User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Yakıtsız çalışan motor

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sonsuz güç denilen şey manyetolu bir şeyler olabilir belki.. manyetolu el fenerleri vardır elinizle iki üç kere mandala basarsınız güç üretir fener o basdığınızla 1-2 dakika aydınlatır etrafı burda enerji kaynağı aslen sizsinizdir.. o tip bir motor yapmış olabilirler belki ilk harekketen güç alıp onu kullanan.. tabi yazdıklarım tamamen hayali farazi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twstr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonsuz guc ureten motor daha ocne yapılduı ama fazla guc alınamıyordu dıye bılıyorum manyetık mıknatısları uygun acılarla bıratraya getırıp ıtme ve cekme kuvvetı yaratarak bir motor elde etmıstı bır turk amcamız..hatta almanyaya cagırdılar ınceledıler alkısladılar adamı

Muammer Yildiz Free Energy Device(HQ).flv - YouTube
    Muammer Yıldız.

Ofiste oldugum icin videoyu acıp dınleyemedım aynı hıkayeden bahsedıyorsa kusuruma bakmayın
    Manyetik monopol diye bişey yokki cihazı olsun.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basınçlı yağdan bahsediyor amcam yağı nasıl basınçlandırıp mevcut basınç düştükten sonra tekrardan basınçlandırmayı planlıyor? izledim dinledim ama kapadım yarısında tam izleyen var mı?
    körler sağırlar

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonsuz güç denilen şey manyetolu bir şeyler olabilir belki.. manyetolu el fenerleri vardır elinizle iki üç kere mandala basarsınız güç üretir fener o basdığınızla 1-2 dakika aydınlatır etrafı burda enerji kaynağı aslen sizsinizdir.. o tip bir motor yapmış olabilirler belki ilk harekketen güç alıp onu kullanan.. tabi yazdıklarım tamamen hayali farazi..
    O tip bir motorda enerji insan tarafından sağlanıyor burdaki durum çok farklı değil mi? Senna uzun uzun yazmış sağolsun okudum aydınlandım ama amca da çok ısrarcı olabileceğinde
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan çok bilinen bir alternatif yakıtın üretimini yapabiliyorum çok uğraştık destek çıkmayınca kendimize kadar üretiyoruz kendimiz kullanıyoruz

bu tarz projeleri kendimiz için üretip kendimiz için kullanmak en mantıklısı ne diyelim zorla köle yaratmak için uğraşılıyor sadece ülkemizde değil bütün dünyada
    Merakımdan soruyorum nedir o alternatif yakıt ?
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basınçlı yağdan bahsediyor amcam yağı nasıl basınçlandırıp mevcut basınç düştükten sonra tekrardan basınçlandırmayı planlıyor? izledim dinledim ama kapadım yarısında tam izleyen var mı?
    Boş vaktim çoktu sonuna kadar büyük sabır gösterip izledim abi. Adamın yaptığı makineden bence de bişey olmaz. İlk sayfada yazmıştım ideal şartlarda belki çalışır. (Sürtünme yok, herhangi kimyasal reaksiyon yok vs vs)

"Adamın düşünce yapısı anladığım kadarıyla stirling motorunu 360 derecelik alan kaplayacak şekilde sıralarsam ne olur?" Herbir motor bir diğerini döndürürmü gibi bişey.

Bilmeyenler için Stirling motoru;Stirling motoru - Vikipedi
    Özetle bir çeşit dıştan yanmalı buhar motoru.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürtünmeyi nasıl kaldırabilecek ki hadi ideal şartlarda düşündük oda ofsayt garip geldi bana pratikte yapılmış örneği var mı acaba
    körler sağırlar

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kaldırdı- kaldırır demedim zaten.

Hani termodinamikte var ya abi Carnot Cycle, reversible process falan. adamın yaptığı makineyi ve processi reversible kabul etsek demiştim. Öyle bile çalışacağı kesin değil de.. bi ihtimal..

Gerçek şartlarda bencede mümkünatı yoktur zaten

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enerjiyi yoktan var etmek zaten mümkün değil termodinamik dersindeki ideal sistemi yakalamak da mümkün değil (sürtünme yok,potansiyel kinetik enerji değişimi yok,İstenmeyen ısı transferi yok falan) videoyu izleyemedim ama yorumlara bakılırsa şunun gibi birşey yapıyor sanırım. Basınçlı havadan güç üretme yöntemini elektrik e alternatif olarak psa grubu geliştiriyor.

Hybrid Air, an innovative full hybrid gasoline system | PSA PEUGEOT CITROËN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kaldırdı- kaldırır demedim zaten.

Hani termodinamikte var ya abi Carnot Cycle, reversible process falan. adamın yaptığı makineyi ve processi reversible kabul etsek demiştim. Öyle bile çalışacağı kesin değil de.. bi ihtimal..

Gerçek şartlarda bencede mümkünatı yoktur zaten

yok yok sana demedim kaldırdı kaldırmadı mevzusunu
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)