Z3 2.8 otomatik, full dolu bagaj, 2 kişi nexen lastiklerle tek tur ölçüm yaptik 2:50diğer süreleri göreceğiz. ..
Z3 2.8 otomatik, full dolu bagaj, 2 kişi nexen lastiklerle tek tur ölçüm yaptik 2:50diğer süreleri göreceğiz. ..
Stock 3.20 d ile 2.58 döndüm gayet eglenceli bigündü emegi gecen herkese teşekkürler![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Çok iyi bir organizasyondu izlemesi keyif verdi. Muayne sorununu çözmem lazım.Yeşil Viper'ın sadece 1 yarım turunu gördüm sonrasında çıktım. Daha hızlı ve tam bir tur attı mı hiç ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Herkesi tebrik ederim. Cok keyif aldik izlemekten ve pistte aracin icinde olmaktan. Pist inanilmaz guzeldi.
Bir merak ettigim konu gecici plakali 458 italia forumdan mi? Ayrica masallah demek istiyorum cok hizliydi.zaman tutmamiza gore 2.22 gibi birsey yapti.
38 yaşıma geldim ; Otomobil merakım ile ilgili geçirdiğim en güzel gündü. İlk kez düzenlenmesine rağmen çok başarılıydı. Emeği geçen herkeze çok teşekkürler. 2 seansa katıldım ilkinde kardeşim ikinci de kendim kullandım , denk geldiğim gruplarda heekez çok bilinçliydi . 2 haziranda kesin ordayım. O zamana kadar merso yu satıp gazlıyacak bir araba almam lazım. Megane a kıyamıyorum.
10 numara iş çıkarttınız. Emeği geçen herkeze helal olsun.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Organizasyon çok güzeldi çok keyif aldım
Devolation Show süperdi
Gri evo çat pat mest etti
Siyah turbos2000 çok iyiydi
Gri Porsche her zaman ki gibi
Vs vs yazmakla bitmez kısaca çok güzel bir gündü
ben vw cc ye göre baya baya iyi zaman yapmışıö.ozaman yahuzaten viraj dengesinden çok kazandım
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
pist harikaydı yemek içmek olarakda olanaklar temiz ve güzeldi. 33 derece sıcakta piknik modunda pisti tanıdım zorlu bi pist olduğunu anladım .
Bu pistte şöförlükten sonra arabanın yürüye ve mekanik olarakda kaliteli olması çok önemli.
emeği geçen herkesin eline sağlık .
Dr.ECU
Arabayla ilk pist denemem olmasi haftayada izmit korfezdeki subifesten dolayi arabayi fazla yormadim..sadece duzlukte bastim onun haricinde cok sakin kullandim.. ne frenlere ne lastiklere cok fazla zarar vermedimgiden birtek 1 depo benzin + methanol oldu
![]()
Emegi gecen herkese tesekkurler.
CMMotorsport
Çok güzel bir gün geçirdik emeği geçen herkese teşekkür ederim.S3'ü çok zorlamak gibi bir niyetle çıkmadım zaten piste ama virajlar çok zevkliydi quattronun keyfi de güzelmiş.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Aktivite bastan sona cok basarili ve cok keyifliydi. Emegi gecen, katilan herkese cok tesekkurler.
Kendi ciktigim seans icin konusayim, kimsenin hirs yapmadigi herkesin birbirni kolladigi cok temiz bir 20 dakika oldu. Herkes zevk almaya cikmisti. Cok zevkli gecti turlar.
Pist gercekten tecrube edilmesi, keyfinin cikarilmasi bir yer umarim herkes cikip bu guzel pistten faydalanabilir.
Mavi M6 benim aracim, gelen yorumlar icin tesekkurler herkese![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
m6 önde vette ile temiz turlar attı evet.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
caterham'ın lastikler de sıfırmışacaba seans sonrası fotosu var mı yine bu şekil kafadan, lastik durumunu merak ettim
![]()
gayet başarılı bir organizasyondu , herşey çok güzeldi, süperstarlar gerçekten çok basarılıydı, gri ve füme porsche beni benden aldı
Pisti açtırıp böyle güzel etkinlikleri hazırlayan herkeşe çok teşekkür ederiz
bakırkoyden gidiş pistte 20dk ve donuş toplamda 160km yol yaptım
valla şu zamana kadar katıldığım en rahat en az yorulduğum hiç eziyet sıkıntı çekmediğim bir pist gunuydu diyebilirim
ozellikle istanbul park bir nimet bizim için bundan sonraki her organizasyonda işten vakit bulduğum surece yer alıcam
emeği geçen uğraşan koşturan herkesin eline sağlık çok keyifli zaman geçirdim
ayrıca pistin yol tutuşu bukadar değiştireceğini tahmin etmiyordum çok eğlenceliydijantlarım hep balata tozu olmuş canı çıktı arabanın euheuh
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Güzel bi gündü. Ben genelde çok yüksek katılımdan ve herkese açık olmasından dolayı fazla ekşın olacağı kanaatindeydim ancak biz ayrılana kadar tek bir teknik arıza yüzünden kaza dışında bir şey yaşanmadı. Onda da sanırım arabanın rot kırılıp arabaya kaza yaptırmış. Sahibibe geçmiş olsun. Çok eğlendim dolu dolu bir gündü. Normal günlük arabalarla çıkınca bile pistin esasında ne kadar zorlayıcı olduğu anlaşılmıştır sanırım.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)