User Tag List

Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
419 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: E5 Radar - 70 Km Sınırı ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    darkmoon reiz yine olayı aydınlattı yani radar gerekli bişi
    Rakamlar ortada demek istediğim bu kadar araç varken güzel bir ekmek kapısı sisteme düşünsene bir günde oturdukları yerden otomatik para kazanıcaklar sistem otomatik darphane gibi para basıcak
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Aynen öyle abi.

Allahtan haftasonları biniyorum, hergün binen binmek zorunda olan insanlara yazık

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba kullanma keyfi diye birşey kalmadı ki. Paranoyak gibi yol takip ediyoruz aman geçmeyelim falan. Resmen şaka gibi. Otobüs yoluna ise hiçbirşey demiyorum bunları düşünenlere saygılar sadece.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda trafiğe kayıtlı araba sayısı 3 milyon 112 bin 770 imiş en sonki sayımda diğer şehirlerden günü birlik gelenler ile birde bu sayımın en son yapıldığı tarihden bu yana 4 milyonu bulmuşdur trafikdeki araç sayısı..

istanbul yollarının kaldırabiliceği araç sayısı bir ara bir yerde bulmuşdum şimdi o veriyi bulamadım ama 387 bin araç gibi bir rakamdı yanlı hatırlamıyorsam o civarlardaydı yeni yapılan yollarla olsun 500 bin 600 bin gene kaldırmıyor..

bunun dışında 3.köprünün yapılmasıyla resmi 13 milyon gayri resmi 20 milyon olduğu söylenen istanbulun nüfusunun artıcağı yönünde herkes tarafından sabit bir kanı var istanbulun o zaman resmi nüfusunun 20 milyonu bulucağı düşünülüyorki demek ki gayri resmi 25 milyonu rahat bulur.. bu oranda araç sayısınında iki misli artıcağı ön görülüyor.. şu anda 4 milyonsa o zaman herhalde 6-7 milyonu rahat bulur..

stanbulun nfusu 3, kpryle patlar | GAZETE VATAN
    3. köprü ile birlikte 3. havaalanı (karadeniz tarafında) ve oraya geçen, şehir içiyle E6 kadar giriş çıkışı olmayan (transit sayılabilecek - Gebze'ye kadar uzanan) bir otoban lazım olur o durumda en azından.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    milyonlarca insanın arabası olmadığını. yaya olmak zorunda kaldıklarını. otobüslerde süründüklerini filan düşünerek halime şükrediyorum.

Bu arada tamamen kendimi avutmaca bu. Yoksa gerçekten kafaya takmaya başlayınca çok sinir krizi geçiririz. Kötünün iyisiyiz diyip kendimizi avutmamız. Sabırlı olmamız lazım.

Nasılsa bir gün sağlam patlak vericek ve bu diyarları terk etmemiz gerekicek. yeminle çok bunaldım istanbulda. memlekete gitmek istiyorum artık. imkan meselesi o da gene.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

rockford34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 ile gecenlerde 300 küsür yollamıslar evlat acısı gibi koydu bide hesapta yavas gidiyorduk

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydaaaa, nerede yedin cezayı? Kaç para itelediler?

Ulan sanki Moskova'dayız da şehir içi bile en az 4 şerit gidiş, 4 şerit gelişli de birde otobüsler için yol ayırdılar. Sokağı dönerken bile o yola girip çıkmak zorundasın, hatta sirkeci feribot kuyruğu içinde o şeride girmek zorundasın.

Ayrıca 4 sn. içinde ceza kesmeleride.... neyse, anlayan anladı.
    70 kusurdu abı 77 lıramı neydı.

pazartekkeden (topkapı) nın ordan fındıkzade-aksaraya inen yol varya orda abi.
    ya tmm 5dk-10dk gırersın 3-4km kullanırsın o yolu tamam anlarımda 4 sanıye nedır yaa

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kayınçoya 3 kere otobüs şeridinden ceza geldi. Saçmada olsa hadi bir kural koydun tamam ama gidipte en az 60 sn kuralı koy. Hadi 30 sn koy. 4-5 sn için cezamı kesilir şerefsiz. Kırmızı ışık değil birşey değil.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çapada çalıan bir bir abimiz hastaneye girmek için mecburen giriyor .sabah akşam 70 ytl gelmiş .servise yazıldı . 3 ay öncenin cezaları yeni bitti .şuan kadar yaklaşık 500 ytl ödedi hala cezalar geliyor .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çapada çalıan bir bir abimiz hastaneye girmek için mecburen giriyor .sabah akşam 70 ytl gelmiş .servise yazıldı . 3 ay öncenin cezaları yeni bitti .şuan kadar yaklaşık 500 ytl ödedi hala cezalar geliyor .
    Allah belalarını versin o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı çizgiye girmeden sağa dönüş nasıl yapılır? sahil yolunda sağ şeritte girilmeden geriye kalan tek şeritten 70 km hız sınırı istanbul trafiği nasıl akabilir birisi açıklarsa sevinirim.

