Gelecek 7 göbek çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah öyle bi durumda...
Printable View
Twitterda 5 ayrı otomobil konseptli fenomene mention attım. İkisinden RT aldık. Bu adamlar trafiğe çıktığı anda illaki biri görecektir.
Donanımda filanda paylaşmak lazım... Üyesi çok olan forumlarda paylaşırsak ses getirir
Birde konuyu radyo trafikle paylaşalım ***** İstanbul trafiği için program yapıyorlar.
Aracı gören olursa salih arkadaşımıza bilgi verirler.
Hala bir cozume ulasilmamasi cok uzucu, birkac gune bu is cozulur diye dusunmustum... Allah'tan umut kesilmez.
asmak kesmeği düşünmeyelim bence haklı durumdayken haksız olmayalım ve o adamların kaybedeceği birsey yoktur can yanmasın
Allahu Tealaya bol dua edelim elimizden geleni yapalım
Cemil pm attım sana
Beylikdüzü ve çevresinde BMW'ciler birbirlerini hep tanır ve bilirler bende öyle.Her gördüğüm e46'ya dikkatlice bakıyorum arabayla uğraşan çoğu arkadaşımıda bilgilendirdim inşAllah hayırlı bir haber gelir.
bu gün için saat 16 da haberleşilcekti sanırım varmı bi gelişme acaba .
çok gecmiş olsun tekrar :(
Sanayilerde ki çıkma bmw parçacılarına bilgilendirme yapsak, ikitelli,dolaplere,maslak vs ? bi yararı olabilir mi acaba ? İhtimalleri değerlendirmek adına.
Konuyu halen takıpteyım bır sonuca baglanamaması benıde uzuyor. Kolay bır durum degıl... Hayırlısı ıle ıns en kısa surede en hayırlı sekılde sonuclanır gerek aracınıza gerekse ödemenıze ulasırsınız ıns.
Radyo Trafik'e iletişim bölümünden bilgi geçtim.
Umarım ilgilenirler...
başka forumda bırısı yazdı aynı adam bitanede focusa aynısını yapmış.
Cemil, sana ulaşan kişilerin telefon numarası pm ile yollarmısın. ACİL !!!
Cemil şu an savcılıkta telefonuna bakmıyor ben numarayı verdim arkadaşa inşallah olumlu bi sonuç çıkar artık
Arkadaşlar Mehmet Zeki Baytar ve Kamuran Baytar bu şefersiz/ler benide dolandırdı. Bende pazartesi günü bakırköy 44. noterde kırmızı focusumu kaptırdım. hukuksal olarak bütün işleleri yaptırdım birtek araca tedbir koydurmak kaldı onu yaptırmaya çalışıyorum. Bu insanla karşılaşan kişiler dikkat etsin. Mehmet Zeki Baytar,Kamuran Baytar ve birde adını bilmediğim fakat resmini telefonla gizlice çektiğim uzun saçlı bir şahıs var. Bu kişiler esenyurt-avcılar tarafında milleti dolandırıyor. Bu şahıslardan biri veya birkaçı ile bu şekilde bir husumeti olan kişiler lütfen facebook veya twitter üzerinden iletişime geçsin. Avukatımla görüştüm bu şekilde formlardan bu adam veya benzeri kişiler ile ilgili bir toplu dilekçe yazarak savcılığın dikkatini bu olaya çekebilirmişiz. Tek kişi olarak gidip dilekçe verdiğimizde savcının vurdum duymazlığını sizde farketmişsinizdir. kaldıki bir çok yerde tanıdığı olan biriyim çevremiz geniş olmasına rağmen kilit adam davaya bakan savcı. Yönlendirdiği karakol küçük ve olanakları sınırlı, büyük merkezde bir şubeye yönlendirilebilse(m.köy gibi) tanıdklar polis arkadaşlar daha özen gösterecek. Oradaki polis arakdaşlar pek yardımcı olmadı -ki ekip sayısının az olduğundan dolayı karakolda polis bile yok denecek kadar az. Olay hep aynı yerde yaşandığı için davaya k.çekmece adliyesindeki savcı bakıyor. Bende görüntü kayıtları,ses kayıtları,noter kamera kayıtları vs hepsi mevcut. Noterdeki katipte işin içinde gibi duruyor fakat bunu kanıtlamak için bu olay başına gelen arkadaşlar birlik olup bu konuda bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım en azından belki ortak alanlar var ise (ör: aynı noterde ise ve anlatılan hikayeler aynı ise) misal noterin işin içinde olduğunu ispat etme şansımızda var. Sizden ricam bu konuda bilgisi olan arkadaşlar facebook-twitter yolu ile bana ulaşsınlar. Belki bir çıkar yol bulunur birimizden birinin işine yarar anlatılanlar.
www.facebook.com/t4r1k
twitter.com/tarikzengin
herifin paylaştığı resme bak pesss
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...92036946_n.jpg
Dikkatimi çeken konu, bu adamların hep yaşı genç olan satıcı arkadaşlara yönelmiş olmaları.Devir kötü, satışa kesinlikle yalnız gidilmemeli...
Allah yardımcınız olsun.
Vay ****** çocukları..
tarık geçmiş olsun..
Üst üst böyle şikayetler geldikçe savcı nasıl işlem yapmaz anlamıyorum ya ne iş yapar bu adamlar vatandaşın hakkını aramadıktan sonra
Sadece genç değil;
- Yaşı genç
- Aracın dolu olması sebebi ile normal piyasadan biraz daha yüksek olanı
- Ortalama 25-45 bin fiyat aralığı
- Modifiyeli olanları
- Özellikle uzakta oturan kişiler (ilanda bir kısım adres yazıyor çünkü)
- Çalışan kesim olması (işten izin alacak ve mecbur bir defada işi halletmeleri zorunda hissedecek satıcı kişi)
Aracım alındığı günün ertesi bir başkasına satıldı. Satın alan kadının kocası galeri. Ulaş Otomotiv adında bir galeri
Tarık cemil ile hikayeleriniz hemen hemen aynı cemil şu an savcılıkta ulaşamıyorum bende kendisine sen bana numaranı yazarsan özel mesaj ile sizi bi görüştürelim ve cemili arayan 2 3 kişi daha var aynı olayı yaşayan hepinizi bi araya toplayalım o şekilde dava açalım gerekirse
Bakalım bu iş nasıl patlayacak ?
Focus bumu acaba ? Bugün girilmiş satılık ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6427025/detay#
nasıl bi örgüt bu ya.göz göre göre oluyor herşey ama bir şey yapılmıyor
Oha ya... Olanı biteni hayretle takip ediyorum.
Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya insan
dolandırıyor....
Face te şahıs mağdurları diye grup kurulsa 10-15 kişi olacak...
şu an bildiğimiz 3 mağdur var