User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
134 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Hasarlı Aracımı Pert'e çıkarırlarmı?

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalasmali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ihale kapalı kim ne kadar fazla atmışsa ihale ona kalacak fakat büyük ihtimalle exper araca fiyat bakıyor çunku bir madde var içinde dediğine göre alıcının fiyatı sigorta şirketine sunulacak eğer beğenilmez ise fiyat iptal edilebilir gibime geldi
    ihale kapalı diye birşey olmaması gerekiyor öncelik senin. bende aracımı sigortadan aldım. ihaleyle satılan rakamı öğrendim 100 lira fazlasını ben teklif ettim ve aracı aldım.

benim araçtada 18 bin servis hasar çıkardı ama 2 bin tl masraf yaptım yapmadım. senin araçtada pek masraf yok. bence maximum 4-5 bin masraf var. eğer aracı 25bin 30 bin civarlarında alma şansın varsa alıp yaptırıp satarsın gene pert haliyele 40-45 eder

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [ KAPALI İHALE ]Bu araç onay ve evrak beklemeli olup ihalesi kapalı tekliftir. Kapalı tekliflerde kimse kimsenin teklifini göremez herkes tek bir rakam verir ve en yüksek kim verdiyse araç ona kalır teklifinizi verirken asgari tutarı dikkate almayınız en yüksek teklifinizi veriniz. Aracın size kalıp kalmadığını ihale kapandıktan 10 dakika sonra öğrenebilirsiniz. Araç kaldıktan sonra teklifiniz sigorta onayına sunulur. Onaylanma ve aracın evraklarının tamamlanma süreci en geç 45 iş günüdür bu süre içerisinde ödemesi gelmeyen aracı almama hakkınız vardır. Aracın ödeme bildirimi geldiğinde ödeme süresi 3 iş günüdür. Bu araçta park,çekici ve expertiz ücreti çıkma olasılığı vardır. Lütfen Bu borç bilgilerini aracın bulunduğu servis numarasını arayarak öğreniniz.
    NOT: BU ARACA VERDİĞİNİZ TEKLİFİN GEÇERLİ OLABİLMESİ İÇİN İŞ BANKASI HAVUZ HESABIMIZDA 2000 TL teminatınız BULUNMASI GEREKMEKTEDİR. ( Eğer vereceğiniz teklif 40.000 TL`nin üzerinde ise havuz hesabımızda 3.000 TL teminatınız bulunması gerekmektedir.)
    Bu sayfada görünen fotoğraflar aracın hasarını tam olarak yansıtmayabilir.
    Bu nedenle aracın teklif verilmeden önce mutlaka görülmesi önerilmektedir.
    Sonrasında ortaya çıkacak hiçbir talep şirketimiz tarafından kabul edilmeyecektir.
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her sigortanın çalışma şekli farkı tabi.

ben sadece tavsiyede bulundum. ben kendi aracımdan 10 bin kar ettim. sizin araç daha değerli ve daha az hasarlı çok daha fazla kar elde edilebilir. sonuç olarak araç sizin "vermiyorum ulan" dediniğiniz an olay bitmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wrcsinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sigortanın çalışma şekli farkı tabi.

ben sadece tavsiyede bulundum. ben kendi aracımdan 10 bin kar ettim. sizin araç daha değerli ve daha az hasarlı çok daha fazla kar elde edilebilir. sonuç olarak araç sizin "vermiyorum ulan" dediniğiniz an olay bitmiştir.
    Tam dümen bunlar sigorta şirketini aradım araçtan ne haber diye beyfendi daha experden dönüş olmadı diyor yaw arkadas araç pert ihalesinde ondan haberiniz varmı diyorum ondanda bir haberler beyfendi biz bilgi edinip donucez diyorlar
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu süreçte kanser olmamak elde değil. ben pert işleriyle uğraşırken hayatımın en sinirli günlerini geçirdim. benim sigorta halk sigortaydı ve halk sigortada pert araçlarla ilgilenen 1 kişi var. adamı 1 hafta boyunca -sabah -öğlen -akşam aradım adama ulaşamıyorum başka bir bölüme bağlanıp ulaşamadığımı söylediğimde "biz yardımcı olamayız. arkadaş ya yerinde değildir yada meşguldür. arayın düşer" diyorlar. en sonunda adama bağlandım tam o sırada yanımda dosya numarası yoktu adam ısrarla dosya numarası soruyor bende izah ediyorum "beyfendi 1 haftadır sizi arıyorum ulaşamıyorm vereyim plakamı vereyim tc kimliğimi bakın" yok adam sinirli bir şekilde illa dosya numarası istiyor çıldırdım resmen. "Allah belanı versin" dedim kapadım sonra başka şekilde hallettik tanıdık vasıtasıyla. yani anlayacığın inşallah sinir krizleri geçirmessin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu süreçte kanser olmamak elde değil. ben pert işleriyle uğraşırken hayatımın en sinirli günlerini geçirdim. benim sigorta halk sigortaydı ve halk sigortada pert araçlarla ilgilenen 1 kişi var. adamı 1 hafta boyunca -sabah -öğlen -akşam aradım adama ulaşamıyorum başka bir bölüme bağlanıp ulaşamadığımı söylediğimde "biz yardımcı olamayız. arkadaş ya yerinde değildir yada meşguldür. arayın düşer" diyorlar. en sonunda adama bağlandım tam o sırada yanımda dosya numarası yoktu adam ısrarla dosya numarası soruyor bende izah ediyorum "beyfendi 1 haftadır sizi arıyorum ulaşamıyorm vereyim plakamı vereyim tc kimliğimi bakın" yok adam sinirli bir şekilde illa dosya numarası istiyor çıldırdım resmen. "Allah belanı versin" dedim kapadım sonra başka şekilde hallettik tanıdık vasıtasıyla. yani anlayacığın inşallah sinir krizleri geçirmessin
    Allah'tan banada dosya numarası soruyorlar ama plaka veriyorum uyuzluk yapmıyorlarbiraz daha oyalasınlar gagalarına binicem bunlar yüzünden yeni araç siparişi veremiyorum.
    Tikkat Laz

