bari son postu yazmasaydıneditle bence
adamlar bu konuyu okuyorlardır zaten
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abi cidden okuyorlarsa zaten bu kadar lafı küfrü kaldıramazlar heralde azcık insani gurur kaldıysa içlerinde
dolandırıcı şerefsizler yediğiniz her haram lokma için ananız babanız çoluğunuz çocugunuz erisin gözünüzün önünde pis insan müsvetteleri sizi allah umarım karşıma cıkarır sizlerden birini
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
abi iki gündür çok kafAm sıkıldı şu konuya nereye gitsem aklımda inşallah yakında çözülür abi mevzu kendi arabamızmış gibi üzüldük ins yapan şerefsizlerede yüzlerce yıl hapis verirler. a.kdklarım pislikleri ya
masalla masalla
Techturkey sitesinin ve üyelerinin verdiği desteği ömrümde görmedim
Bi çoğunuz beni tanımamasına rağmen bi abi, bi kardeş gibi bağrına bastınız desteğinizi eksik etmediniz size ne kadar teşekkür etsem azdır
Şurdaki desteği görüpde gözlerimin dolmasına çoğu zaman engel olamadım
Şunu söylemek istiyorum ki burdaki destek işte TÜRK gençliği dedirtti bana ve konuyu takip eden bütün insanlara
Tekrar tekrar söylüyorum ALLAH hepinizden razı olsun
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
tepki vermeselerde içimizden çınlatıyoruz tüm sülalesinin kulaklarını bilsinler
ben konuyu ilk gördüğüm dakikadan beri stres içindeyim konu sahibi abinin durumunu düşünemiyorum bile allah var metanetle hareket etmeye calışıyor ben abinin yerinde olsaydım bi şekil buluşup kolunu bacağını koparırdım mal mülk görmezdi gözüm..
allah tekrardan sabır metanet versin..
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Bence p.tesiyi beklemeyin adamların niyeti belli.. Konuştuğunuz gibi buluşup parayı yada arabayı alsaymışsınız keşke..
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Konu açıldığından beri sinir-stres içinde takipteyim,güzel haberi canı gönülden bekliyoruz,Allah böyle kansız şerefsizlere fırsat vermesin.
Abi cidden geçmiş olsun konuyu açtığından beri takip ediyorum cidden üzücü bir durum insanın başına gelmiş gibi hissediyor kendini. İnşallah biran önce hal olur sende rahatlıkla çıkarsın için içinden bunu yapanlarında yanına kalmaz şu durum. İnsanlık ölmüş millette ar vicdan hasiyet karakter kalmamış ne söylesek az.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)