formu doldurdum p.tesi salı işyeri shiftimi ayarlayabilirsem eft yi yapıyorumkısmetse kaskımla ordayım
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Beyler, bu ilk ve son olmayacak, değil mi?
19 Mayıs, bizim okulun pilav günü.
Yani, pistte bedava Ferrari dağıtsalar dahi benim o gün okulda olmam gerekiyor. Daçkalı tayfa bilir.
Bir dahaki sefere...
Pistte kasko çalışmaz ve piste verdiğiniz zararı karşılarsınız.
Bu nedemektir ?
Daha önceki aktivitelerimizden birinde bariyere bir araç çarptı . Sonucunda arac hasar gördü ancak bariyerde hasar gördü . Bariyerin direklerinde ufak ezikler oluştu ve araç sahibinden 500 Euro tahsil edildi. Bariyer yenilendi.
2 araç birbirine vurur ise biz çekici ile dışarıya alırız gerisi araç şöförlerinin sorunudur tüm pistlerde olduğu gibi .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Slickle çıkmayı düşünüyorum.
Haliyle pist çok kalabalık olacak. Ancak lastik değişimini orada yapmamız ve yol lastiklerimizi muhafaza edebileceğimiz bir yere ihtiyacımız olacak. körfezde bir kenarda duruyordu. İstanbul park da nasıl bir uygulama düşünülüyor ?
Sigortanız sizi yolda diğer araçlara vereceğiniz hasarlara karşı korur muayeneniz yok ise neyazıkki Halk Gününe katılamazsınız trafikte yakalandığınızda da otoparka davet edilirsiniz ... ismindende belli olduğu gibi halka açık bir günde aracınızın muayene olamamasına sebeb olan eksikler sebebiyle aynıanda pistte olucak 25 aracın güvenliğini riske atamayız.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Lastik değişimi mümkün değil neyazıkki öylebir alan yada servis alanıda yok istanbulparktaki bugün halk günü mantığı ile hareket etmekte ilerki zamanlarda gelişir güzelleşir ancak şuan için durum dediğim gibi . slick lastikle atılacak tur zamanları istanbulpark listesinde yayınlanmamakta bilgin olsun bu arada .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu şekilde olmakta .
Bir yarış otomobiliniz var ise pist için bu aracın TUV muayene gibi bir durumu yoktur .
Tosfed den aracınızın türkiye pist şampiyonası için uygunluğuna dair belge alırsınız ve eğer türkiye pist şampiyonası maxi grup için uygunluk belgesi alırsanız Halk gününde değil Supersport günü olarak lanse edilen aktivitede yer alabilirsiniz .
İkisi birbirinden farklı durumlar şuan elinizdeki araç ile muayenesi olmadan neyazıkki Halkgününde piste çıkamazsınız .Rollcage li yarış otomobillerinin halk gününe katılması zaten yasaktır.
Eğer bir yarış otomobiliniz var ise ve piste çıkmak istiyorsanız diğer rollcage li otomobillerle birlikte Supersport kısmında piste çıkabilirsiniz .
Halk gününde 70 hp lik fiesta ile 5 km lik pistte düzlük harici geçemediğinizde aracınızın hızlı yada yavaş olması bişey ifade etmeyecektir 25 arac trafik demektir .
Netice itibariyle ikisi birbirinden farklı işler aracınız yarış otomobili ise yazın numaranızı pmden ben federasyondan işinizi hızlı yapmaları için yardımcıda olurum sorun değil.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Serkan YAVAS FOCUS 1.6 vct
formu gonderdim.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
formu gönderdim. havale pazartesi yapılacak
Fevzi Doğan audi a4 1.8t
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)