User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Boyandığı Belli Olmayan Boya ?

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes kendi mantık çerçevesindee değerlendirmeye devam etsin bence, çünkü ben aracımın kapısı düzelebileceği halde, yeni kapı getirtip boyattım hiç de pişman değilim, benim için yeni olması düzeltişmiş olmasından daha iyi, avrupada'da böyle zaten.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın km düşürmek gibi benim gözümde bu işlemde sahtekarlık. Yapanında yaptıranında amacı belli insanları kandırmak.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boya takıntısı değişik birşey. Bendede var malesef bu takıntı. Ama bu resmen sahtekarlık, kazalı ama kazasız gibi.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Km düşürmek bunun gibi şeyler ve arabasında olanları söylemeyip milleti kandırarark satış daha dorusu itelemek ar namus serefi olan kımseye yakısmaz.
    Bi ara bi iste vardı yaptığı arabaları koymus sıteye per arabaları topluyorlardı ve yetkili servislerin dahi anlamadığını iddia ediyordu. Bu onun yanında yine iyi.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyalı değil değişen parçadan söz ediyoruz bu birincisi. İkincisi "değişen parçanın yerine başka bir modelin çamurluğu takılması" falan gerçekten ilginç bir kafanın ürünü olması lazım çünkü adamın söylediği lafı hala mantıklı bulmuyorum.

Çok da güzel söylemiş diyorsun da, sen de araba alırken değişensizini ararsın hiç takla atma şimdi. Yok ağır darbesi olmasın ben alırım falan ben öyle bi model görmedim. Kimse parayı sokaktan toplamıyor, Alabileceğinin en iyisini almak ister. Adam arabayı expertize getirmiş, neyi var neyi yok söylemesi lazım. "Bu araba alınır" deyip geçiştirip, Ama çamurluğu değişmiş dediklerinde ne var kardeşim tofaş çamurluğu mu takmışlar demek başından savmaktan başka bişey değil.
    tabiki herkes elindeki parayla en iyisini almak ister ama benim keseme uygun aracın çamurluğu aynı fabrikada üretilmiş bir başka çamurlukla değişmişse ben bunu pek de sorun etmem..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Extreme01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında aldığım araca 2 kere boya var mı diye baktırdım yok dediler satarken alıcılar dahil 4 kişi baktı hepsi boya var dedi. alan 5. müşteri baktı boya yok dedi aldı. sattığım araba boyalı mı değil mi ben de bilmiyorum.
    Abi yorumun süpermiş bayıldım ya iznin olursa imza yapayım
    German Style

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler boya makınesını yanıltan boyalar var evet .
    mantıgı kısaca su sekılde.
    aracınız mısal camurluk hasarlı camurluk duzeltılır .boyaya sttılmadan oncekı tüm stepler bıttıkten sonra ıcerısınde metal yogunlugu fazla olan boyalar var astar nıyetıne atılır uzerıne boya atıldıktan sonra.
    boya makınesı en yakın metalden sıfırlama aldıgı ıcın dolayısıyla camurlugun metalını deıl boyanın metalını okur. yapılmazmı yapılır ama baya mesakkatlı ıs.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    hadi boya makinesinde boya olayını çözdülerde macun olayını napıcaklar eğer onada bir çözümleri varsa işte ozaman yandık
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usta yapar hertürlü
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ustalar bu kadar iyi boyasınlar hiç sorun değil. ve kesinliklede bu esnafı dolandırıcılıkla suçlayamazsınız. sonuçta aracı satan değil tamir eden konumunda.

ben boyacı olsaydımda bu kadar iyi işçilik yapsaydım sahtekarlıkla suçlamak yerine taktir etmenizi beklerdim.

bu tarz esnaflar çoğalır diyorsunuz. keşke bu tarz esnaflar çoğalsada boyattığınız araçlar renk tonu farklar yüzünden canınızı sıkmasa.

ayrıca bir aracın boyanan parçasını fabrikasyon kadar iyi boyasınlar varsın boyasız diye satılsın size yada bize ne zararı var bunun? bunu bi açıklayın zararı ne?

sonuçta boyayla şaseyi örtpas edemezler. yada büyük kazayı sadece boyayla kimse örtpas edemez. siz halâ gidin arabaları kaporta boyacılara gösterin.

1 araç alacak adamın ilk yapması gereken şey aslında boyadan önce rotta ölçümünü yaptırmak olmalı. şaseleri ölçtürmek olmalı.

çok kişiye alttan girik şasesi yamuk rotu tutmayan ama dıştan kaportasında nokta hata olmayan arabaları kazasız diye sattılar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlısın var ama ne arabalar gordum cıcek gıbı rotta tam olcu cıkmayan ne araclar gordum sasesı sıkıntılı rotu duzgun cıkan .
    rot gorecelı bı kavram acıkcası . bellı etmıcek adam hıcbırsekılde bellı etmez aslında .

