okula giderken bende gördüm aynı böyle bi e46 bi an heycanlandım abi sen geldin aklıma ama plaka ya bakınca bizim burdan bi abininmiş
Printable View
okula giderken bende gördüm aynı böyle bi e46 bi an heycanlandım abi sen geldin aklıma ama plaka ya bakınca bizim burdan bi abininmiş
Allah yardımcınız olsun İnşallah sağ salim bir şekilde aracınıza ulaşırsınız. Bu şerefsizlerin de yatacak yeri yok yazık günah insanların emeklerini çalıyorlar..Oçocukları...
ben cemili aradım şimdi arkadaşlar kişiler doğru ama ahmetten satın almış aracı.yani şuan araba anlatıldığı gibi..ahmet yeni bir 3.20 aldığı için olay biranda karıştı
beni arayıp abi tt 8300 burada diyen kişi çok fazla arabadan anlayan biri değil.plakadan dolayı ısrarla bu araba dedi ama aradın plakasının değiştiği söyleniyor
yanlış alarm için kusura bakmayın
sabahtan beri takip ediyorum konuyu ve canımın sıkıntısından bi geçmiş olsun yazamıyorum var ya. kardeş büyük geçmiş olsun. dualarım hayırlısıyla mağduriyetinin gitmesi üzerine.
Çamurlukdaki sinyalleri kırmızımı yanıyor aracın
Allah yardımcınız olsun.
300.000 kisilik facebook sayfamda ve profillerimde paylastım. insallah en kısa surede bulunur. cok gecmis olsun.
aracın satışını verdim diyosun araç senin değilki bulsan ne yapacaksın ?
geçmiş olsun inş bulunur
allah yardımcınız olsun..
Bence de valla ne hallere düştük mağdur olan kişiyi bile suçlu gibi gösteriyorsunuz yazık günah başka da bişey demiyorum.. Böyle konuşanların başına gelmez inşallah yarın öbür gün böyle bir olay, o zaman anlarlar kaç bucak olduğunu...
O zaman noter satışını verdik dışarda adamlar parayı zorla aldılar arabayla beraber kaçtılar, e o zaman bir bardak soğuk su mu içmek lazım bu kadar basitmi ? Değildir tabiki de..
aracın akıbeti nedir ?
Klavyenin basında essek varsa göğüs kafesinin altında çarpanın ne olduğunun önemi yoktur. Herkes kendi derdi bilip denetlenmiş bazısıda isin farklı boyutunda, ayıp! İnsanın "inşallah basına gelir" diyesi geliyo...
Hay ak bebe mesaj cvp veremeden sutlandi
Sizinde bir gün boş bulunduğunuz ve bazı şeyleri düşünemeyeceğiniz bir zaman gelir.İşte o zaman bu söylediğiniz sözü hatırlayın.
Başka mesaj yazacaktım bu arkadaşın sözlerine cevap verirken unuttum. 1.472.531 üyesi olan bir facebook sitesinin adminine mail attım reklam olur diye grubun adını vermiyorum eğer yayınlarsa size özelden msj. atarım ordan takip edersiniz.Çok üzülüyorum kardeşim , inşallah olumlu bir şeyler olur.
icabina kim baktiysa sonsuz sukranlarimi sunuyorum
konumuza devam edelim bosverin arkadaslar
araba kapida olsa cikip arayacagim yollarda, cok uzuldum bende