İllaki kapora gönderen olmuştur..İşin kötü yanı araçta başka birinindir kesin,başı boştan yere sıkıntıya girmez inşallah..
Normalde bu kadar sahtekar bir toplum olduğumuzu bilmiyordum ama bu site çıktığından beri o kadar çok karşılaştım ki insanlardan soğudum artık.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4887602/detay/
Aralık ayında sattığımız, yakın arkadaşımın aracı. 200 bin km'de sattık, en son da Peugeot servise 176 binde gitmiştik, kaydı var. Şimdi km 150 bin yazıp satışa koymuş.
@kubilay aynı durum bize de oldu 34 zk 8020 plakalı 2000 model astra g kasa 1.6cd model aracımızı 80000 binde 2003 yılında sattık aracın boyası felan vardı aradan 4 sene 5 sene geçtikten sonra internette gördük 76bin kmde boya yok diyebu site sayesinde ne insanları dolandırıyorlar kimbilir...
Hakkı Can Eryüzlü...
İlanı kapatmış arkadaş.
Adam tam yavşakmış cidden. Bunları odunla döveceksin. Paylaşımın için teşekkürler.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bu km düşürmekle ilgili birşeyler olacak deniliyordu. O ne oldu peki ? Yani hapis cezası vs. bahsediliyordu
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Connecting site...
beyler araç yine piyasdaçocukla telefonda konuştum sestende tanıdım. yer de yine kocaeli arayıncada direk sen nerden arıyorsun diyor
aman dikkat
Hakkı Can Eryüzlü...
zaten bir fotoda araç komple m2 angel farlı bi fotoda tampnlar m1 farlar gülen yüzz![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Farruflu![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
4 liraya oluyosa yarın gelırım almaya dedım abı kapora gonder arac senındır dedı banaahahaha adam meslek yapmış ya laa bu işi
ef sedan squad-
old is cool!
Konuyu okumam icin once bi kapora gonder demek geldi sonuna yaklastikcafarrufumda fena degil cift turbolu imprezalar blovup li rsler ve daha nicelerinin yaninda zirhli camli s serilerini falan katmiyorum masum hatalar onlar
??Bunlari bu tip ilanlar sayesinde goruyoruz dusunun ne hallerdeyiz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)