Ya ozan 50 ile gidilcek yer var gidiomiycek yer var ilcenin icindenmi geciyorsun yada sehir merkezimi 50 ile gidilecek adam 250 ile giderken radara girmemis kurallara uyup 70 ile giderken 343 yerlestirmisler, burda millet mecidiyekoy bakirkoy arasi 70 die agliyor yol bitmiyor diye sen hic silivriye falan gitmedinmi ne yaptin
Bide su avrupa muhabbetine hastasiyim tamam bazi konularda bizden iyi olabilirlerde herseyide onlar iyi bilecek diye birsey yok
Amerikanin en iyi mini yszilimi yapan adami winrar dosyasini acamadi haberi yok winrar dan yani bu tip mantelitedeki adamlarin koydugu kurallar olsa nolur olmasa nolur
Team PAŞAOĞLU
büyükçekmece silivri arası 50km nedir Allah aşkına ya ?
Bunlar resmen sindirme politikası bu insanları iyice delirtip psikolojilerini bozmaya çalışıyorlar. O bomboş yolda 50 km ile giden adam bildiğin bir süre sonra ya uyur ya da sinirleri bozulur. Bu kuralları koyan gerizekalılarda hiç mi göz nizam ya da mantık yok anlamıyorum.
e-5 in 70km sine laf ederken şu yapılana bak. Bir de bizim bilgisiz cahil insanımız e-5 de 70i 1 km geçse ceza yiğeceğini sandığı için 60 la gidiyor yol iyice çileden çıkartıyor insanı.
Allah sonumuzu hayır etsin başka diyecek bir şey yok.
paralı yolları kullanın diyorlar. yani bol bol ogs hgs ödeyin ceza yemeyin diyorlar.
derler derler. nasılsa bizlerde çözüm bitmez. buluruz bununda çözümünü. takıcan aslında güçlü radar bozucuları. alıcaklar ellerine radarları o olacak sonunda.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu sisteme yoğunlaşmak lazım artık başka çaresi yok
645Ci - Hidden License Plate - YouTube
Hoppa bu süpermiş
Smartplate.se Keeps your license plate hidden! - YouTube
for ICE
supra rear license hidden plate - YouTube
Detaylı inceleme
Stealth License Plate/Hidden License Plate II - YouTube
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bu sistemler ebayda satılıyor 150 dolar ile 300 dolar arası.. yalnız hatırlatma yapıyım bu sistemi biri smart aracında yapmışdı geçen sene belki hatırlayanlar vardır gişelerde yakalanmışdı bütün tv lerde falan haber olmuşdu.. hatta burdada konusu açılmışdı.. o adama epey ağır cezalar vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam sadece trafik cezasıyla kurtulamadı tutuklamışlardı yanlış hatırlamıyorsam arabayıda trafik çekmişdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sakat bu iş, 1 kaçarsın 2 kaçarsın 3.de enselerler
Köprüden teknolojik kaçak geçiş! haberi
Geceleri yanyol kullanıyorum.
Gündüz mümkün olduğunca kameralara görünmemeye çalışıyorum. İlk radardan 70 ile göründüysem ve arada hızlandıysam ikinci radarda bulduğum yüksek bir aracın arkasına bitişik geçiyorum.
Plaka kapama olayıda çözüm değil ki , o kadar çok kamera var ki şu an e-5 de en fazla 3.sünde aracı fişleyip enselerler.
Şu anlık en basit çözüm @mozen in söylediği büyük bi arabanın arkasına geçip radara görünmemek.
O smart and. yakasında, sahibide gayet güzel otomobiline biniyor. ancak, burada atladığımız bir konu var, fosfor mavi Smart'tan İstanbul'da kaç tane var, kaç tanesi plakasını kapatarak geçiş yapmış. Bırak İstanbul'u, Tr'de sayıyıyla olan ve üstelik ben buradayım diye bağıran bir renge sahip otomobile bu sistemi takarsan, haliyle enselenirsin.
Gidip bir Clio symbol veya accent'e yapmış olsaydı, eminim halen bu şekilde plakaları kapatıp geçiyor olurdu.
Şöyle düşün, plakası kapalı bir araç devamlı kameralardan yüksek hızla geçiyor ve her kontrolde plaka olan yer kap kara duruyor.
Sen bunu trafikte binlerce olan accent'e de taksan illa ki yakalarlar, her yerde kamera var artık bagaj'da ki plakanı görmeleri çok zor değil.
Turkish hide your plate![]()
Abi valla yolda denk gelmiş yapışmış
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)