Rakamlar ortada demek istediğim bu kadar araç varken güzel bir ekmek kapısı sisteme :) düşünsene bir günde oturdukları yerden otomatik para kazanıcaklar sistem otomatik darphane gibi para basıcak :)
Printable View
Aynen öyle abi.
Allahtan haftasonları biniyorum, hergün binen binmek zorunda olan insanlara yazık
Araba kullanma keyfi diye birşey kalmadı ki. Paranoyak gibi yol takip ediyoruz aman geçmeyelim falan. Resmen şaka gibi. Otobüs yoluna ise hiçbirşey demiyorum bunları düşünenlere saygılar sadece.
milyonlarca insanın arabası olmadığını. yaya olmak zorunda kaldıklarını. otobüslerde süründüklerini filan düşünerek halime şükrediyorum.
Bu arada tamamen kendimi avutmaca bu. Yoksa gerçekten kafaya takmaya başlayınca çok sinir krizi geçiririz. Kötünün iyisiyiz diyip kendimizi avutmamız. Sabırlı olmamız lazım.
Nasılsa bir gün sağlam patlak vericek ve bu diyarları terk etmemiz gerekicek. yeminle çok bunaldım istanbulda. memlekete gitmek istiyorum artık. imkan meselesi o da gene.
92 ile gecenlerde 300 küsür yollamıslar evlat acısı gibi koydu bide hesapta yavas gidiyorduk :(
Kayınçoya 3 kere otobüs şeridinden ceza geldi. Saçmada olsa hadi bir kural koydun tamam ama gidipte en az 60 sn kuralı koy. Hadi 30 sn koy. 4-5 sn için cezamı kesilir şerefsiz. Kırmızı ışık değil birşey değil.
çapada çalıan bir bir abimiz hastaneye girmek için mecburen giriyor .sabah akşam 70 ytl gelmiş .servise yazıldı . 3 ay öncenin cezaları yeni bitti .şuan kadar yaklaşık 500 ytl ödedi hala cezalar geliyor .
sarı çizgiye girmeden sağa dönüş nasıl yapılır? sahil yolunda sağ şeritte girilmeden geriye kalan tek şeritten 70 km hız sınırı istanbul trafiği nasıl akabilir birisi açıklarsa sevinirim.
keşke bunların cevaplarını açıkladıktan sonra o cezaları kesmeye başlasalardı :beuj:
benim merak ettiğim o şeritlere rağmen otobüsler halen bize kalan şeritlerde rahat rahat takılıyolar bunlar için bi yaptırım varmıdır resim video çeksek nereye şikayet etmemiz lazım diycem ama bu sefer onlara yazcakları cezalarla daha çok kazanıcaklar... :Deli::Deli::Deli:
banada maltepe sahilde gelmiş 82 km hız ile 166 tl.
arkadaşlar il içi (belediye sınırlarında) trafik ile sorunlarınız var ise valilik makamıyla toplanan il trafik komisyonuna yazılı olarak başvurun . il trafik komisyonunun aldığı kararları uygulayan görev yapan polis arkadaşlarımıza forumdan şerefsiz , şerefsizler , allah belalarını versin diye ağır ithamlarda bulunmayalım lütfen. saygılar...
Burada polislere kimse şerefsiz vesaire demiyor zaten siz yanlış anlıyorsunuz. E5e 70 km hız sınırı koyana, Silivride 50 km hız sınırı koyup 70 km ile 343 tl ceza kestirenlere, otobüs şeridinde 4 saniye durup ceza kesip yollayanlara sitemimiz bizim. Bu sistemi kim düzenliyorsa ona bizim sitemimiz. Araba kullanmak ciddi anlamda işkence oldu. Kimsede çıkıp ben 150-160 gitmek istiyorum demiyor ki. 90 km olsun sınır diyorlar buna bağlı olarak trafik yoğunluğuda oluşuyor. Trafikte emniyet sağlayacaklarmış. Böyle emniyet mi sağlanır. Siz söyleyin gece 2de işten çıkıyorsunuz. Bomboş 25 km yolunuz var. 70 km hız ile gitmek 'ZORUNDASINIZ' Doğru mudur şimdi bu ?
melih kardeşim mesajlar aşağıdaki gibidir saygılar...
Arkadaşlar 78 km hızla e-5 de büyükçekmece gülyapının ordaki tepedeki radar kameralarından 166 tl ceza yemişim şaka gibi çekmiş fotoğraf yollamış 25 mart 2013 de daha bugün geldi dikkatli olun gelmiyor diye basmayın kesiyor şerefsizler nerden götürüceklerini şaşırdılar Allah ıslah etsin gidip yarın yatırıcam bilginiz olsun diye uyarıyorum.
Sağolasın melih.Ben dikkat eden biriyim başladığından beri hep uyuyorum bak düşün yokuş aşağı eski tatilya önü bilirsiniz beylikdüzü migrosun orası arabayı bırak zaten 120 ye çıkıyor paso frenle iniyoruz 78 den 166 tl koymuşlar Allah bunları ıslah etsin 70 nedir ya bilmem neyin evlatları küfür edicem şimdi ya
Kayınçoya 3 kere otobüs şeridinden ceza geldi. Saçmada olsa hadi bir kural koydun tamam ama gidipte en az 60 sn kuralı koy. Hadi 30 sn koy. 4-5 sn için cezamı kesilir şerefsiz. Kırmızı ışık değil birşey değil.
Allah belalarını versin o zaman