Yolda her gördüğüm gri bmw ye bakar oldum hayırlısıyla bi haber çıksada rahatlasak.
Yolda her gördüğüm gri bmw ye bakar oldum hayırlısıyla bi haber çıksada rahatlasak.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Bencede cemil abi yarin yazsin surdayim su saatte bulusucaz yada su yapilcak diye bi aksilik olmazsa yaninda olmaya çalışırım
Gidersek bu soysuzları bana bırakır mısınız. Müdahele etmeyeceğinize söz verin. Birisi yazmış taksimde şişeye oturtmak lazım diye. Ben tersini deniicem bunları şişeye sokucam.
IN BOOST WE TRUST
beyler açıktan atar yapıyorsunuzda kavga hatalı sollamadan yada rolling anlaşmazlığından çıkmadı uyandırayım. toplanıp toplanıp gidiyorsunuzda aranızda kurşun geçirmeyen birileri varda haberimiz mi yok?
arkadaş forumun yüzde 80'ının yaşadığı en büyük stres ÖSS...hırsıza dolandırıcıya atar yapıyorlar
adamlar hırsız la, dolandırıcı... büyük ihtimal sabıkaları var, cezaevi falan görmüşler...
biraz sakin olun bencekaş yaparken göz çıkarmayın...
Gecmis olsun, cok uzucu.. umarım tez zamanda cozulur.. bu devirde kimsenin sokaga atacak 30-35 lirasi yok..
eminimki sitedeki herkesde melektirkimsenin sabıkası yoktur
hırsızlık vs şeylerden bahsetmiyorum o yöne çekilmesin.
masalla masalla
Gerçektende bazı arkadaşlar haklı ama madem normal yollardan çözülemiyor bu iş bende olsam onların 10 katı bela birini bulur atıyorum onlara 5 bin lira verir 30-35 bin liralık aracımı onlarda bırakmazdım. Yazık günah ya para gerçekten kolay kazanılmıyor allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olay. Hergün işyerine geldiğim dakika konuyu açıyorum acaba bulundumu diye.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Adamlar bu işi meslek haline getirip hala yakalanmadıklarına göre arabasını çaldıkları adamın karşısına çıkacak kadar salak olacaklarını mı düşünüyorsunuz?
Bu iş kavgayla çözülmez belki çoktan Van'a gitti hepsi. yasal yollardan ne kadar imkan varsa sonuna kadar kullanılıp çözüme ulaşmaya çalışılmalı konu sahibinin yaptığı gibi. Mahalle mevzusu değil bu.
TheK +2
Sessizce durup, usulca sokulmak varken tut kendini diyorum alperim... Haydarinna rinna rinanay
Deli Yürek - 01 Jenerik (Orjinal Dizi Müziği) - YouTube
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)