E5 'ten bahsediyorsak bugun 343 TL lik cezamı aldım elime :) Kumburgaz-Selimpasa arası 112km/h ile. Ama küfür edip günaha girmeyecegım.Değmez..
Printable View
E5 'ten bahsediyorsak bugun 343 TL lik cezamı aldım elime :) Kumburgaz-Selimpasa arası 112km/h ile. Ama küfür edip günaha girmeyecegım.Değmez..
en son havaalanına giderken dikkat etmiştim, çok net göremedim ama halicten önceki üst geçit gibi bir yer var, orada var sanırım.
Ben de insanların tepkisinden dert yananlardanım, mecidiyeköyden havaalanına kadar en sağ şeritten 70le gitmeye çalışsın karayolları yetkilileri yarın artar o hız sınırı. :)
geçmiş olsun'da o yolda zaten yıllardır radar var , ben 2007 de ceza yemiştim , konuyla alakalı bi mevki değil orası
birde kameranın önünde 70 le geçip sonra gazı kökleme kafası var.
bazılarının hız koridoru sisteminden haberi yok. :)
Her gün kullanırım Avcılar-B.Çekmece güzergahını. Henüz ceza yemedim. 70 yada aşağısında bir süratle geçtiğimi de hatırlamıyorum. Ama geçtiğim hızda trafik ortalaması neyse o'dur. Yani önümdeki yanımdaki 100'le gidiyorsa ben de... Ne yapayım yani 70'le gidersek yol git git bitmiyor. Zaten 70 sınır varsa millet garantiye almak için 60'la gidiyor. Ben bu konuda, emniyetin ortayı bulması gerektiğine inanıyorum. Sahil yolu tamamda, E-5'de 70 km. ciddi sıkıntı oluyor. Haramidere yokuşunu kim iner Allah aşkına 70'le? Yapıştır ki Beylikdüzü yokuşunu rahat çıkasın :D
öncelikle arkadan da çekiyor arkalarında kamera var iyi bakın bence.. bugün dikkat ettim bütün yan yoldan e-5'e bağlanan yollara EDS ile hız kontrolü tabelaları koymuşlar bugün yarın girer gibi geliyor bana cezalarda patır patır gelmeye başlar...
Arabayadamı binmiyahh spor gazatesi
ya herkez kamerayı gorunce frenlıyor salak salak ıs yapıyorlar orta bylıkduzu avcılardan baslayıp kopru gırısıne kadar yol kamerası var ve hepsı ortalama alıyor kameranın onunde yavaslamanın bır anlamı yokkı gecen gun ben sılıvrıye ggıttım hepsınden 80 ıle gectım ortalama ceza gelcegını pek sanmıyorum zaten trafık vardı avcılarda sımdı hepten kılıt olur yaa amac ne bır turlu anlayamadım ne gerek varkı boyle bırseye araba turboluyon 70 le gıtmek ıcın :) ne anladım yokusta tam gaz yapıp fantezımı yasıycam :) anlamadım bu devletın ısını yaa
Hele o Beylikdüzünden Haramidereye doğru inerken varya araba boşta 150 oluyor asıl frene 70le geç töbe ya.