Ben zamanlarla ilgili bir resim çekmiştim...
![]()
Ben zamanlarla ilgili bir resim çekmiştim...
![]()
Kasko pistte oluşan hasarlarda sorumluluk kabul ediyor mu?
Cok keyifli bir organizasyondu bende 2.58 dondum, artik roll arabasi yerine track day arabalari yapilacak gibi gozukuyor.
glen katılan katkı saglayan mutlu olan eglenen herkese Teşekkür ederiz bizi yanlız birkmadığınız için yeniden tsekkür ederiz buda gene gösterdiki Nolursa olsun bu forum türkiyedeki engüzel ve en büyük otomobil forum u
Hepinzin Ellerine Sağlık
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
http://www.techturkey.com/forum/moto...ograflari.html
resimler burayaa
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
gayet keyifli bir gündü. tesisin fiziki koşulları düzgünolunca motorsporlarının aslında o kadar da acı veren bir şey olmadığını öğrenmiş olduk. konya toz festivallleri ve izmit açık hava solaryum tesislerindeki organizasyonlardan sonra burası ilaç oldu diyebiliriz.
ben siyah yuvarlaklardandım. ( ırkçılık yapmayın, tercihlere de saygınız olsun lütfen) ilk kez piste çıkmış olmam nedeniyle biraz fazla yavaş gitmiş olabilirim
ne frenim şişti ne araba ısındı. hatta arabada üç kişiydik..ben, ahmet abi ve candan erçetin
SUS plakalı yakuzalarla aynı anda pistte olmak çok iyiydi. müthiş keyifli gidiyorlardı. cls63'cü amcayı aynada kaldırmış gelirken gördüğümde ki hislerimi tarif edemem. beynimin içinden konuşulanlar şunlardı...
"vay vay vay gelişe bak...lan olm bu bana vurmasın??...napsam la!!!?!?! sağa mı gitsem??? yok la yok sola gideyim ben!!! olm vuracak gibi lan bu!!! sıçtık!! kaskoda işlemiyor lan burda...işlese ne olur mal! kaç lira teminatı var sanki?? nolur vurmasın lan bu bana. olan hep garibana olur zaten!! cezayı bana keserler kesin!!! ahmet abiiiii!!!"
vorrrrrrrttt...vorttttt sesiyle cls gider ve derin bir ohh
organizasyon gayet güzeldi, emeği geçenlere teşekkürler.
Pistte araçlar haritaya dönüyor diye bir muhabbet dönmüştü başına gelen varmı?
Kim dalga geçiyosa
Bizde corvette ile cıktık gelen geçen geçti, mavi cupranın önünne geçemedik bi türlü adamın araba gidiyo, cupra,canberk m6 3 lü grup yaptık cokda eglenceliydi, hatta bi ara gri turbo typer düzlükde sağımızda çatara patara gitti onu izlemeye başladık..
çokta fifi.. Seks yapmadan orgazm olduksen keyif aldıysan koy diburuna..
iş yoğunluğu yüzünden kaçırdım, bir dahaki organizasyondan 1 gün önce telefonumu kapatıcam![]()
Çok güzel bir gündü emeği geçen herkese teşekkürler; kulaklarımızın pası silindi![]()
CUP Edition
Finansinvest
Çok güzel bir organizasyon oldu. Corvette, M6 çok eğlenceliydi. Arabayı çok zorlayan pist su sıcaklığı çok yükseliyor çoğu zaman yavaş gitmek zorunda kaldım arabayı soğutmak için. Düzlüğe çıkarken corvette ile yaptığımız çekişme güzeldi. Araba'da kilit olmasının çok faydasını gördüm. Arkadaşlar kesinlikle frenlerinizi upgrade edin özellikle ferodo DS2500 balata'dan çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)