No coffee!!!

ed6502
    Misafir
    bununda bulunur yakında bir çözümü

Cagrii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ustalar bu kadar iyi boyasınlar hiç sorun değil. ve kesinliklede bu esnafı dolandırıcılıkla suçlayamazsınız. sonuçta aracı satan değil tamir eden konumunda.

ben boyacı olsaydımda bu kadar iyi işçilik yapsaydım sahtekarlıkla suçlamak yerine taktir etmenizi beklerdim.

bu tarz esnaflar çoğalır diyorsunuz. keşke bu tarz esnaflar çoğalsada boyattığınız araçlar renk tonu farklar yüzünden canınızı sıkmasa.

ayrıca bir aracın boyanan parçasını fabrikasyon kadar iyi boyasınlar varsın boyasız diye satılsın size yada bize ne zararı var bunun? bunu bi açıklayın zararı ne?

sonuçta boyayla şaseyi örtpas edemezler. yada büyük kazayı sadece boyayla kimse örtpas edemez. siz halâ gidin arabaları kaporta boyacılara gösterin.

1 araç alacak adamın ilk yapması gereken şey aslında boyadan önce rotta ölçümünü yaptırmak olmalı. şaseleri ölçtürmek olmalı.

çok kişiye alttan girik şasesi yamuk rotu tutmayan ama dıştan kaportasında nokta hata olmayan arabaları kazasız diye sattılar.

Bence çok doğru şeyler söylemişsiniz katılıyorum

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlısın var ama ne arabalar gordum cıcek gıbı rotta tam olcu cıkmayan ne araclar gordum sasesı sıkıntılı rotu duzgun cıkan .
    rot gorecelı bı kavram acıkcası . bellı etmıcek adam hıcbırsekılde bellı etmez aslında .
    kaporta boya kolay iş. asıl iş hem rotuna hem şasesini inceletmek demek istedim zaten.

milletteki mantık şu. yağ çubuğunu çektin üfleme yok motor iyi. peki oke lafımız yok.

kaportacı şöle bi gezdi boya kaporta iyi dedi okey onada lafımız yok.

ama bu ikisi okeyse araç sorunsuz sanıyor çok insan ve öylece alıyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba bakmayla bıtmezkı.ama yapma arabada bı yerden bellı eder kendını mutlaka .

No coffee!!!

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi tarafımla güldüm sadece

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korkusu kalmamış kimsede insanları aldatarak kandırarak hak olmayan parayı almak düpedüz haramdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahtekarlar için iyi fırsat. birde araba boyalı olsa ne olacak. çizik gezmekten iyidir. birde değişen durumu var. adam kafadan girip pert etmedikten sonra ufak tıklamalarda, macunlu tamir görmüş çamurlukla gezeceğime orjinali ile değişmiş sıfır çamurlukla gezmeyi tercih ederim.
    SEAT SPORT

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazanın nasıl yapıldığını bilsen değişen/boyanan parça çokta mühim olmaya bilir aslında. Ama millet öyle bi hale gelmiş ki 3 kuruş kar edeceğim diye her şeyi saklıyor. Mesela gerçekten sadece sürtmeden dolayı ön çamurluk ezilsin. Onarımındansa değişimini yeğler boyasını hiç önemsemem ama adam gerçekte ciddi kaza yapıyor orası şundan dolayı boyalı burası bundan dolayı boyalı diyor yada boyasız diye itelemeye çalışıyor.

Ayrıca insanımızın kaportaya boyaya dikkat etmesi de çok normal bence. Bir arabada en önemli 2 şey şasi ve kaporta. Diğer tüm sorunlar istenildiğinde kolayca iz bırakmadan çözülür ve yıllarca unutulup gider.. Örn:

İçi çok yıpranmış mış istersen 1 bilemedin 2 haftada çiçek gibi yaparsın,
    Motoru bitmiş miş istersen maksimum 1 haftada sıfır motor yaptırırsın vs.

Ama şasi, kaporta boya öyle değil ne yazık ki. Ne kadar iyi usta olursa olsun orjinali gibi yapamaz. Ha bugün yapar, 3 gün sonra işlem yaptığı yerlerin çevresi pas tutar orasından burasından başka küçük sorunlar çıkar. çıkar oğlu çıkar işte..

Ufak tefek göçükten dolayı olan boyaları hariç tutuyorum onun dışındaki 50 60 ile yapılan kazalarda görünürde 2 3 4 parça onarımı/değişimi olsa da çarpmada oluşacak kuvvetler yüzünden (belki kazadanhemen sonra olmasa da kazayla ilgili sebeplerle) oluşacak sorunlar kazasızına göre çok daha fazla olacaktır..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)