Olmazmı mıke.
Ama benım pıst gununde yazdıgım olay,pıstın en ıyı ogrenme seklı ya yuruyerek yada bısıkletle oluyor.
Olmazmı mıke.
Ama benım pıst gununde yazdıgım olay,pıstın en ıyı ogrenme seklı ya yuruyerek yada bısıkletle oluyor.
Buğra abi biizm bisiklet kulübümüzde var Düzcedeşahsen ben etkinliklerine shrekle katılıom ama
nasıl bişey olduğunu öğrenebilirsem kulübümüzle neler yapabliriz bizlik bişi varmı bı bakarız.
Bu arada TR de en fazla üyesi olan bisiklet kulübüyüz.![]()
Yurtdışında yaşadığım dönemde dağ bisikleti ile haftada bir ya da iki kez ormanda 40 millik turlara çıkardık. İstanbul'da olamıyor maalesef.
kendi topladığım bisikletim
specler
xtr ön arka aktarıcı
xtr aynakol ve titanyum alaşımlı arka ruble ve zincir
mavic slr jantlar
xt hidrolik fren
rocshoc reba ön amortisör...
totalde 9,5 10 kilo arasında![]()
organizasyon cok uzun soluklu olmayacaksa bende sedona 711v ile katılmak isterim ancak cok uzun mesafelerde yolda kalırım![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
4 senedir profesyonel altıdenebilecek şekilde biniyorum. Geçmişi de var tabiki.. Antalya'da bir organizasyon olursa her türlü geliriz
![]()
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
bugun aksamustu kadikoy'de 5o-1oo bisikletli eylem yapiyordu "otomobile binme bisiklete bin" diye bagirarak?
aha dedim bizimkilerbugra'yi aradi gozlerim
benimde bisikletim var, hemde 21 fitestakipteyim.
what goes around.. comes around..
Bugra bende haftada 2 kez ortalama 25 km git gel yapiyorum totalde 50 yani cok zorlu bi parkur olmassa bende gelirim
Harika ekip kalabalık görünüyor. sizlere güzel bir aktivite planı var yakında haberdar ediceğim hazırlayın pisikletleri![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
18 senedir kendi çapımda kullanıyorum, 6-7 sene önceye kadar günde 4-5 saat binerdim. Yapacak başak birşey olmayınca abartmışım ama yararını çok gördüm.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)