Müdür Bu bile abartı geldi yani biraz, Yan sinyaller çok turuncu olmuş, sis farlarının sarı olması ise hoşuma era da pek hoş gelmiyor nedense.. Civiclerde güzel duruyor.. Onun dışında araç iyi basılmış, bu şekilde düşünüyorum bende.
Kaput maskesi yaptırmıştm zaten yazın onu takıcam bakalım. Jant konusunda da Resimdeki eranın jantları hoş durmuş gerçekten. Markası nedir ?
5 CM.lik bir yayla başlamayı düşünüyorum bende ilk olarak. Kapı çıtalarına gelince ise, onu folyo ile yaparlar sanıırım dimi ? Ön far ve arka stopları karartma gibi bir düşünce ezelden beridir varteşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Bunlar zaten şuanda basit iş gibi duruyor. İlk bu şekilde basit şeylerle başlayıp yürüyen aksama geçiş düşünüyorum zaten. Fikirlerinizi resimlerle desteklerseniz, daha iyi olur müdür. şuanda kafamda çiziyorum
Yan marşpiyeller tamamda, ön kısım gözüme hoş gelmedi açıkcası. Era'lıktan çıkmış bu artık. ve bu zamana kadarda kimsede görmedim desem yeridir. Hadi diyelim, bunu yaptırmaya karar verdik ama, nasıl yaptırcaz, nerden bulabiliriz bu parçayı ?
Teşekkür ederim yorumun için, Müzik sistemine şuanda Dokunmayı düşünmüyorum açıkcası. Araç Start abs modeli. Üzerinde bulunan cd çalarda, usb giriş yeri mevcut zaten. Diğer konulara gelicek olursak, sis farı bakıyorum ucuz birşey zaten, görsellik ve işlevsellik açısından da gerekli bencede. yay konusunda da H&R veyahut FK 5 cm istiyorum. Fakat araştırmak lazım yinede sanırım.
Jant lastik konusunda da 14 küçük geliyor gibi, yol tutuş ve görsellik açısından en az '16 yapmayı düşünüyorum... Bu konuda jant seçeneklerini bi araştırıyorum
Yazılım ile şuan 110 hp olan gücü 130 civarına çıkartmayı istiyorum. Ki kaldı ki dizel araçlarda Tork daha önemli zaten sanırım... Tşekkürler yorumun için, bunları yapıcam inşallah. yapmadan öncede örnek yapılmış araçlara denk gelirsem incelemeye çalışıyorum... ve ikinci resimdeki kişide ben değilim, köy çocuklarından biri, köy korucusu gibi çıkmış
Teşekkür ederim, sadelikten yana sayılırım zatenJant konusunda öneriniz varmı acaba ? ve Gri bir araçta en güzel durabilcek renk nedir sizce
Teşekkür ederim müdür yardım için, aralarından seçipte yapacağım şeyler çıktı eyvallahBilhassa jant konusunda yardım bekliyorum, çeşit çok ve gri renk araç.
Ah araç beyaz olsa zateeen.. Bu linkteki araçlar cidden gayet hoş olmuş masallah. Ama renkten kaybediyorum sanırım
Tamam doğruda, yollar buna ne kadar müsait5 cm işimizi görür sanırım
Teşekkür ederim güzel yorumun için, arac aslında beyaz olsa, çok güzel kombinasyon olurdu siyahla faln ve bir çok şey üzerinde daha net belli olurdu. Şimdi ise kaplatmaya kalsak 1.500 Tl gibi bir fiyat çıkar en azından ve de son zamanlarda kimse memnun değil folyo kaplamadan. Sonrasında boyayı kaldırıyormuş vb nedenlerden dolayı. o yüzden şuanda bu malesef gündemime girmiyor .s Fakat yay ve jant konusu başlı başlına bir konu bu araçta
Yol tutuş konusunda yüksek hızlarda arka bölüm tehlikeli gerçekten fakat ESP olduğu için bu modelde biraz daha iyi durumda fakat, bu haliylede güvenilir bir his vermiyor. Bunun için yay dışında ekstra bir çözüm yok sanırım dimi ?
Bunlarla başlayıp, neyle devam edelim abi ? Yazılımdır, bagaj çıtasıdır, ek tamponlardır filan gerek yokmu dersin
Xenon da ne marka önerirsiniz peki ? Basma konusuna gelincede, 3.5 cm lik veya 5 cm.lik olacak. önemli olan, bana direksiyondayken güven vermesi, rahat ettirmesi zaten. 150 km hızdan sonrasında kalp atışlarımı hızlandırmaması![]()