User Tag List

Sayfa 54/62 İlkİlk ... 4445253545556 ... SonSon
1163 sonuçtan 1.008 ile 1.026 arası

Konu: 19 Mayıs Ta Nerdeyiz ? ISTANBULPARK

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra herşey için çok teşekkürler çok guzel bir organizasyon oldu gerçekten z3le supersport kategorisinde cikmami sağladığın için de çok teşekkür ederim bugun cikamasaydim fena bir hayalkirikligi olacakti... bu arada halime acıyıp hiç aklinda olmadığı halde bana z3unu veren Oğuz kardeşime ve z06yla kaldigimda Oğuz ve Basarla birlikte yardimci olan Can'a çok teşekkür ederim. Allem ettim kallem ettim sayenizde turumu attım )
    Rica ederiz Çok zevkli bir gün geçirdik puzzle gibi herşey yerli yerine otura otura gitti gün 5:30 da Ankara da başlayan gün yine 5:30 da Ankara ya dönüşle bitti.
    Yorucu oldu fakat tekrarının kesinlikle yaşanması lazım

Ayrıca Organizasyon da emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler bizleri çok iyi ağırladılar tek kelime ile muhteşemdi.
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelmis gecmis en iyi pist organizasyonuydu. Talepte gordugum kadariyla yogundu. 200 uzeri katilimcidan bahsediliyor, bu rakam bu organizasyonu Turkiyede duzenlenen en buyuk trackday yapar. Emegi gecen ve bu olanagi saglayan, vizyon sahibi herkese basta Bugra olmak uzere kendi adima tesekkur ederim.

Korfezde gunesin altinda gebererek izlenen yarislardan sonra F1 pistindeki VIP salonu ve koltuklari konfor acisindan bayagi bir level atlandigini gosterdi. Umarim bu organizasyonlarin devami gelir ve yavas yavas Memleketimizdeki motorsporlari kulturu seviyesi yukselir.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Frenler iyi olmasina iyi de elimize alma sansimiz cok mu pistte veya hemen sonrasinda?bir dahakine katilabilirim Umarim.
    Frenler sistiginde, hemen yavas tur atip sogutursaniz problem olmaz

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ehliyet olsa ya neyse az sabır az kaldı yaza bizde adaletli yapacağız inşallah

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organizsayonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kalabalık bir grup geldik ve hiç bir sıkıntı yaşamadık.

Pistte tur atmasak bile hem supersportlar hem de diğer arkadaşlar gözlerimizin ve kulaklarımızın pasını sildi.

Özellikle Leon, M6 ve vette'nin düzlükte sıkışı, astranın yaptığı yan şov, Turbo s2k ve gri evonun muhteşem sesi aklımda kalanlar..

Aventador pist dışına çok çıktı her çıkışında kalbim sıkıştı resmen

Bilen varsa peak garage'nın gri 911'in specleri neydi ? Düzlükte sıktığı zaman aracın kafası şahlanıyordu Kırmızı Evo6 çıkmadı heralde piste yada biz kaçırdık..
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astra opcnın 2.35 suresı cok cok basarılı , gercı pılotaj etkısıde buyuk olmalı Burak Ertem
    gayet hızlı gitti takip ettiğim kadarıyla standart haliyle cooperlardan hızlı gidiyor

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence çok keyifli ve kalitesi yüksek bir organizasyon oldu, pistin fiziki koşullarının uygunluğununa buna etken, körfezde çektiğimiz gölge ve seyredebilecek alan bulma sorunu yoktu,

emeği olan herkese ve araç sahiplerine teşekkür ediyorum,
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir organizasyon olmuş gerçekten bu işte biraz bile yardımı olan herkesin ellerine kollarına sağlık.

Yalnız araç geçişlerinde biraz daha sıkı tutmak lazım sanki kuralları. Sonuçta herkesin ilk pist deneyimi. En azından şuradaki bazı şikayetlerden araç sahipleri uyarılabilir. Nurburgring halka açık bir otoban aslında o yüzden arkanda birini görünce sağ sinyal verip soldan geçmesine izin veriyorsun. Aracın sağından geçersen ve marshall görürse seni pistten banlıyor bir daha giremiyorsun. Kurallar bu kadar sıkı olmalı mı bilmiyorum.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

olmuşmu
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gozumden yas geldi

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahauahauq mali güzel olmus
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyiyle çok güzeldi. Sanırım piste gelen ilk kişi bendim saat ayarlamasını yanlış yapmışımda azcık Sabah 6:50 gibi ordaydım Seans cok guzeldi,fd6 ile guzel bir tur attık 2 3 tur sıkıp geri kalan turlarda arabayı nerdeyse hiç zorlamadım ama asfalt efsaneydi gercekten ve arabamdan bu şekilde güzel bir yola tutunma beklemiyordum Organizasyon girişteki numara kargaşası hariç gerçekten çok güzeldi ve bir çok şey düşünülmüştü,bütün görevliler güler yüzlüydü. Herşey için sonsuz teşekkürler Buğra abi ve emeği geçen herkese
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahhahahah Ulan mali
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wromm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Organizsayonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kalabalık bir grup geldik ve hiç bir sıkıntı yaşamadık.

