Gozumuz kulagimiz burda, gerekli paylasimlari yaptik. Umarim en kisa zamanda bulunur. Cok uzuldum olanlara.
Printable View
Gozumuz kulagimiz burda, gerekli paylasimlari yaptik. Umarim en kisa zamanda bulunur. Cok uzuldum olanlara.
e-devletten simdi yine sorgulattım. 34 TT olarak kayıt cıkmıyor. suankı plakası gercektende JM olmus.
Cok gecmis olsun Tekirdağ tarafında görürsek ararız
Daha önce buna yakın bir olay basıma geldi ATV almıştım birtane kapora verdim adam yok bir daha dekont var isim var 2 senedir adam yok hani devletimiz cok iyiya polise gittim adam laf yapıyor neden verdin falan filan zaten ümidimi kestimde polisten vsden pek birşey beklenmez bu araç bulunursa ki inşallah bulunur es dost site yardımıyla bulunur vurma dövme vs derlersede ilkten döversiniz sonra gasp etti dersiniz bu memleketin kuralı böyle yürüyor birilerinin 3-5 kuruş para ile aldığı araba bir o.cocuguna bagislanamaz kimse kusura bakmasın.bir abimin servisini aldılar oto pazarından satışı aldılar babasını dövup attılar 3 senedir gelen giden yok :(
Tekrardan cok gecmis olsun.
Üzüldüm gerçekten , Aynı olay bir arkadaşın başına gelmişti Aracını internete vermişlerdi savcılıkdan mı ne haber bekliyordu üzücü bir durum. Keşke biraz daha dikkatli olunsada bu durum yaşanmasa
Büyük geçmiş olsun insanlar nası ekmeğimi çıkarırımı düşünürken bunlarda nasıl insan dolandırırım derdinde , Allah belalarını versin. ne yapabılırım düşününce face'de paylaştım keşke bi haber gelse, ülkemizde halen fazlasınla düzene girmeyen şeyler var. zamanında 200TL kadar dolandırıldım maddiyet küçük olmasına rağmen o duruma düşmek çok kötü bi psikoloji ki sizin bunun yanında büyük bi meblağ maddiyatta var, aracın tam anlamı ile yeri belli olsa 30-40 kişi toplanıp gidelim alalım aracı ama aldığımızda ne yapıcaz buda ayrı bi dert ...
çok büyük geçmiş olsun medyaya nasıl yansıtabiliriz böyle durumları bilmiyorum en azından bir kaç tv haberlerinde çıksa keşke bir itibat kurulsa en azından daha fazla kişilere duyurmuş oluruz hemde alım satım yapanlara bir fikir olur böyle bişey yapamazmıyız.
Bu gece Balikesirden yola çıkıp İstanbul a geliyorum. Yollarda gözüm bu araci arayacak. Insllh denk gelirimde birsey cikar.
Cok gecmis olsun
çok zor bi durum ALLAH YARDIMCIN OLSUN.hep iyi niyetten oluyo
abi son durum nedir varmı gelişme
Yeşilköy ihbarı doğru olabilir demekki araba avcılar yeşilköy florya civarında
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm inşallah en kısa sürede aracınız bulunur
Arkadaşlar aracın son görüldüğü yer
Kazımkarabekir mah g2/14 sokak bağcılar yakın olan varsa bi bakarlarsa sevinirim
Hadi artık iyi bir haber yazın şuraya...
buyuk geçmiş olsun elimizden geleni yaptık inaşallah faydası olur
şimdi orda oturan arkadaşıma yazdım bakalım sonuç çıkıcak mı?
Jm plaka bnm aracımında serisi.. Plaka avcılardan yenilenmiş demekki inş ihbarlardan denk gelir ümraniye oturuyorum yarın avcılara doğru geçicem görürsek haber ederiz.
Sakın kazımkarabekire kendiniz gidip müdahale etmeye çalışmayın. Polise haber verin. 22 yıl ümraniye'de yaşamış biri olarak uyarım bu olur. Haklı durumda olmanıza rağmen kötü şeyler yaşayabilirsiniz.
kazımkarabekir'de olduğunu söyleyen vatandaş kimdir ? bi fotoğraf çekip atamıyor mu bu görenler anlamıyorum..
Kazımkarabekir'de gerçekten dikkatli olunması gereken bir yer... bende şerifali'deyim yolda falan denk gelirse haberlerim.