User Tag List

Sayfa 23/65 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
1218 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: Dolandırıldım Lütfen Yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben kazımda oturuyorum 2g \14 yok o sokak 2\14 se eğer ben yakınım bakabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bakmaya gidiyorum beyler inşallah ordadır

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arkadaşa sordum o çevrede oturmasına rağmen dediği tek şek her pisliğin orda olduğu bir yer girme giremezsin diyor kesin mi bu bilgi? gerçekten gören kişi burada mı görmüş.
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adres kesin doğru mu? şirket araçlarından bu adrese yakın araç var mı diye gps sisteminden sorguluyorum adres hatalı diyor.

Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aracın son görüldüğü yer
    Kazımkarabekir mah g2/14 sokak bağcılar yakın olan varsa bi bakarlarsa sevinirim

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    integrasul bakmaya gidiyorum demiş. bekleyelim bakalım.
    M. The most powerful letter in the world.

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kesin bilgi diyemiyorum bu şekilde bi bilgi geldi bende yakın olan bi bakarsa sevinirim dedim
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce ALİ isminde bi abi aradı geçen hafta bana yapılanların birebir aynısı onada yapılmış aracı ondan alan kişinin face adresi var muhtemelen banada telefon açıp paranı hesabına çıkartıyorum diyen kişide bu ama ben hiç görmedim

profil resminde ortadaki şahıs https://www.facebook.com/zeki.baytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali abi aracının galeride olduğunu gördüğünü ama alamadığı söylüyor onu dinleyince bi o kadar daha üzüldüm bu olayı yaşayan tek ben değilim benim gibi bi çok insan var sonrasında fatih isminde bi abimiz aradı babasının ameliyat parası için arabasını sattığını ama oda bu dolandırıcılara parasını kaptırdığı söyledi onun durumu benden de kötü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce ALİ isminde bi abi aradı geçen hafta bana yapılanların birebir aynısı onada yapılmış aracı ondan alan kişinin face adresi var muhtemelen banada telefon açıp paranı hesabına çıkartıyorum diyen kişide bu ama ben hiç görmedim

profil resminde ortadaki şahıs https://www.facebook.com/zeki.baytar
    bu şahıs mıdır bilinmez tabi.. kimseyi zan altında bırakmamak lazım. yalnız bir postunun altında saddam yıldız adında birinin yorumu dikkatimi çekti. aracı alan kişinin de Ahmet Yıldız olduğunu hatırlarsak, bağlantılı olabilir mi acaba?

https://www.facebook.com/safak.atar.75

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah böyle birşeyi kimsenin başına vermesin... ben ankaradayım ama gözlerim hep arayacak olur mu olur getirirler arabayı ankaraya bi şekilde belki ankarada bmw piyasası çok iyi ne olacağı belli olmaz görürsem hemen haber ederim.yalnız farkındamısınız bu tipler hep böyle pis ve böyle şeyleri yapabilecek adamlar gibi duruyorlar ve bmwstyle nickli arakadaşımızın dediği doğru soyadları tutuyor bu hesaplar incelemeye alınabilir...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar lütfen gerçekten görenler bilgi versin 2\13 2\14 ve 2\15 sokakları didikdidik ettim ne yazıkki yok ben ALLAH rızası için baktım sizde ALLAH rızası için doğru bilgi verin.yinede butarafta görünürse elimden geleni yaparım kardeşim. ALLAH yardımcın olsun

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin yazdıklarınıza istinaden arkadaş listesini taradım Mehmet adındaki şahıs bu olabilirmi ? Yine yıldız soyadında https://www.facebook.com/mehmet.zekostar
    Satışı alan kişi Ahmet Yıldız adında şahıs.Diğer kişilerin ismi doğru olmayabilir Hasan Çelik ve Mehmet adında şahıslar ortalama 30 / 40 yaş aralığındalar.Ahmet yıldızın ikameti amasya olarak geçiyor.
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şahıs mıdır bilinmez tabi.. kimseyi zan altında bırakmamak lazım. yalnız bir postunun altında saddam yıldız adında birinin yorumu dikkatimi çekti. aracı alan kişinin de Ahmet Yıldız olduğunu hatırlarsak, bağlantılı olabilir mi acaba?