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarı çizgiye girmeden sağa dönüş nasıl yapılır? sahil yolunda sağ şeritte girilmeden geriye kalan tek şeritten 70 km hız sınırı istanbul trafiği nasıl akabilir birisi açıklarsa sevinirim.
    keşke bunların cevaplarını açıkladıktan sonra o cezaları kesmeye başlasalardı

benim merak ettiğim o şeritlere rağmen otobüsler halen bize kalan şeritlerde rahat rahat takılıyolar bunlar için bi yaptırım varmıdır resim video çeksek nereye şikayet etmemiz lazım diycem ama bu sefer onlara yazcakları cezalarla daha çok kazanıcaklar...
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada maltepe sahilde gelmiş 82 km hız ile 166 tl.

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada maltepe sahilde gelmiş 82 km hız ile 166 tl.
    Ben gece boş olduğu ve eve de yakın olduğu için hep tapagazım sahilde,inip 2 tur atıyorum bazen yahu nereden buldun radarı orada geçmiş olsun bu arada...

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar il içi (belediye sınırlarında) trafik ile sorunlarınız var ise valilik makamıyla toplanan il trafik komisyonuna yazılı olarak başvurun . il trafik komisyonunun aldığı kararları uygulayan görev yapan polis arkadaşlarımıza forumdan şerefsiz , şerefsizler , allah belalarını versin diye ağır ithamlarda bulunmayalım lütfen. saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar il içi (belediye sınırlarında) trafik ile sorunlarınız var ise valilik makamıyla toplanan il trafik komisyonuna yazılı olarak başvurun . il trafik komisyonunun aldığı kararları uygulayan görev yapan polis arkadaşlarımıza forumdan şerefsiz , şerefsizler , allah belalarını versin diye ağır ithamlarda bulunmayalım lütfen. saygılar...
    Burada polislere kimse şerefsiz vesaire demiyor zaten siz yanlış anlıyorsunuz. E5e 70 km hız sınırı koyana, Silivride 50 km hız sınırı koyup 70 km ile 343 tl ceza kestirenlere, otobüs şeridinde 4 saniye durup ceza kesip yollayanlara sitemimiz bizim. Bu sistemi kim düzenliyorsa ona bizim sitemimiz. Araba kullanmak ciddi anlamda işkence oldu. Kimsede çıkıp ben 150-160 gitmek istiyorum demiyor ki. 90 km olsun sınır diyorlar buna bağlı olarak trafik yoğunluğuda oluşuyor. Trafikte emniyet sağlayacaklarmış. Böyle emniyet mi sağlanır. Siz söyleyin gece 2de işten çıkıyorsunuz. Bomboş 25 km yolunuz var. 70 km hız ile gitmek 'ZORUNDASINIZ' Doğru mudur şimdi bu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Polis olabilirsin ama bir kerede duygusal değil mantıklı düşünün koyulan kuralları, polis'e kim direkt hakaret etmiş burada?

Melih gayet güzel özetlemiş.

İstanbul'da yaşamadığın için yorum yapmak kolay. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi..

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih kardeşim mesajlar aşağıdaki gibidir saygılar...

Arkadaşlar 78 km hızla e-5 de büyükçekmece gülyapının ordaki tepedeki radar kameralarından 166 tl ceza yemişim şaka gibi çekmiş fotoğraf yollamış 25 mart 2013 de daha bugün geldi dikkatli olun gelmiyor diye basmayın kesiyor şerefsizler nerden götürüceklerini şaşırdılar Allah ıslah etsin gidip yarın yatırıcam bilginiz olsun diye uyarıyorum.

Sağolasın melih.Ben dikkat eden biriyim başladığından beri hep uyuyorum bak düşün yokuş aşağı eski tatilya önü bilirsiniz beylikdüzü migrosun orası arabayı bırak zaten 120 ye çıkıyor paso frenle iniyoruz 78 den 166 tl koymuşlar Allah bunları ıslah etsin 70 nedir ya bilmem neyin evlatları küfür edicem şimdi ya

Kayınçoya 3 kere otobüs şeridinden ceza geldi. Saçmada olsa hadi bir kural koydun tamam ama gidipte en az 60 sn kuralı koy. Hadi 30 sn koy. 4-5 sn için cezamı kesilir şerefsiz. Kırmızı ışık değil birşey değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih kardeşim mesajlar aşağıdaki gibidir saygılar...

Arkadaşlar 78 km hızla e-5 de büyükçekmece gülyapının ordaki tepedeki radar kameralarından 166 tl ceza yemişim şaka gibi çekmiş fotoğraf yollamış 25 mart 2013 de daha bugün geldi dikkatli olun gelmiyor diye basmayın kesiyor şerefsizler nerden götürüceklerini şaşırdılar Allah ıslah etsin gidip yarın yatırıcam bilginiz olsun diye uyarıyorum.

Sağolasın melih.Ben dikkat eden biriyim başladığından beri hep uyuyorum bak düşün yokuş aşağı eski tatilya önü bilirsiniz beylikdüzü migrosun orası arabayı bırak zaten 120 ye çıkıyor paso frenle iniyoruz 78 den 166 tl koymuşlar Allah bunları ıslah etsin 70 nedir ya bilmem neyin evlatları küfür edicem şimdi ya

Abicim bunları polislere söylemiyorlar ki. Bu sisteme söylüyorlar. Sistem sonuçta kesmiyor mu cezayı? Polisin insifiyatinde olan birşey değil ki bu. Olaya duygusal olarak bakma gerçekten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)