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı benim başımdan geçenleri anlatmışsınız bold yaptığım yerler aynı benim yaşadıklarım, şimdi gülüp geçiyorum.
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürekli ara mağdur oldugunu belirt 2 gunde bır yokla yoksa bastan savıyorlar haberin olsun kasko ney bu arada?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı benim başımdan geçenleri anlatmışsınız bold yaptığım yerler aynı benim yaşadıklarım, şimdi gülüp geçiyorum.
    iyimiş ..

34ace97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34ace97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun parça fiyatı + işcilik servisde 25 bini rahatlıkla bulucakdır.Sigorta firması herzaman kendini düşünür.Yani cıkarı hangisindeyse onu yapıcakdır.Aracı ihaleye cıkarıp fiyat alabilirler, pert piyasasında bu araca rahatlıkla 45 civarı teklif gelicekdir.25 bin hasar cıkarsa büyük ihitmal aracınız pert edilicekdir.
    24.500 hasar şuanda servisin çıkardığı tabî araç perte çıkabilir diye vida dahi sökmediler araçtan soru işareti olan yerlerde var onarım olursa şayet biraz daha maliyet biner gibi ... experin incelemesinden sonra. Bi sonuç beklîyorum gelecek haftaya kadar....pert olma îhtimali biraz ağır basıyor gbi bakalım senin dosya ne durumda
    Az çok tahmin etmişiz geçmiş olsun tekrardan.

Yalnız aracın pert olma tarihinden 1 ay sonra hatta 1 ay 10 gün sürelerde elinize paranız geçer.Kapalı tekliflerdeki fiyatlar daha düşük oluyor açık artırma usulü olsaydı bu sizin için daha iyi olurdu.(pert olma açısından.İhaleye cıkmış olması pert olucağı anlamına gelmez.) Yukardaki arkadaşın belirttiği gibi piyasa fiyatlarından daha aşağı rakamlarda kalabilir çünkü bu tarz tekliflerde 45 gün bekleme süresi var o yüzden düşük teklif verip kalırsa bu rakama kalsın diyerek beklerler.açık artırmada 45m olucak teklif, kapalı tekliflerde 30-40 aralığında bir fiyat alıcakdır.Bunu avantaja cevirebilirsiniz aracınızı alarak.Tabi uğraşmak lazım birde aracın hasar kaydı olucak.Ama nerden bakarsanız bakın 10-15m arası bir meblağ cebinize kalıcakdır.Umarım istediğiniz üzere aracınız pert olur.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    konsol komple değişecek, bence çıkar perte

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç nedir ? satılık araç sizin ki mi ?

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sana ait olduğu için ilk alma hakkın senin olmuyormu her sigortada farklımı oluyor bu işler geçmiş olsun bu arada Allah beterinden korusun.

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko teminat bedeli 65.000 TL olup, bu fiyat üzerinden araç pert.
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar araç perte çıktı arkdasın dediği gibi belli bir fiyata anlaştık hatta yeni araç siparişi geçtim bile bu 1 mayısa kadar evrakları tamamlayıp aracı kendimden cıkarıyorum
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar araç perte çıktı arkdasın dediği gibi belli bir fiyata anlaştık hatta yeni araç siparişi geçtim bile bu 1 mayısa kadar evrakları tamamlayıp aracı kendimden cıkarıyorum
    Be kadar ödedi kasko kesinti yaptılarmı.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun yine golf mü verdiniz acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 sipariş verdim golf cok uzun bir süre zaman istediler biraz kesinti olsada paranın 4/3 ünü aldım
    Tikkat Laz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)