Aslında dandik bir araçla tamponuna falan çarpıp polis v.s çağrılsa işe yarayabilir ...
Printable View
Aslında dandik bir araçla tamponuna falan çarpıp polis v.s çağrılsa işe yarayabilir ...
Allah vere 3. günahsız bi şahısa satılmasın.
Araba nasılsa piyasa da artık.
44 misafir adam şimdi hepimize açmoş bi yerini gülüyor belkide
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
beyler face bu var ???
plaka jm halen
http://s1305.hizliresim.com/19/y/nmdtt.png 13.30 civar bi saatte görülmüş olmalı.
Telefon numaramı editledim
bende dıyorum kı yaralamadan hukum gıymıs 4 tane adama bakar bu iş alı koyup 2 gun sopa 3. gun şehir dısında bı noterde devir yeterki keko bu iş birlikçileri ile iletişime gecirilmesin o 3 gun boyunca ,3 5 paraya bunu yapıcak adamlar var...
cezası öyle böyle dıye yazılcak yıne ama kımse bısey ıspatlayamaz su an oldugu gıbı. yasal yoldan hallolsun yaşasın adalet dıye yırtıcam kıcımı taksımde.
allah kimsenin başına vermesin ama şu dayanışmayı gördüğümde yemin ederim tüylerim diken diken oluyo duygulanıyorum. Duyarlılık gösteren herkese helal olsun. bir kaç kişi değil facebook sayfalarında bile bu çekilen fotoğrafı paylaşıyorlar...
:S hakim araca tedbir koydurma davasını reddetti. Böyle devletin ben adliyesine ,m*clisine,başındakilerin s*lalesine s*kayım!
35-40 milyarlık hastane masrafı açalım arkadaşlara ? bence çok mantıklı bu kadar adamız %3ü gelse 15 %5 i gelse 55 milyarlık hastane masrafı açabiliriz.
Bazen şu söz çok doğru diyorum " Adaletin bittiği yerde anarşi başlar "
Ne olursa olsun kabalık yani kim vurdu gitmediğin sürece bişey yapamazsın, ya çok sağlam olacaksın masasına oturup çözeceksin işi yada kim vurdu olayı olacak arabayı alacaksın noterede götürüp gerekeni yapacaksın.
Kanunen yapılacak birşey olmadığını hepimizbiliyoruz, He yukarıdaki yazdığım işi poliste yapar ama bu konuyla uğraşacak zamanı olan polis ekibi amiri vs. bulmak zor
edit tabi son sahibinin bu şebeke ile birlikte iş yaptığını var sayıyoruz ya adam eski sicilli ama parasını vermiş bir insansa
Araba göz göre göre şimdi elimizden kaydı gitmi be :(
Yasal olarak sonuç alınamadığına göre yapılabilecek olan şey şu olabilir;
Sonuçta bu başlıkta çıkan sonuca bakılırsa bunlar bir çete ve sabıkaları var.Birkaç sayfa önce kirli işleri parsel parsel çıktı ortaya.
İllaki yasal yollardan hak aranma yolunda devam edilecekse ve bu mücadele bir çeteyle olacaksa, biz techturkey olarak şunu yapabiliriz;
Tecrübeli tercihen avukat olan bir arkadaş bu başlıktaki verilerle beraber bir mail hazırlarsa eminimki bu mail bikaç güne kadar ilgili yasal organlara binlerce adet olarak tarafımızca yollanabilir.Böylelikle ortalıkta elini kolunu sallayarak gezen bu dolandırıcılara karşı devletin ilgili organlarının dikkatini çekmesini sağlayabiliriz....
Güzel bi kampanya yürütülebilir gerekirse basın açıklamasıda.Bu ülkede birilerini dürtmezsen işini yapmıyolar.
Çok güzel bir konuya değindin. Bu ülkede sosyal medayanın ve televizyon medyasının gücü gerçekten gözle görülebilir oranda büyük. Olayları bu şekilde göz önüne getirebilirsek bizim dilimiz yandı en azından bundan sonra araç satacak kişiler olay başlarına gelmeden bunun bilincinde olurlar.
BİMER'e de yazılabilir(aranabilir) belki
genelde talepleri cevapsız bırakmadıkları söyleniyor
change.org yazılıp bu konu hakkında imza toplanıp suç duyurusunda bulunabilir.
Kaç gündür takipteyim çok üzülüyorum umarım arabanı kurtarırsın. Cahil cesaretli olur derler bunlarınki de o misal korkuları yok en fazla bir kere daha yarıgılanır bi şekilde paçayı kurtarırlar.
Aklıma şöyle bir fikir geldi:
Arabanın baska birine satılmasını engellemek için sahibinden'e ilan koysanız (sahibindende çalışan arkadaşlar belki yardımcı olabilir) Aracımı satmaya çalışıyorlar diye plaka ve elemanlarında bilgilerini vererek. En azından konudan habersiz birine satılmasını engellemiş olursunuz.
Valla benim şikayetime cevap verdiler 15 gün içinde
http://s1305.hizliresim.com/19/y/nmg09.png
Yokmu şıkır şıkır mail yazabilecek, etkileyici mail yazma yetisine sahip arkadaşlar?
Birde bu mailleri bu konuda tecrübeli arkadaşlar nerelere atılabileceği bilgisini versin inbox'ları patlatalım!
Hodri meydan...
Bİ tablo olsun tek tİp.
Herkes gÖndersİn.
ÜzÜlerek sÖylÜyorum ama resmİ kanaldan bİr sonuÇ elde edİlebİlecek gİbİ durmuyor.
Allah sabir versin :s
güzel düşünce inş bi sonuç çıkar
Bu Feridun Nureddinoglu denen sahıs face profilinde ;
Tüm Dostların dikkatine !
Avcılar clüp ve düğün salonunu
Devrettik ! Hiç bir ilişki ve bağımız kalmamıştır !
yazmıs avcılar Club mı Clüp mü herneresi ise deviralanlardan yerleri yurtları ögrenilemezmi ?