Gerçekten çok başarılı bir organizasyon oldu çok eğlendim . Bu organizasyon tamamen aracımın neler yapabileceğini öğretti bana .
34 EL 4204 - Seat Leon FR 160hp
Cok keyifli bir gundu, hem pistte gazlamak hem arkadaslarla gulmek eğlenmek iyi geldi. İnşallah devamı gelir. Emeği geçen, vesile olan, katilan ve ilgili olan herkese tşekkürler
Olur olur
Bugun cikmayi dusunmuyordum,belki bir seans olabilirdi. Ama 2 haziran farkli.
100-200 km sureleri var ya,pist sureleride olsa?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İst park da olucak,tamamda bu sitede de nasil dbn yayinlaniyorsa,surelerde olmali bence.
Ayda 2 pist gunu tam yerinde karar...
sarı üçgen grubunda çıktım piste. ilk kez pist deneyimi yaşadığım için zaten gergindim,bide tatsız bi olay yüzünden pit alanında 10 dk daha bekleyince iyice gerildim(umarım çok zarar yoktur) herşey iyi ilk tur bitmeden virajlara giriş çıkışlara alıştık,her tur daha iyi sonuç almaya başladım,ama sonra piste giren köpek yüzünden sanırım sarı bayrak sallanınca yaklaşık 3-4 dk 50 km hız ile gitmek zorunda kaldık. sarı bayraktan sonrada dikkatle bakmama rağmen yeşil bayrağı göremedim. arkadan gelenler dip gaz yanımızdan geçince anladım ki boşu boşuna sahil yolunda gezer gibi gezmişiz..
son bir turumuz heba olsada helal olsun çok çok çok başarılı bi organizasyondu. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. son anda karar verip transponder aldığım içinde ayrı mutluyum. ama keşke seans ücreti ile aynı olmasaydı.. insan ikilemde kalıyo bi seans daha mı alsam yoksa transpondermı taksam diye
![]()
Ne guzel gunmus keske TR de olsaydik...Sayin kabasakal biz gelincede yapin bisiler lutfen![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Buğra herşey için çok teşekkürler çok guzel bir organizasyon oldu gerçektenz3le supersport kategorisinde cikmami sağladığın için de çok teşekkür ederim bugun cikamasaydim fena bir hayalkirikligi olacakti... bu arada halime acıyıp hiç aklinda olmadığı halde bana z3unu veren Oğuz kardeşime ve z06yla kaldigimda Oğuz ve Basarla birlikte yardimci olan Can'a çok teşekkür ederim. Allem ettim kallem ettim sayenizde turumu attım
)
Gelemedigim icin cok uzgunum. Butun gun kendimi yedim durdum. Hayirlisi olsun diyelim...
Emegi gecen herkese, İstanbul Park'i bizlere kazandiranlara, boyle organizasyonlari yapan ve yapacak olan tum dostlara (basta Bugra abi ve Oz) tesekkur ederim
2 Haziran'da Allah'dan bir mani cikmazsa ben de orada olacagim. İple cekiyorum...
süperdi, türkiyede motorsporlarına ilginin artmasına ayrıca insanların araçlarına daha bilinçli mod. lar yapmasına wesile olacaktır zamanla bu tip organizasyonlar..
emeği geçen , o sıcakta ter akıtan her arkadaşımıza teşekkürler...
arabam yetişmedi , haziranda kısmetse ordayız
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
19 Mayıs pist günlerini hemen hemen kaçırmadan izledim...aklımda kalan araçlar
-efsane kırmızı sedan Honda alayına gitti diyebiliriz
-16 plakalı sağ arka kapısında ay yıldız olan gümüş evo alev atan
-typerle kafa kafaya yürüyen parlament mavisi cooper
-arkadında kanat olan s2000 arka çamurlluklarında bir kaç ek vardı gümüştü sanırsam
- tek yanlayabilen gümüş m5 ve efsane ön çekiş yan veren gsi beyaz opel
-eski kasa gümüş alev atan porsche 911
-siyah corvettye düzlükte geçen mavi seat leon cupra yıda unutmamak gerek efsaneydi
Hayal kırıklığı olarak ise bnm açımdan roccoların varlık gösterememesi herhalde cooperlar çok daha iyidi.
Ve aynı segmentte olmayıp her düzlükte önüne bir araç alıp geçen beyaz cls brabus segmentinin araçları ile çıkmadı kanaatindeyim.
Son olarak ise super car segmentinde ferrari italia 458 in Porsche panemera 4 kapı GTS geçememesi diyebiliriz.
Tikkat Laz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)