Ayhanın yayınladığı videolardan favorilerim 3-4. sıradaki s2000 ve Subarular gerçekten çok ciddi gidiyorlardı
Ayhanın yayınladığı videolardan favorilerim 3-4. sıradaki s2000 ve Subarular gerçekten çok ciddi gidiyorlardı
zamanlar birer birer ortaya çıkarsa belki birdahaki org.lara kendi gruplarımızı yapabiliriz.
buntabi ayrımcılık olarak algılamayın. getz 3 dk da döner, porsche 2:20. maksat yarış değil ama yğksek tempolu dönebilmek
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Maksat eğlenmek,keyif almak çıktığın araçın hiç bir önemi yok.Sen keyif alıp eğlendiysen problem yok.Dalga geçenler de önce bir aynaya baksınlar.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
tarkan abi +1 ; zaten hemen hemen araç çeşitlerinin geçtiği süreler aşağı yukarı belirlenmiştir en azından kafalarda, sonuçta herkes transponder kullanmadı diye düşünüyorum bu seferki etkinlikte.
bir de videolardan dikkat ettiğim şey, yol veren kişi sağ tarafına geçmeli pistin ve viraj içinde geçiş kesinlikle yasak olmalı..
Benim gördüğüm tek eksik bugra akpinardi video çeken biri yoktu sanki![]()
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
valla uymuyor abicim kimse kırallara. ben bikaç aracı virajda geçmedim kural gereği. ona tağmen millet geçerken hala dülükte ortalıyor. ben pistte önğme baktığım kadar arkamada bakıyom
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Muthis zevkli bi organizasyondu seans bittikten sonra cok fazla kalamadim ama muthis keyif aldim gercekten. Bu gune kadar yapilmis en guzel pist organizasyonuydu kesinlikle. Ilk defa rahat bi sekilde evime dondum ya![]()
Çok güzel bir organizasyondu. Herkesin eline sağlık, kesesine bereket. Çok keyif aldım kendi adıma. Tekrarları çok sık olur inşallah.
Tek sıkıntı kollarım amele yanığı oldu![]()
セルカン+レーラ=愛
daha çok, sevdiğim insanlarla görüşemeyip görüşemeyip sonunda görüştüğüm bir organizasyondu benim için en güzel tarafı bu oldu![]()
Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkurler
,Mükemmel bir pist gunuydu, ve harika bir piste sahibiz. Gerçekten olması gerektiği gibi ülkemize yakışan bir pist. Katılan arkadaşlarda çok bilinçliydi, sorunsuz bol eğlenceli bir gün geçirdik.
Darısı diğer pist günlerimize.
inst. kozgaraj
emeği geçen ve araçlarını pistte deneyen herkes keyif almıştır eminim supersportları izlemek ayrı bi keyifti
Emeği geçenlere teşekkürler muhteşemdi org. evrak sıkıntılarını hallettikten sonra 2 haziranda inş bende pistteyim![]()
C 20 XE POWER...
Harika bir gündü!
Sabah girişte ve akabinde ufak tefek problemler olsada bekleme ve karmaşa gibi bence problemden sayılmaz bunlar çünkü bu ekibin ilk organizasyonuydu ufak tefek aksaklıklar illa ki olur birdahakinde zaten daha hızlı gelişir herşey.
Nacizane tavsiyem içeri araçlar alınmıyorken en azından katılımcılar alınırsa bir nebze karmaşanın önüne geçilebilir.
Sabah ki biraz gecikme dışında organizasyon çok hızlı ilerledi hiç sıkılmadık, katılım muazzamdı ufak bir nurburg gibi.
Gruplarda güzel dağıtılmıştı bence.
Benim için çok güzel başlayan gün arabam 2.turda arıza yakınca kötü bittiPite girmek durumunda kaldım.
Problemi çöziyim 2 Haziran'da ordayım inşalalh çünkü bugün acaip içimde kaldıFazla tur atamadığım için pistide tanıyamadım malesef
Başta Vural Ak bize bu pisti çok uygun fiyatlarla sunduğu sonrasında Buğra bu organizasyonun her köşesinde emeği olduğu için yüzlerce kez teşekkürler.
Emegi gecen herkese cok tesekurler fazlasiyla eglendik. İlk pist deneyimim olmasiyla pite girisimiz sikinti oldu insallah kara listede olmayiz 2 haziranda tekrar gelicez.
Pistte gelince normal yol sartlariyla hic alakasi yok asfalt inanilmaz tutuyo,bidahaki organizasyonda cikmayi dusunenlerde sakin balatimi pistte bitiriyim degisirim demesin yeni takip gelisin![]()
34 HH 9458
MK6 JETTA
emeği geçen herkese çok teşekkürler.gayet güzel ve keyifli bir organizasyondu.devamı olması dileğiyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)