fotograf yok fakat önden aynı durumdaydı aracınızla , çalışıyordu motor fakat radyatör falan nerdeyse bloğa kadar girmişti araç. fakat birmot'a çektirdik aracı. pert olması için her seyi söyledim ancak 6bin lira civarı hasar çıktı. normal kasko değeri 21bin lira idi o zaman. ancak tanıdık sigortacı prim az ödeyelim diye 13bin lira göstermiş değerini kaskoyu yenilerken.

üstünde durmamışız biz de. fakat işimize yaradı 13lük araçta 6 hasar olunca pperte çıktı tabii. şimdi 70binde 20 hasar kritik bi durum.. ancak şu açıdan şanslısınız tahmini 20 olan hasar doğuş servisinde 50 bile çıkar. birazcık servise baskı yapmaya çalışın şişirebildikleri kadar şişirsinler. geçmiş olsun inşallah çıkar perte
    -Fırat

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıl önce corolla vardı komşumuz kipaya gitmek için alıp kaza yaptı, fotograf yok fakat önden aynı durumdaydı aracınızla , çalışıyordu motor fakat radyatör falan nerdeyse bloğa kadar girmişti araç. fakat birmot'a çektirdik aracı. pert olması için her seyi söyledim ancak 6bin lira civarı hasar çıktı. normal kasko değeri 21bin lira idi o zaman. ancak tanıdık sigortacı prim az ödeyelim diye 13bin lira göstermiş değerini kaskoyu yenilerken.

üstünde durmamışız biz de. fakat işimize yaradı 13lük araçta 6 hasar olunca pperte çıktı tabii. şimdi 70binde 20 hasar kritik bi durum.. ancak şu açıdan şanslısınız tahmini 20 olan hasar doğuş servisinde 50 bile çıkar. birazcık servise baskı yapmaya çalışın şişirebildikleri kadar şişirsinler. geçmiş olsun inşallah çıkar perte
    Size aracın değerinden çok daha düşük bir para ödemişlerdir o halde ? Değeri 13 gözüken araca 21 ödemezler sanırım.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kendini kotu sonuca hazirla bu tip kazalarda insan arabasindan soguyo malesef benim gozumde arabanin degeri kalmamisti..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çarpa anında tekerden hasar aldıysan bu araç %100 pert. Ama bu haliyelede yüksek ihtimal perte çıkartırlar. çok geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyw arkadaslar Allah kmseye yaşatmasın

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, artık sigortalar pert araç satışından daha çok kar ediyor, %30 hasarları bile perte ayırabiliyorlar, araç bilgilerinizde TDI yazıyor bu aracın ihalede satılacağı minimum rakam 46-47 Bin TL ve üzeri olur tahminimce, çünkü dışarıda pertçiler bu aracı 4-5 Bin TL'ye eski haline getirirler, hasar dosyası açıldığında atanan eksperin iletişim bilgileri sigortalıya veriliyor bildiğim kadarıyla, eksperler önce ön rapor gönderiyor araç ile ilgili bilgi veriyor tahmini şu kadar hasar var sökülme işleminden sonra bu hasar miktarı şu kadara artabilir yazıyorlar, hasar bölümüyle konuştuktan sonra kesin rapor yazıyorlar, siz ekspere aracın perte ayrılmasını istediğinizi söyleyin en kısa zamanda çünkü bazen rapora yazıyorlar bazen de mail yoluyla hasar bölümüne iletiyorlar müşteri aracının perte ayrılmasını istiyor diye, perte ayırmak sadece eksperin elinde değil sigortanın hasar departmanındaki çalışanlarla ortak karar veriyorlar acentenizi de devreye sokarsanız perte ayırabilirsiniz.

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınız hangi firmadan kaskolu ?

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun mersindede bi abimizin başından böyle bi olay geçmişti servis tamir edilecek demiş oda bidahaki sefere plazaya arabayla girerim deyince perte çıkartmışlardı
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)