https://www.facebook.com/safak.atar.75

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer bu işi yapan bu tiplerse, yakında araç kandil'de görülebilir. sabır.. bakalım ne olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an itibari ile biz bütün gereken hukuki işlemleri yaptık gerekli mercilerde kayıtlarımız bulunuyor bizim gibi mağdur olan abilerimiz ve kardeşlerimiz var bunlarda aynı yöntem ve taktiklerle birebir benzer olaylarla dolandırılan şahıslardır, olay anını sıcağı sıcağına ibraz etmeme rağmen belirli kişi ve şahıslar hiçbir suretle karakola çağırılmadı bana söylenense savcılığa suç duyurusunda bulunmam oldu
    Karakola suç duyurusunda bulunduğumda beni dolandıran şahıslar çağırılmış olsaydı polisler bu olayın üzerine o an düşmüş olsaydı belki mağdur durumda olmayacaktım
    Ben telefonda gerekli konuşmalar bulunduğunu parayı bana ödemediğine dair konuşmaların geçtiğini bizzat savcıya beyan ettim fakat bana bunun delil sayılmadığını somut bi delil istediklerini söylediler
    Bizim güvendiğimiz devlet yargı yasası buysa biz en başında suçluymuşuz zaten,
    dolandırıcılar haklı biz haksız konumundayız
    devlet insanına hata yapma şansı tanımıyor malesef hata yaptıysan sonucuna katlanırsın deyip adalet sağlanmıyor

Bu başımdan geçen olayları benim gibi yaşamış insanlarla bir araya gelip bi şekilde bu olayı tv kanalı ile kamoyuna yada devlet büyüklerine duyurmak istiyorum
    Bu insanlara yardım eden polis memurlarının olduğunu bile duymaktayım verilen beyanların polis tarafından değiştirildiğini öğrendim bu saatten sonra kime nasıl güvenebileceğim konusunda çok endişeliyim

Lütfen bana yapabileceğimiz ve bu durumdan kurtulabileceğimiz bir yol gösterin

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kandil+1 tövbe yarabbim ya neyse bişey yazmıyım...

+doğru bilgi kısmına katılıyorum burda sapanca denirken face sayfasında yeşilköyde gördüm diyen vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İNTEGRASUL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lütfen gerçekten görenler bilgi versin 2\13 2\14 ve 2\15 sokakları didikdidik ettim ne yazıkki yok ben ALLAH rızası için baktım sizde ALLAH rızası için doğru bilgi verin.yinede butarafta görünürse elimden geleni yaparım kardeşim. ALLAH yardımcın olsun
    ALLAH razı olsun kardeşim ilgin ve alakan için sonsuz teşekkürler

yanlış bilgi verenleride burdan canı gönülden selamlıyorum umarım bu yaşadıklarım birgün kendi başlarına gelmez

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cemil seni sabah aradım yapman gerekeni tek tek anlattım , boşuna birilerini zan altında bırakma ben dolandırıldım ve bir sene sonra aldım , yankesicilik dolandırıcılık bürosuyla seni konuşturdum yapman gereken tedbir koydurmak koyduramazsan işin çok çok zor söylemesi acı ama şuan araç bulunsa bişey yapamayacaksın, araçta bağlama yakalama hiç bir şey yok ... tedbir tedbir tedbir tek çaren kardeşim

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH razı olsun kardeşim ilgin ve alakan için sonsuz teşekkürler

yanlış bilgi verenleride burdan canı gönülden selamlıyorum umarım bu yaşadıklarım birgün kendi başlarına gelmez
    ınsallah en kısa zamanda sorunsuz sekılde bulunur hocam ankara tarafında veya amasya merzıfon tarafında elımızden bırsey gelırse yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cemil seni sabah aradım yapman gerekeni tek tek anlattım , boşuna birilerini zan altında bırakma ben dolandırıldım ve bir sene sonra aldım , yankesicilik dolandırıcılık bürosuyla seni konuşturdum yapman gereken tedbir koydurmak koyduramazsan işin çok çok zor söylemesi acı ama şuan araç bulunsa bişey yapamayacaksın, araçta bağlama yakalama hiç bir şey yok ... tedbir tedbir tedbir tek çaren kardeşim
    Tedbir koyduramadım elimden geleni yaptım ama olmadı pazartesi yine kaldığım yerden devam edicem inşallah yapabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)