İstanbul Parkta 20 dakika yeterlidir
En son VW pist günlerinde 7 tur atmıştım arabadan çıkan kokuların haddi hesabı yoktu pist araçları muazzam zorluyor zemin asfalt değil zamk mübarek
Yüksek ihtimal gelicem ama bi kaç gün içinde netleştiririm işimi ayarlamam lazım..
Yoksa kaçmaz..
20 dakika olmadi 40 dk 240 tl bence istanbul park için bedava..
birde süre az diğenlere simdiden söylüyeyim pist çok farklı;büyük ve asfalt ciddi anlamda normal değil supersport araclari bile yoruyor gel gelelim 40 dk da sogutarak 10 tur atmak bence cok mantıklı.
Pistimiz olduguna dua edelim , rekabetsiz bir ortamda kurum kendi basina 300 tl dese hangi pist ile kiyaslicaksiniz ? Korfez buranin yarisi kadar zaten
İyi eglenceler
Livestrong
Abi saat kaçta başlıcak mesela 1 seans aldım orda canım isterse ilave alabiliyomuyum.? birde kask kirası falan ne kadar transponder kirası ne kadar biraz bilgi alabilirmiyim.
Yok kardesim, muayenesi olmasi lazimmis ondan dolayi bu hafta halletmeye calisicambu sekilde gecmez cunki herseyi sokup gecirip yeniden takmam lazim
yetisirse cok eglenceli olur 5. Vites tapagaz 180 le donerim heryeri ahahhahaa
![]()
xor un suborusu duruyorsa onunla cıkarım dıbınıde gorurumm pıst rekoruda kırarımm yetersu suborusu olsun![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Muayene işi sıkıntı olduücretler bence gayet makul 120 liraya Formula 1 pistine çıkmak hemde 20 dk
bu paraya böyle bi keyif olamaz.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)