Bu ülkede birşeyleri yok etmek istiyorsan , devlet her zaman seve seve mücadele veriyor.........
Vatandaş ne zaman zevk alsa birşeylerden gelip mafya vari hemen çöküyolar.......
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Kurallar katı ve telafisi yok pistin kurallarının harici yaşandığında ömrünüz boyunca birdaha o piste çıkamazsınız . Burda amacını aşan pistte başkalarını zorlayan sıkıştıran vb. kuralsızlıklara sebebiyet veren sürücü pistin karakaplı defterinde yerini alacak tabiki ...
Pist üzeri devamlı canlı olarak izlenmekte ve kaydedilmekte burnunuzdaki sivilceye zoom yapabilen bir ton kamera var yani aslında pistin en ücra virajında bile gözler üzerinizde![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Nasil biz bole bir zam yapmadik diye yazi yaziyorlar anlamis degilim.
Bende umutluydum yeni yonetimden ama Vural Ak cidden hakliymis.
Ayiptir ya, hemen yolma isine girmisler, destek degil kostek bole olunur, daha ne olsun.
Pist her zaman ayrı bir deneyimdir. Bazı insanlar pilotajını bazılarını da arabalarını denerler. Bu tamamen kişinin deneyimi ile alakalıdır. Bazen çok güçsüz araçlarla da çok iyi süreler yapılabilir. Dediğim gibi her zaman deneyim olarak görün. Bazen arabalar sürücüleri bazende sürücüler arabalarını zorlarlar. Bu şekilde düşünün ve eğlenmeye çalışın.
IN BOOST WE TRUST
Biliyordum bu olaydan sonra TOSFED'in tas koyacagini. Bile bile, bariz, kostek olmak. Meyve verecek agaci taslamaya calisip, ona buna gavura peskes cekmeye calistirmak bu. Baska hic bir sey degil... Lanet olsun ya
///Mürüvvette endaze olmaz.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Track day ler haric,isterseniz 60 model vosvosla cikin.
Track day biraz daha pist odakli suruculerin olmasi gerek.
İnsallah kisa zamanda Avrupai sistemle isletilir ve pist kulturu yayilir...
Eğer TOSFED'in saçma sapan zammı birşeyler değiştirmez ve 19 Mayısta yukarıda yazılanlara benzer fiyatlarda bir pist günü olursa ben katılmak isterim kesinlikle...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)