aynen bak bende hatırladım. ortak bir arkadaşımdan duymuştum bu konuyu.
Printable View
Adam gelmedi ve telefonunu açmıyor artık zamana oynadığını tahmin etmiştik ama yinede bi umudumuz vardı oda bitti :(
Az önce biri aradı kocaeli yönünden pendik istikametine aracınız önümde gidiyor dedi plakasını sordugumda ortası jm sonunu tam göremiyorum araç var aramda dedi sizce 1 günde plakası gerçekten değiştirmiş olabilirler mi yoksa hedef mi şaşırtıyolar artık kafam kaldırmıyor
Sene 2009 , 2004 typerı 200 tl ye vermişliğim var :) canlı şahitlerim var :)
Benim davada araç bende satış onlardaydı ve ben hemen satılamaz kaydı koydurdum 11,5 ay sonra mahkemeden geri aldım
Öğlen cemille konuştum yol gösterdim ama o tedbir koyduramadı sanırım
Şu an gelen bir diğer mesaj
Abi araç Sapancanın orda belediyenin önündeymiş birisi söyledi sayfamdan, satılık yazıyormuş önünde
şu para transferine noter veya bankalar, bir şekilde bir kurum tarafından aracı olunsa ya,
alan parayı havuza ödesin, noter ödemeyi görmeden satışı yapmasın, satan da parayı havuzdan alsın..
bu tarz dolandırıcılıkların önüne geçilir.
Bildiğim kadarıyla ev alım-satımlarında para transferi banka üzerinden yapılıyor.
fotoğrafını çekip koysalardı keşke emin olunurdu aracın doğruluğundan. plakaya bakmışlar mı ?
Sakaryada olan bir üyemiz Allah rızası için arabaya baksın inşallah doğru araçtır.
ne kadar şerefsiz bir millet oluyoruz biz böyle..
sapanca'da gören sağlam mı peki ? plaka takması yarım gün..
veledin numarayı ifşa ette arayıp soranı çok olsun..