Tavan siyah alinabiliyor,bi-color ama cok pahaliydi. Ben kaplattim. Aracimda siyah detay cok,carbon arka grill-fume jantlar vs... Oyuzden yaptim.
Sogutma onemli,son 5 dak girince zaman tabelasi gosterilir,katilimcilar bir sonraki tur gazlamazlar.
Tavan siyah alinabiliyor,bi-color ama cok pahaliydi. Ben kaplattim. Aracimda siyah detay cok,carbon arka grill-fume jantlar vs... Oyuzden yaptim.
Sogutma onemli,son 5 dak girince zaman tabelasi gosterilir,katilimcilar bir sonraki tur gazlamazlar.
Sıyah tavanlı 458 enıyı tur atan 2.yol otomobılı sanırım sızınkı. Varmıdır arac ıcı cekım bende bayagı merak edıyorum, referans olması adına vıraj gırıs cıkıs acıları, frenleme ve surat, bız amatorler ıcın..
TeamPASAOGLU
2:14 ve 2:17 nin videolari var ama bu karttan nasil alinir yuklenir bilmiyorum.
***** resim koyayim dedim birkez,1 degil 3 ceza aldim. Bunda kim yardimci olur bana?
Cizgiler icin ref olur,dogru diyorsunuz,%85 e yakin hatasiz gitmisim ama hatali oldum 2-3 yer var,turlar icinde degisiyor bu hata yerleri, lastik-fren sicakligi,konsantrasyon yada vs etkilerle.
Em iyi turu atan aracda Trofeo R vardi,ben ozellikle takmadim cunku 1 seans belki cikarim diyordum ki zaten 3. Turda BC lastik icin Over verdi,103 dereceye cikti lastik isisi... 90 i gecmemeli.
Anlık 1-2 laf içerir ama kimse üzerine alınmasın
Anlık zaten sonrasında bişi yok
Kusurumuz varsa affola
Biraz erken açtım videoyu ilerletip izlersiniz olmadı arkadaşlar
720p ve 1080p seçenekleri mevcuttur.
Camlar hafif aralık olduğu için çok net değil ses falan da ama idarelik işte.
156 nın dıreksıyon tepkılerının ne kadar iyi olduğu belli oluyo, yarım turla dönmüş çoğu virajı.![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Gormedim abi o konuyu eve gecince baya foto paylasicam,artik oraya koyarim
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Teşekkür ederim
Valla hafifletmek için hiçbirşey yapmadım tersine bagajda subwoofer , anfi , stepne ve orta boy bavul 2 sırt çantası ile çıktım
Zaten araç standart motor da hiçbir modifikasyon yok
Kat , orta vs. hiçbir iptalde yok.
Sadece sonra SS egzoz var o kadar onun bile sesi çıkmıyor zaten
Muayeneden bile öyle geçebiliyor yani
Ama yol tutuş konusunda Alfalar bambaşkadır.
2 Haziran için katılım formları görücüye çıkmış beyler bu arada,
Detaylar için;
Intercity İstanbul Park Etkinlikler: 02 Haziran 2013: Intercity İstanbul Park Pist Günleri II
2 Haziran için Bekleyin arkadaşlar acele etmeyin
Hem techturkeye özel bir indirim bekliyorum hemde araç sayısında değişiklik olucak bekleyin o nedenle![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)