Valla ben bgune kadar yemedim e5te ceza genelde 90 120 km gidiorm bisi olmadi henuz. Insallah olmaz
Printable View
Valla ben bgune kadar yemedim e5te ceza genelde 90 120 km gidiorm bisi olmadi henuz. Insallah olmaz
E5 aktif değil henüz
Aynı durum mahmutbey-habipler arasında ki yolda da geçerli. Çok iyi yol yapmışlar, ama sınır 70.
Bir de tabela dolu yol, her yerde EDS var diye. Zaten arabayı kendi haline bıraktık mı o yolda araba 80 i görüyor :)
Nasıl yemiş adam halıcıoğlunda madem aktif değil
Fotoğraflı gördüm vallaha yemiş yani radardan.
Bnede yaklaşık 3 hafta önce akşam saat 10 sularında biraz süratliydim biyere yetişmem gerekiyodu ama gelmedi :)
ben her cuma dinarsu halı sahada 00:00 - 01:00 maç yapıyorum millet yardıra yardıra gidiyor nasıl bir radar bu anlamadım
e5 e çıkasım gelmiyor bu yüzden :)
geçen 2 tane hayabusa gördüm e5 de ikisininde plakaları kapalı edirneye doğru deli gibi gidiyorlardı avcılardan :D
plakanızı kapatmayın arkadaşlar diyicem geçen seferki gibi birileri gider yapıcak dayılık taslıycak bana diye fazla bir şey söylemiyorum sadece nacizane aklınızda bulunsun öyle yakalanırsanız tek trafik cezası ile yırtamassınız adli takip cezası da var..
bencede en mantıklısı trafiğe uymak strese değmez yada en sağdan 70 le gitmek en sağdakine kimse bir şey diyemez sanırım.
Kurallar bizi kuralları çiğnemeye itiyor resmen. Ne kadar kuralları uymaya zorlasalar da gene bir aksaklık çıkıyor. Şu E5'e 70 değil 90 sınır koysalar kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.
ben sadece hatırlatma yapdım yoksa arabalar sizin keyif sizin nasıl isterseniz öyle yaparsınız. :)
arada MTV sıtesınden gırıp bakıyorum varmı ceza dıye suanlık gorunmuyor ama baska yerden kontrolu varmı bılmıyorum. kazasız cezasız surusler ıns.
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
burdanda baktır arasıra
Tabikide hem ayrıca plakam yok diye 70 lira ceza yazıcak (bugune kadar hep öle oldu) ama radar a girersem ? Hiç hoş olmaz :D
Benim sadece ön plakam sökük bu arabanın ön de plakası yok yorum sizin
http://p1304.hizliresim.com/18/t/mflsd.jpg