Pistte tur atmasak bile hem supersportlar hem de diğer arkadaşlar gözlerimizin ve kulaklarımızın pasını sildi.

Özellikle Leon, M6 ve vette'nin düzlükte sıkışı, astranın yaptığı yan şov, Turbo s2k ve gri evonun muhteşem sesi aklımda kalanlar..

Reventon pist dışına çok çıktı her çıkışında kalbim sıkıştı resmen

Bilen varsa peak garage'nın gri 911'in specleri neydi ? Düzlükte sıktığı zaman aracın kafası şahlanıyordu Kırmızı Evo6 çıkmadı heralde piste yada biz kaçırdık..

gri 911'e küfür ettin sanırım o GT2
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gri 911'e küfür ettin sanırım o GT2
    Sanırım öyle oldu Bu arada sanat eseri desek daha doğru olur

993 GT2 | http://peakgarage.net
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    : ) Cok tesekkur ederim, 2 sus kendi aramizda birbirimizi taciz ederek fakat aramizda cok nadiren gecis yaparak cok eglendik. Sizin araciniz neydi? Videolardan bakayim nerede karsilasmisiz.

Ciktigim seanslardaki arkadasa tesekkur ederim, kimse riske atmadi virajdan once gec frenle yanina geldiklerimle hep viraj icinde ayni cizgiden yada karsilikli olarak yol vererek devam ettik. Cok saygiliydi herkes.

Sadece kirmizi Del Sol lu arkadas bir risk aldi ve sinirlendim orada. Yavas giderek biri sagda olan sus69 ve bende yavas yavas saga cekerken sagimizdan cok yakin gecti, biraz daha hizli saga gecseydim hic hos seyler olmazdi. Arac ici goruntulerimi upload edecegim orada vardir mutlaka.

Bugra ya tekrardan cok tesekkur ediyorum bize boyle bir imkani sundugu icin. Acik soyleyim bir daha kesinlikle adim atmam Korfeze, zerre zevk vermez Istanbul Park organizasyonlari devam etmezse beni motorsporlarindan soguttun icin linc etme karari aldik arkadaslarla haberin olsun
    SA siyah Megane RS ikinizden birine yardıma ihtiyaç var mı diye sormuştum durup viraja girdiğinde aha beni geçecek deyip üstüne kırmayan adamla yarışmak büyük keyif.Birde ben siyah yuvarlaklardan tutun da sarı çatılara kadar her grupta yarıştım herkes arabasını ve plakasını yazsa daha net hatırlarız birbirimizi.Bu arada kırmızı üçgen 1. seansta uzunca mücadele ettiğim audi a4 q 2.0T li arkadaşımıda tebrik ederim bayağı başa baş mücadele oldu ve son derece iyi niyetli geçti,ayrıca aracı ufaktan alev falan atıyor çift çıkıştan videosu var ama benim yükleme kabiliyetim yok onu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SA siyah Megane RS ikinizden birine yardıma ihtiyaç var mı diye sormuştum durup viraja girdiğinde aha beni geçecek deyip üstüne kırmayan adamla yarışmak büyük keyif.Birde ben siyah yuvarlaklardan tutun da sarı çatılara kadar her grupta yarıştım herkes arabasını ve plakasını yazsa daha net hatırlarız birbirimizi.Bu arada kırmızı üçgen 1. seansta uzunca mücadele ettiğim audi a4 q 2.0T li arkadaşımıda tebrik ederim bayağı başa baş mücadele oldu ve son derece iyi niyetli geçti,ayrıca aracı ufaktan alev falan atıyor çift çıkıştan videosu var ama benim yükleme kabiliyetim yok onu
    Tesekkur ederim, ayni sekilde 2 megane rs le karsilastim gayet iyi niyetli superdi. Bana sormustunuz bunun icinde ayrica tesekkur ederim, geri gitmek yasak oldugu icin ufak ufak ilerledik bizde ama zaten birsey yokmus.

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turuncu Lambo.
    Tavanı siyah olmayan 458
    gri porsche gt3

sahiplerini arıyorum.
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.A.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

olmuşmu
    Saat 20 yerine 2 haziran olsaymis :P

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)