forumda online görünüyor şuanda
Printable View
telefonu var aradınızmı online zaten cemil
Aracın fotosu varsa en azından buludugu yerde suan cekebiliyosan belki yararlı olur.
yanlış anlaşıldı galiba.
14 82 'li numara benim numaram :)
aracın sahibi sde30 nickli arkadaşı aradım, başkasıyla telefonda görüşüyordu.
buradan bilgilendirme yaptım.
kafası bu kadar doluyken bir de bu kim diye düşünmesin diye
Benim anlamadığım şey aracı bulunca ne değişicek ? tedbir koydurmadıktan sonra .
Arac bızım buranın aracı degıl sordum kımse tanımıyor kımın getırıp bıraktıgınıda goren olmamıs sıcak hala uzun zaman olmamıs gelelı ayrıca gormemekmumkun degıl2 serıtyolun bır serıdınde duruyor
Ben suan dısarı cıktım aksam yerındeyse dondugumde soylerım herkese gozlemlerler
aracın bugün satışı verildiyse, alan masum biriyse yeni arabasıyla geziyordur doğal olarak :(
İlgili yerlere haber verdim.Faruk abinin dediği gibi önce tedbir şansımızı zolicaz.Şuan için yasal işlemlerin sonucunu kovalayacağız.Konuyla alakalı sıcak gelişmeleri önce PM den paslaşırsak sevinirim msj olarak yazmak bi nevi yapılacak bişey varsa yapamayacağımız anlamına geliyor.
Insallah bu gece iyi haberler alırız bu konuyla ilgili ...
Allah büyük, çözülecek inşallah.
durum nedır arkdslar, b.köyde görüldükten sonra? bilgisi olan varmı
ben şimdi eve donuyorum gorduğum yerden tekrar geçicem kontrol ederim yol ustunde duruyordu zaten
Aracı başkası satın almış durumda mi şimdi? Arkadas, nasıl bu kadar kolay satabildiler. Kimsenin bilgisi olmadi mi bu işten. Yana yakila herkes araci ariyordu
Durumlar karıştı gibi, insllah artik kisa bi sure içinde bir sonuca ulaşır bu konu. Cok üzücü can sıkıcı olaylar malesef
Hayirli haber gelir inşallah konuyu kaç gündür okuyorum insanin cani yaniyor :(
Bir not yazıp, aracın çalıntı olduğu ve belirli bir numaradan ulaşılmasını isteseydiniz. Ön cama koyardınız. Araç sahibi geldiğinde belki dönüş yapardı. Söylenildiği gibi çok masum bir vatandaş olabilir. Sonuçta aracı yasal olarak sahibinden almış. Ona söylenecek hiç birşey yok.
Mahkemeler 3. Şahsıslari koruma konusunda ayri önem gösteriyor yani araba satildiysa geri aliasi çok daha zor olur o adamin suçu yok diye bakiyor adalet
3. kişinin sorumlu olabilmesi için; arabanın gerçek değerinin altında satılması,(satış sözleşmesine bakılır, araç değerinden çok düşük satılmış olabilir)
veya 3. kişinin vekil ile işbirliği içinde bulunması gibi hususların davacı tarafından ispatı gerekir.
3. kişinin malı galeriden alması , vekili tanımaması , taşınmazı derhal elinden çıkartmaması gibi olgular 3. kişinin iyiniyetini gösterebilir.
Bu demek değil ki, kişi mağdur olacak. Bu durumda 3. kişiden malı talep edemez, ancak uğramış olduğu zararları davalıdan tazmin edebilir.
O nedenle buradaki asıl mesele, dolandırıcılık iddiasının mahkeme tarafından sabit bulunmasıdır.
şimdi eve girdim araç orda yoktu eğer satışı gerçekleştiyse 3. bir şahısa zaten bu araç sürekli buralara gelicek demektir
bu arada hala onlardan birine satışı gerçekleştirilmiştir diye not falan bırakmadım faruk abide çok tekin insanlar olmadığını uzak durmamı belirtti mesajla ara ara orayı takip ederim surekli burdamı diye
aracın satışı yapılmış gibi :o
Plaka No 34JM8759
Marka BMW
Model 2002
Sahiplik Belge Tarihi 28/05/2013
Tescil Birimi AVCILAR
Renk 1 GRİ (Çelik)
Renk 2 BİLİNMİYOR
Cinsi OTOMOBİL
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti YOK
içim darlanıyo bu konuyu gördükçe.. Allah yardım etsin dolandırılan arkadaşlara..
Meriç facebook'a gelince sigortasına baktırıcam birazdan online olur bakalım
az önce bizim avukata açtım konuyu bizim avukatın söylediği arkadaşından birine senet yapıp borçlansın trafikte ruhsat hala değişmemiştir diyor.arabanın üstüne senet ile ihtiyati haciz koydurup bağlatsın dedi.araç bağlıykende bu arabayı benden dolandırıcılık yoluyla aldılar diye dava açabilir dedi.sizde danısın isterseniz avukatınıza böyle olabilir mi bilmiyorum tam olarak çok geçmiş olsun tekrardan
Şanssızlık Meriç hastaymış evde yatıyormuş diğer sigortacı arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.
Sigortacı arkadaşla görüştüm JM 8759 ile sigorta görünmüyor
TT olan plaka ile sorgulama yapıldı en son DURSUN DEMİRCİ sigorta yapmış bilgisi verdi
Yani şuanda muhtemelen sigorta yapılmadı.Bu da şuna çıkar
1-Ya ilerleyen zamanda sigorta yapılır
2-Sigorta yapılmadan geçici ruhsat ile satış yapılacak
3. Şahıs bu olayları bilmeden satış aldı dün, bugünde sigortasını yaptıracak muhtemelen
Arkadaşlar her bildiğimizi maalesef burada paylaşamıyoruz ama araç sahibine , elinden bir şey gelenler telefonla pm le bilgi aktarıyor iş savcılıkta orası hallolsun gerisi kolay
kısaca özet geçeyim o zaman bilgilendirme olsun
bu iş öyle sandığımız kadar kısa sürede bitmeyecek iyi ihtimalle 1 seneyi bulacak,hemen bitmesi için dolandırıcıların 1 gecede imana gelip tövbe edip aracın satışını geri vermeleri başka şans yok, iş savcı beyi dolandırıldığına ikna edip tedbir koydurmada gerisi bir şekilde çorap söküğü gibi gelir, cemil şuan sağdan soldan gelen haberlerle aracın şuanki sahibinin kim olduğunu az çok biliyor, tahmini olarak ta 3. şahsın masumane olarak aracı aldığının ihtimali bence %20