Başka bir organızasyonda f30 328 240hp 2.40 süresi var vıdeodan gördüğüm kadarıyla.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
izlemek çok keyifliydi mükemmel bir organizasyon oldu ne kadar da hasret kalmışız meğer.
bir dahakine hanımı da yanıma alıp pistteyim inş. benim ef ile
şunu çok iyi anladım giden arabadan ziyade frenleri ve suspansiyonu iyi olan ve iyi viraj çizgisi takip eden 120 hp lik bir araç saydıklarıma sahip olmayan 160 lık arabalar ile aynı süreleri döner bence çizgiyi yakalamak ve tam yerinde fren yapmak çok önemli.
ben ferrariler den ziyade s2000 ler typer ların evoların olduğu gruptan daha çok zevk aldım sanki birde eşimin bak bak yanlıyor demesi (devo astra gsi)
Çok güzel bir gün geçirdim açıkçası.
Katkısı olan herkese çok teşekkürler.
Ne frenden ne de baskı balata yada lastiklerden yana hiçbir sorunum olmadı.
Frenler tam istediğim tepkileri verdi.
Virajlarda gerçekten de çok faydasını gördüm bir Alfaya sahip olmanın.
8. viraj çıkışında 130-140 gibi virajı bitirip düzlükte biraz daha hızlanıp bir sonraki viraja girerken frene dokunduğumdaki hızım 180-185 gibiydi benim.
8. viraj gerçekten de çok eğlenceliydi.
hiç gaz kesmeden girebilmenin mutluluğu bambaşka.
5 cm yay , kule gergisi , 17' GTA orj. jant ve Michelin Pilot Sport 3 lastiklerle tadına vardım diyebilirim.
2 seans boyunca hiçbir şekilde ne frenlerde bir şişme nede motorda bir isteksizlik yada şişme oluşmadı ki hiç arada soğutma ihtiyacı da duymadım.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Yalnız arkadaşlar yanınızda birisi gidiyorsa yol verin lütfen.
Çünkü düzlüklerde arkasından yaklaşıp yanına geldiğimde inatla yol vermeyen arkadaşlar oldu.
Bu tarz davranışlar hem sizi hem bizleri hemde yönetimi ciddi manada sıkıntıya sokar.
Yanan z4 hakkında bilgisi olan varmı acaba sanırım öyle bir olay olmuş
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
" TÜRKİYEDE YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI " Bu sözümü unutmayın , Mükemmel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum.
Biz almayı düşünüyorduk aracı kısmet değilmiş![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
evet ne yazıkki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)