kardeşim ben kazımda oturuyorum 2g \14 yok o sokak 2\14 se eğer ben yakınım bakabilirim
kardeşim ben kazımda oturuyorum 2g \14 yok o sokak 2\14 se eğer ben yakınım bakabilirim
ben bakmaya gidiyorum beyler inşallah ordadır
bende arkadaşa sordum o çevrede oturmasına rağmen dediği tek şek her pisliğin orda olduğu bir yer girme giremezsin diyor kesin mi bu bilgi? gerçekten gören kişi burada mı görmüş.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
integrasul bakmaya gidiyorum demiş. bekleyelim bakalım.
M. The most powerful letter in the world.
Arkadaşlar kesin bilgi diyemiyorum bu şekilde bi bilgi geldi bende yakın olan bi bakarsa sevinirim dedim
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Az önce ALİ isminde bi abi aradı geçen hafta bana yapılanların birebir aynısı onada yapılmış aracı ondan alan kişinin face adresi var muhtemelen banada telefon açıp paranı hesabına çıkartıyorum diyen kişide bu ama ben hiç görmedim
profil resminde ortadaki şahıs https://www.facebook.com/zeki.baytar
Ali abi aracının galeride olduğunu gördüğünü ama alamadığı söylüyor onu dinleyince bi o kadar daha üzüldüm bu olayı yaşayan tek ben değilim benim gibi bi çok insan var sonrasında fatih isminde bi abimiz aradı babasının ameliyat parası için arabasını sattığını ama oda bu dolandırıcılara parasını kaptırdığı söyledi onun durumu benden de kötü![]()
bu şahıs mıdır bilinmez tabi.. kimseyi zan altında bırakmamak lazım. yalnız bir postunun altında saddam yıldız adında birinin yorumu dikkatimi çekti. aracı alan kişinin de Ahmet Yıldız olduğunu hatırlarsak, bağlantılı olabilir mi acaba?
https://www.facebook.com/safak.atar.75
hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah böyle birşeyi kimsenin başına vermesin... ben ankaradayım ama gözlerim hep arayacak olur mu olur getirirler arabayı ankaraya bi şekilde belki ankarada bmw piyasası çok iyi ne olacağı belli olmaz görürsem hemen haber ederim.yalnız farkındamısınız bu tipler hep böyle pis ve böyle şeyleri yapabilecek adamlar gibi duruyorlar ve bmwstyle nickli arakadaşımızın dediği doğru soyadları tutuyor bu hesaplar incelemeye alınabilir...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
arkadaşlar lütfen gerçekten görenler bilgi versin 2\13 2\14 ve 2\15 sokakları didikdidik ettim ne yazıkki yok ben ALLAH rızası için baktım sizde ALLAH rızası için doğru bilgi verin.yinede butarafta görünürse elimden geleni yaparım kardeşim. ALLAH yardımcın olsun
Sizin yazdıklarınıza istinaden arkadaş listesini taradım Mehmet adındaki şahıs bu olabilirmi ? Yine yıldız soyadında https://www.facebook.com/mehmet.zekostar
eğer bu işi yapan bu tiplerse, yakında araç kandil'de görülebilir. sabır.. bakalım ne olacak.
Şu an itibari ile biz bütün gereken hukuki işlemleri yaptık gerekli mercilerde kayıtlarımız bulunuyor bizim gibi mağdur olan abilerimiz ve kardeşlerimiz var bunlarda aynı yöntem ve taktiklerle birebir benzer olaylarla dolandırılan şahıslardır, olay anını sıcağı sıcağına ibraz etmeme rağmen belirli kişi ve şahıslar hiçbir suretle karakola çağırılmadı bana söylenense savcılığa suç duyurusunda bulunmam oldu
Karakola suç duyurusunda bulunduğumda beni dolandıran şahıslar çağırılmış olsaydı polisler bu olayın üzerine o an düşmüş olsaydı belki mağdur durumda olmayacaktım
Ben telefonda gerekli konuşmalar bulunduğunu parayı bana ödemediğine dair konuşmaların geçtiğini bizzat savcıya beyan ettim fakat bana bunun delil sayılmadığını somut bi delil istediklerini söylediler
Bizim güvendiğimiz devlet yargı yasası buysa biz en başında suçluymuşuz zaten,
dolandırıcılar haklı biz haksız konumundayız
devlet insanına hata yapma şansı tanımıyor malesef hata yaptıysan sonucuna katlanırsın deyip adalet sağlanmıyor
Bu başımdan geçen olayları benim gibi yaşamış insanlarla bir araya gelip bi şekilde bu olayı tv kanalı ile kamoyuna yada devlet büyüklerine duyurmak istiyorum
Bu insanlara yardım eden polis memurlarının olduğunu bile duymaktayım verilen beyanların polis tarafından değiştirildiğini öğrendim bu saatten sonra kime nasıl güvenebileceğim konusunda çok endişeliyim
Lütfen bana yapabileceğimiz ve bu durumdan kurtulabileceğimiz bir yol gösterin
kandil+1 tövbe yarabbim ya neyse bişey yazmıyım...
+doğru bilgi kısmına katılıyorum burda sapanca denirken face sayfasında yeşilköyde gördüm diyen vardı.
Cemil seni sabah aradım yapman gerekeni tek tek anlattım , boşuna birilerini zan altında bırakma ben dolandırıldım ve bir sene sonra aldım , yankesicilik dolandırıcılık bürosuyla seni konuşturdum yapman gereken tedbir koydurmak koyduramazsan işin çok çok zor söylemesi acı ama şuan araç bulunsa bişey yapamayacaksın, araçta bağlama yakalama hiç bir şey yok ... tedbir tedbir tedbir tek çaren kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)