benim rekor Yeşilyurttan Belgrad ormanı. Ormanda iki parkur offroad sonra geriye dönüş. Bi de yine yeşilyurttan mimarsinan a oradan geri yeşilyurt a. İkisinde de ebem kulaklarımı çınlatmıştı dönerken.
benim rekor Yeşilyurttan Belgrad ormanı. Ormanda iki parkur offroad sonra geriye dönüş. Bi de yine yeşilyurttan mimarsinan a oradan geri yeşilyurt a. İkisinde de ebem kulaklarımı çınlatmıştı dönerken.
IN BOOST WE TRUST
pistte geziceksek ne yapar eder birinden bulurum
miniksler almış instagramda gördüm benimde alasım var havalar ısındı sahilde iyi gezilir![]()
2000 A3 8L
Bende varım eskşden hele oha dirt jump / dhaz kovalamadım hala duruyo makineler
![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Eskiden istanbulu komple gezelim deseler gezerdim , z.burnu -fatih ordanda eminonune gidip z.burnuna tekrar donuyordum bi aralar simdi 5 kmde baska yerimden nefes almaya baslarim sanirim![]()
Livestrong
ben Maltepe gülsuyundan çıktım Sahile inip Suadiyedeki bi etkinliğe gittim Mavi bisiklet diye sonra Suadiyeden çıkıp Pendiğe kadar pedal bastık ama tabi sahil yolu dümdüz pendikten geri Maltepeyede döndüm sıkıntısız sonrası Minibüs yolundan sonrasını hatırlamıyorum en son yoldan geçen hurdacılara bisikletimi vermeyi düşünüyordum o yokuşları çıkarken
Makam aracimla ordayim![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Alican abi beni de götür![]()
Bende 3 yıl profesyonel olarak bisiklet sporu yaptım. Ankaragücü Dağ Bisikleti takımında. Öncesinde de amatör olarak yıllarca kullandımGeçtiğimiz yaz Ankara-Konya- Cihanbeyli rotasında 19 saat içinde 16 saat pedal çevirerek 400km yaptım bir günde
Yarıştığım dönemde yıllık 15000km civarında yol katediyordum
Sanırım şartları sağlıyorumdur.
Süprizi cidden merak ettim bende. 2 yıllık aranın ardından hazır yeniden antremanlara başlamışken motive edici güzel bir haber çıkar umarım![]()
İstanbul Park'ta bisiklet organizasyonu olsa fena olmaz
Edit:Aslında cokta dikkat çeken ve etkili bir mesaj verebilir![]()
Buğra Abi Gençken Bahçeköy'den Neşet Suyuna gider oralarda gezer tekrar eve gelirdik. Hiç inmezdik Bİsikletten gençlik yıllarımdaŞimdi İstanbulda duruyormu bisikletim bilmiyorum bile
![]()
Çok fena kullanırdım zamanında![]()
Ben low slow bisikletimle oradayım- Low değil ama slow olacağı kesin bu göbekle
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Her sabah kahvaltidan 1 saat sonra inisli cikisli yollarda (patika arazilerde dahil) yaklasik 10 km kullanıyorum
İzmirde katilmak isteyen varsa surelim
www.honda-tech.com