User Tag List

Sayfa 9/23 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
419 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: E5 Radar - 70 Km Sınırı ?

yasko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ne saçmalık Silivri'ye 50'yle mi gideceğiz?
    Silivriye metrobüs götürcekler 50 km hızla aracınla gitmek yerine metrobüs tercih ettirme çabaları olabilirmi..
    "YaSko"

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic yurtdisinda araba kullandiniz mi? Hele amerikada filan?
    Avrupada koy iclerinde hic 30 km ile seyahat ettiniz mi?

Olmasi gereken bu arkadaslar, kurallar sus icin degildir, iki uc yil icinde birak rolling yapmayi , 80 le gidemeyecegiz belki yollarda.

Bu,bence gelismislik gostergesidir, aciticak ama alisicaz. EDS gibi, var mi EDS olan yerde emniyeten gidicek delikanli?
    Ya ozan 50 ile gidilcek yer var gidiomiycek yer var ilcenin icindenmi geciyorsun yada sehir merkezimi 50 ile gidilecek adam 250 ile giderken radara girmemis kurallara uyup 70 ile giderken 343 yerlestirmisler, burda millet mecidiyekoy bakirkoy arasi 70 die agliyor yol bitmiyor diye sen hic silivriye falan gitmedinmi ne yaptin
    Bide su avrupa muhabbetine hastasiyim tamam bazi konularda bizden iyi olabilirlerde herseyide onlar iyi bilecek diye birsey yok
    Amerikanin en iyi mini yszilimi yapan adami winrar dosyasini acamadi haberi yok winrar dan yani bu tip mantelitedeki adamlarin koydugu kurallar olsa nolur olmasa nolur
    Team PAŞAOĞLU

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyükçekmece silivri arası 50km nedir Allah aşkına ya ?

Bunlar resmen sindirme politikası bu insanları iyice delirtip psikolojilerini bozmaya çalışıyorlar. O bomboş yolda 50 km ile giden adam bildiğin bir süre sonra ya uyur ya da sinirleri bozulur. Bu kuralları koyan gerizekalılarda hiç mi göz nizam ya da mantık yok anlamıyorum.

e-5 in 70km sine laf ederken şu yapılana bak. Bir de bizim bilgisiz cahil insanımız e-5 de 70i 1 km geçse ceza yiğeceğini sandığı için 60 la gidiyor yol iyice çileden çıkartıyor insanı.

Allah sonumuzu hayır etsin başka diyecek bir şey yok.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paralı yolları kullanın diyorlar. yani bol bol ogs hgs ödeyin ceza yemeyin diyorlar.

derler derler. nasılsa bizlerde çözüm bitmez. buluruz bununda çözümünü. takıcan aslında güçlü radar bozucuları. alıcaklar ellerine radarları o olacak sonunda.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paralı yolları kullanın diyorlar. yani bol bol ogs hgs ödeyin ceza yemeyin diyorlar.

derler derler. nasılsa bizlerde çözüm bitmez. buluruz bununda çözümünü. takıcan aslında güçlü radar bozucuları. alıcaklar ellerine radarları o olacak sonunda.
    paralı yolda da değişen bir şey yok ki ben yazın her gün silivri-hadımköy yapıyorum 2 ayda ben 1.500 TL babam 900 TL radar cezası ödedi. Orada da yapıştırıyorlar.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şu sisteme yoğunlaşmak lazım artık başka çaresi yok

645Ci - Hidden License Plate - YouTube

BORKED

Hoppa bu süpermiş

Smartplate.se Keeps your license plate hidden! - YouTube

BORKED

for ICE

supra rear license hidden plate - YouTube

BORKED

Detaylı inceleme

Stealth License Plate/Hidden License Plate II - YouTube

BORKED

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paralı yolda da değişen bir şey yok ki ben yazın her gün silivri-hadımköy yapıyorum 2 ayda ben 1.500 TL babam 900 TL radar cezası ödedi. Orada da yapıştırıyorlar.
    sen 120yede dayanamamışsın demekki
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu sisteme yoğunlaşmak lazım artık başka çaresi yok

