bu durum bir savcinin, polisin vs basina gelse yaptim bir hata artik gecmis olsun mu diyecek ? Bu memlekette bakan oglu kendine ceza yazdi diye polisleri ictimaya cekmedi mi ?
Adaletini ....yim boyle memleketin.
Printable View
bu durum bir savcinin, polisin vs basina gelse yaptim bir hata artik gecmis olsun mu diyecek ? Bu memlekette bakan oglu kendine ceza yazdi diye polisleri ictimaya cekmedi mi ?
Adaletini ....yim boyle memleketin.
Adamlar herşeyin farkında konu kaç gündür konuşulup takip ediliyor bence şimdi çoktan köylerine yada başka şehire kaçıp gitmişlerdir.. Umarım en kısa sürede bir sonuca varır artık.. çünkü konuşuldukça vakit geçtikçe işler zorlaşıyor..
Konu misafirlere kapatilamiyormu?
acık yazayım arkadasımın durumunu günlerdir takipteyim bazı sosyal mesajlar veren arkadaslarada saygım sonsuz fakat magdur kardeşimiz eğer diyorsaki gidip alalım hukuki bişey kalmadı ben gelirim haberiniz olsun pm atabilirsin kardeşim
Konuyu hergün bir umutla okuyorum fakat hala bir gelişme yok.İnşallah en kısa zamanda iyi sonuçlar çıkarırsınız :o
Soluksuz takip ettiğim bir konu inlş yakın zamanda çözüme kavuşur ben bu durumu anlamıyorum adalet bu olaydan bu kadar basitmiş gibi vazgeçmemeli.
Arkadaşlar herkes bişeyler düzelsin diye uğraş içinde hakkınız ödenmez saolun. Beni yanlış anlamayın ama bu süreçte gizli tutmamız gereken bazı şeyler var çünkü buradan da takip altındayız.Karşı tarafa koz verici yorumlardan kaçınalım.Fikirleri PM ile paylaşalım.Şunu yapsak bunu yapsak diyeceğimiz konuları alenen yazmayalım.
Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarım şuan davası süren aracının hangi galeride olduğunu bilenler bana araçlarının resimlerini ve bilgilerini gönderirse konu başındaki mesajımı editler onları eklerim zaten deşifre edersek aracı satın alanda çıkmaz.örneğin tarık gibi aracı satılmak üzere nete koyulan araçlar gibi.Biz geri alana kadar kimse alamaz
Güzel fikir alışverişi yapılıyor ancak konu inanılmaz bir hit alıyor şuan..Elbetki bu kanı bozuklarında tanıdıkları,yakınları vardır bu sitede..Boştan yere güzel fikirlerinizi belli etmeyin..Telefonla yada özel mesajla konuşulması daha doğru nacizane görüşüm..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26455939/detay
İlana girip şikayet butonundan aracın dolandırılarak alındığını şikayet edelim ve ilanı kaldıralım arkadaşlar
Konu sahibi abiye sorduğumda fikrimi paylaşmamı istedi ve yazıyorum arabaları gasp edilenler arabalarını sahibinden.com ilanı açarlarsa fotoğrafları ile birlikte vitrine konulup herkezin göreceği şekilde arabalar bimlenir ve satamazlar birde konu sahibi abinin belirtmemi istediği bişey daha galeri ilanlarınıda şikayet edelim orda da yayında tutmasınlar
çalınan araçların farklı fotograflarını yayınlayın isterseniz ***** sitede ilan açalım hepimiz farklı kriterlerde yayalım ilanları her tarafa
Iyide adam notere geliyor yanında parası yok sen imzayı at ben gidip alıcam gelicem diyor sende buna müsaade ediyorsan HATA senindir bence.. Bunu yapanı falan savunmuyorumda güvenmeyeceksin bu kadar basit. Inşallah maduriyetiniz kısa süre içerisinde çözülür.. Üzücü bir durum. Söylediklerimide umarım yanlış anlamazsınız..
bu bmwnin modeli neydi ? 320 falan mı ? sahibinden.com'da da dikkat ederiz. göze çarpar belki.
çok çok geçmiş olsun olanlara kendi aracım gibi üzüldüm
Suçu sadece hırsızlarda aramayın yalnız
bu kadar kanun ve yasaların içine bu kadar yasal boşluğu koyanlar yani kısaca hırsıza kapı açan her gün dolandırıcılıkta çığır açtıran şeyleri biz koymadık herhalde ?
adam buraya girip sayfa değiştiremez yazılmış ama adam şeytanın aklına gelmez yolla yasal boşluğu kullanmış
2011 1 mayısta aracım çalındı nisan 2012 de bulundu
buldum ama keşke hiç gelmese idi !
1 sene boyunca çalıntı olan araç change yapılıp satılmış
1 sene boyunca çalıntı ruhsatlı trafikten düşürülmüş vergiden muaf araca vergi ödeyip yetmezmiş gibi cezalı muaye harcı yatırdım
+ aracı alan masum vatandaşın parasıda gitti
hırsız nerde ?
görse beni aaa abi senin aracı çalmıştım ne günlerdi beea diyecek belki
kim bu arkadaşa bu cesareti veren ?
şu dolandırıcıların fotoğraflarını sayfalardan toparlayıp ilk mesaja dahil et istersen. başka mağdurlar da çıkar belki. ilk etapta görebilsinler.
Bu ülkede hakkını aramak adaleti aramak çölde altın aramakla aynı şey..Geçmiş olsun inşallah arabanızı geri alırsınız.
Konuyu kalabalık etmemek adına baştan beri bir şey yazmadım ama uyanır uyanmaz direk buraya bakıyorum günlerdir gelişme var mı diye. Sokaklarda gözüm sizin BMW'yi arıyor. Cemil Bey ve Tarık Bey Allah yardımcınız olsun, inşallah iyi haberlerinizi alırız.
günaydın bi haber bi gelişme yokmu bu dolandırıcılardan
çok geçmiş olsun. günlerdir takip ediyoruz. tuzlada oturuyorum ve gördüğüm zaman gereği fazlasıyla yapılır.
Bir gelişme yok malesef beklemedeyiz.
bende konuyu en başından beri dakikası dakikasına takipteyim, mağdur kişilere çok geçmişler olsun ama kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanıyorum meselenin, bu şerefisizlerin bu kdr tepkiye korkmamaları imkansız, görüldükleri yerde indirilceklerinin farkındalardır
nasıl olur bilemem ama bu adamlar tarafından dolandırılan diğer kişilere de ulaşabilirseniz belki daha iyi bir etki yaratılabilir.
Habere yorum yapanlara da ulaşmak lazım belki bir sonuca ulaşan olmuştur.2 seneyi geçmiş adamların davaları.
Edit : http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/1...ilarina-dikkat ( 50 den fazla mağdur var)
haberin altındaki yorum, isim verilmiş ama gerçek isimleri değil sanırım bu kişiler sanal ortamda da gerçek isimlerini kullanmıyor bence
çok dolandırılan varmış en kısa zamanda yakalanırlar inşallah
http://o1305.hizliresim.com/19/w/nk11j.jpg
İnsan boşu boşuna katil olmuyor demek ki ...
Herşey yasal olunca savcı ne yapsın.hakim ne yapsın.usulsüz bir olay olay.yasal tüzüğe göre gerçekleşmiş.
Bu işler illegal çözülür.başka türlü imkansız malesef.