işin birde çenççi kısmı var dua edinde saglam şekilde kullansınlar binsinler parcalarlarsa zor işiniz.
işin birde çenççi kısmı var dua edinde saglam şekilde kullansınlar binsinler parcalarlarsa zor işiniz.
çok geçmiş olsun yasal yollardan işiniz zor.adamları ikna edip arabayı geri almaya bakın olduğu gibi.. yada adamlarda aracılık yapıp başkasına satıcak ellerine geçen paradanda size alış fiyatından biraz daha azını vericek alırsan al almazsan alma deyipte..
2000 A3 8L
öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ben karamsarlıktan yana bütün msj ları okudum isteyene bilgileri pm ile yollamışsınız bence yanlış bir düşünce tarzı techturkey çok geniş bir aileyiz kişini tel numarası dışında fotoğraf veya yanındaki kişilerin fotoğrafı gibi bilgiler varsa elinizde konuya yüklemenizi öneririm bir umut gören tanıyan çıkabilir en azından senden sonraki arkadaşlar araçlarını satmak istediği zaman fotoğraf akılda kalır unutulmamalıdırki bugün sana yarın bana ondan sonra ahmet e mehmet e bu tür insanlar 1 araba alıp kaçmaz meslekleri budur tekrar tekrar çok geçmiş olsun
öncelikle herkese selam konuyu baştan sona okudum doladırılan arkadaşa çok geçmiş olsun diyorum bu olay net başında çözülecek bişey degil polisi savcılıgıda aşmış durumda yani noterde satış olduktan sonra hiçbişey yapamazsınız adam parayı verdim der olay kapanır gider ses kaydı wideo kaydı artık mahkemede geçerli degil allah yardımcınız olsun kabul edilecek bişey degil yanlış bişey yazdıysam özür dilerim
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
Bakın ben zekirdek konusunda çok ciddiyim, Zeki Kayhan Coşkun'u arayın, konuyu anlatın, link gönderin, Zeki bu adamın 10 binlerce dinleyeni var birine denk gelir en azından aracın nerde olduğu bulunur, bu önerimi dikkate alın!
şimdi beni bir arkadaşım aradı ve bu resimdeki aracı yaklaşık 1 ay kadar önce ahmet y.. isimli bir arkadaşının aldığını söyledi..daha önceki aracıda 3.16 mış.eminmisin arkadaşını ara dedim şimdi aradı sinemadaymış başka bir arkadaşını arayıp teyid etti.araba yüzyıl tarafta ahmet y isimli kişide olduğunu ısrarla söylüyor
34 TT 8300 plaka hala
atladığım birşey mi var??
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
http://www.hizliresimyukle.com/image...5/24/d5D3a.jpg
arkadaşınızın ismi yazıyor
Konu haber sitelerine falan düşmüş.
Dolandrclar BMW marka arac ite byle ald | son.tv
Çok geçmiş olsun...Bazen insanın basireti bağlanıyor... bir önceki arabamı sırf öyle at hırsızı gibi 3-4 adam bakmaya gelenler yüzünden satmadım 2 lira altına takasa verdim...bundan sonrada öyle yaparım itle kopukla uğraşacağıma 1500 - 2000 altına takasa veririm.
şimdi ısrarla arkadaşıma sorduruyorum eminmisin olay çok ciddi diye.haber bekliyorum???
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Sosyal medyanın gücü işte haber sitelerine düşmesi ama şu son mesaj ne alaka çözemedim ben kafam karıştı
burada ahmet y nin araci sattigi gozukuyor. http://www.hizliresimyukle.com/image...5/24/d5D3a.jpg
Cok cok.gecmis olsun sabahtan.beri takip ediyorum konuyu .. Izmirdeyim ben ama.sabahtan beri.e46 larda gozum acayip.sinirlerim bozuldu cok isterim benim karsima ciksin bende.dizlerini kirip.siz gelene kadar turlu eglenceler duzenliyim uzerlerinde kahpe kasigindan dusme serefsizlerin..
Umarim ailemizden birinin karsisina cikarda benim icimden gecenlerin bir kismini.bile uygular ve aracinizi geri almaniza yardimci olur inanin duygularinizi.anliyabiliyorum cok can *****i bir durum.ama allahtan umit kesilmez helal mal doner geri..
Bu islerin adli.yonunden falan.hic.anlamam sadece soyliyebilecegim memleketimizin memurlarina karsi allah sabir versin..
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Facebookta s2000 sayfasında biri yeşilköyde gördüm yazmıs
bende öyle düşünüyorum , istanbulda bu kadar kişiyiz kimse denk gelmedi heralde arabayı kapalı bir yerde yatırıyorda olabilirler nasılsa kendi üstlerine biraz yatısınca satıs falan mı yapıcaklar acaba ? yada emniyet veya savcılık aracın üstüne satısını yasaklıcak bir emir tarzı bişi veremiyor mu ?
Ahmet Yaman'dan sonra Cemil almış arabayı. Şuanda dolandırılan da Cemil. Yani 1 kuşak öncesinden bahsediyor arkadaşlarınız.
M. The most powerful letter in the world.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)