Hoppa bu süpermiş

bu sistemler ebayda satılıyor 150 dolar ile 300 dolar arası.. yalnız hatırlatma yapıyım bu sistemi biri smart aracında yapmışdı geçen sene belki hatırlayanlar vardır gişelerde yakalanmışdı bütün tv lerde falan haber olmuşdu.. hatta burdada konusu açılmışdı.. o adama epey ağır cezalar vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam sadece trafik cezasıyla kurtulamadı tutuklamışlardı yanlış hatırlamıyorsam arabayıda trafik çekmişdi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sistemler ebayda satılıyor 150 dolar ile 300 dolar arası.. yalnız hatırlatma yapıyım bu sistemi biri smart aracında yapmışdı geçen sene belki hatırlayanlar vardır gişelerde yakalanmışdı bütün tv lerde falan haber olmuşdu.. hatta burdada konusu açılmışdı.. o adama epey ağır cezalar vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam sadece trafik cezasıyla kurtulamadı tutuklamışlardı yanlış hatırlamıyorsam arabayıda trafik çekmişdi..
    Sakat bu iş, 1 kaçarsın 2 kaçarsın 3.de enselerler

Köprüden teknolojik kaçak geçiş! haberi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geceleri yanyol kullanıyorum.
    Gündüz mümkün olduğunca kameralara görünmemeye çalışıyorum. İlk radardan 70 ile göründüysem ve arada hızlandıysam ikinci radarda bulduğum yüksek bir aracın arkasına bitişik geçiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sıkıntı bende de oldu geçen yaz, gezici radarı bulana kadar peşpeşe 3 4 ceza geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plaka kapama olayıda çözüm değil ki , o kadar çok kamera var ki şu an e-5 de en fazla 3.sünde aracı fişleyip enselerler.

Şu anlık en basit çözüm @mozen in söylediği büyük bi arabanın arkasına geçip radara görünmemek.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O smart and. yakasında, sahibide gayet güzel otomobiline biniyor. ancak, burada atladığımız bir konu var, fosfor mavi Smart'tan İstanbul'da kaç tane var, kaç tanesi plakasını kapatarak geçiş yapmış. Bırak İstanbul'u, Tr'de sayıyıyla olan ve üstelik ben buradayım diye bağıran bir renge sahip otomobile bu sistemi takarsan, haliyle enselenirsin.
    Gidip bir Clio symbol veya accent'e yapmış olsaydı, eminim halen bu şekilde plakaları kapatıp geçiyor olurdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakat bu iş, 1 kaçarsın 2 kaçarsın 3.de enselerler

Köprüden teknolojik kaçak geçiş! haberi
    Buda harbiden malmış köprüde yapılmaz bu iş heleki smartla hiç yapılmaz ama otobanda kullanılabilir motorize bir ekibe rastlanmadığı sürece

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O smart and. yakasında, sahibide gayet güzel otomobiline biniyor. ancak, burada atladığımız bir konu var, fosfor mavi Smart'tan İstanbul'da kaç tane var, kaç tanesi plakasını kapatarak geçiş yapmış. Bırak İstanbul'u, Tr'de sayıyıyla olan ve üstelik ben buradayım diye bağıran bir renge sahip otomobile bu sistemi takarsan, haliyle enselenirsin.
    Gidip bir Clio symbol veya accent'e yapmış olsaydı, eminim halen bu şekilde plakaları kapatıp geçiyor olurdu.
    Şöyle düşün, plakası kapalı bir araç devamlı kameralardan yüksek hızla geçiyor ve her kontrolde plaka olan yer kap kara duruyor.

Sen bunu trafikte binlerce olan accent'e de taksan illa ki yakalarlar, her yerde kamera var artık bagaj'da ki plakanı görmeleri çok zor değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Turkish hide your plate

Abi valla yolda denk gelmiş yapışmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hızlı araba aldık gazlıyamıoz karşiiiiiim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hızlı araba aldık gazlıyamıoz karşiiiiiim
    Teyyyty neydi eskiden evde sıkılınca Merter - Mecidiyeköy - Merter yapar rahatlar gelirdim artık sadece IBB app üzerinden yapabiliyorum

Bu işin çözümü yok beyler bu kamera sistemine yapılan bunca yatırımın karşılığını çatır çatır alacaklar.

e5 bitmiştir artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teyyyty neydi eskiden evde sıkılınca Merter - Mecidiyeköy - Merter yapar rahatlar gelirdim artık sadece IBB app üzerinden yapabiliyorum

Bu işin çözümü yok beyler bu kamera sistemine yapılan bunca yatırımın karşılığını çatır çatır alacaklar.

e5 bitmiştir artık
    abi hadi e-5 i geçtim çıkıp bi silivri yapıp geliyorduk şimdi o yöne doğru gitmek için kontağı çevirsek otomatik radar cezası geliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)