adamların yanına gitmeye gerek yok istenirse adresi bulunabilir telefonuda tabi
Printable View
adamların yanına gitmeye gerek yok istenirse adresi bulunabilir telefonuda tabi
cevapların derlenip kitap yapılsa, yeminlen tutar en azından bu camiada:D
evet bencede bi taslak mail oluşturalım ve ilgili resmi kuruma gönderelim
Facebookta böyle bir yorum var arkadaslar polisle görüstüm ancak herhangi bir hırsızlık kaydı yok deniliyor gercekten bukadar gün kosturmaya talebinizi göz önüne alıp kayıt bile olusturmamıslarsa hic adliyeymiş hakimmiş savcıymış koşturma cemil abi "YUH BEEEEEE."
http://imageshack.us/a/img809/7538/14727406.jpg
adaletsiz ülke
bu adam sabıkalı olmasına rağmen parasını verip almış olabilir. uygun fiyata da düşürdüyse eğer biraz da kar ederim diye düşünmüş olma ihtimali var. şuanda üzerinde çalışılması gerekenler "Baytar" çetesidir. Paranın alınacağı kişiler de bunlar. Her araç satışında yeni birilerine yönelmek asıl suçluları unutmaya sebep oluyor.
adamlar en ağır mayfa yani.. vay arkadaş .. dolandırıcıdan hırsız dan mayfa oluyor onlar ödleğin diğer adıdır ..bazı arkadaşlar sürekli cins cins konuşuyor napcanız çocuk gibi davranmayın dövcenizmi bilmem ne ... adamlar sizin çocuk gibi dediğiniz 3 sn. olayla arabayı götürdü.. rüya gibi dimi ama ... vırt zırt yalan dolan araba gitti bu kadar basit yani ... polislik savcılık bir durum yok biz milletvekili akrabasımıyız bakan akrabasımı yız üst düzey birinin oğlu yeğenimiyiz..kanun onlara işleyen bize gözüken bişey.. hade bişi olmadı diyelim bunlar böyle gezcek hemii yaa ara narkotiği ver plakayı gitsin... ara terörü ver ev adresini hücre diye bassınlar ver telini pezevenk diye ahlaktan baskın yesin.. ne biliyim ver plakayı arabama vurdu kaçtı de bir sürü yol var o böyle rahat rahat gezmemeli..
gunlerdır sonuca kavusmaması gercekten uzucu bır durum
Kontrole gittim park ettigi yerde yokama o araç bu taraflarda bir iki gundur ne kadar kalir bilinmez tabi
Arkadaş böyle devletin de kanunun da taaa. Araba eşşek gibi meydanda ama el kol bağlı varmıdır başka böyle bir ülke acaba?
Araba temiz bakıyorlar buda iyi birşey
Aracın sahibi arkadaş ne yaptı hiçbir cevap gelmemiş buraya, merak ettim ,
arabanında yeri belli sonuçta
-------------------
Herkes Afbuyursun Lütfen. Allah aşkına şu olayda devletin yada kanunun ne suçu var.
Hepimizin başına gelebilir bişi demiyorum ama aracın sahibi resmiyette arabanın satışını vermiş ve paramı aldım diye devletin noterinde imza atmış.Siz halaaaa kanundan devletten ne bekliyorsunuz onu çok merak ediyorum
büyük geçmiş olsun
Devlet ne mi yapsın??? Gercek pislikleri ve ceteleri sokaktan temizlesin yeter...
Her adımda dolandırılacak mıyız vurulacak mıyız korkusu olmadan yasayalım yeter bize...
Senin için yanıyor.bir kaç kişi arabayı görüp paylaşıyor.yerini bildiriyor.
Sonuç koca bir sıfır. Legal yollardan birşey olmayacağını en baştan beri biliyoruz.
Ya tanıdık emniyet muduru savci ile bu is çözülür yada illegal yada soğuk su başka çözüm yolu yok bu işin
Yanlış anlaşılıyorum... !Kimsenin sana arabanın üstüne soğuk su iç yada siktir git dediği yok. Mutlaka Bu olay çözülecek.
Anlatmak istediğim Olay Polis Aranıp Şikayet bildirildiğinde Herhangi bi yasal işlem başlatılmaması , bildirilmemesi Devletin sucu Değil , devletin o mevkiye koyduğu insanın görevini yerine getirmemesinden kaynaklanıyor.
Savcı seni odasından kovabiliyorsa Yapcak bişi yok diyebiliyorsa bu devletin suçu değil , O mevkide olan insanın görevini yerine getirmemesi yüzünden oluyor anlatmak istediğim olay bu. Görevini yerine getirmeyen bir polis , bir doktor , bir savcı , bir çöpçü yüzünden devleti suçlamak mantıksız. Burda bir aileyiz savcı mı yanlış yaptı , polismi ilgilenmiyor Şikayetimizi toplu şekilde yapar , onları o mevkiden alabiliriz.
adamlar profesyonelce çalışıyorlar belli zaten sonucunuda nasıl savunulcağınıda neler olucağınıda biliyorlardır. vay arkadaş yaa ulan nerdeyse günde 2-3 sefer denk geliyorum arabayla yapacak bişey yok
devleti suçlamak mantıksızmı devlet adam gibi işini yapmıyo arkadaş o mevkideki insan niye yapsın adamlar neyi nasıl cebe koyarız diye plan yapan adamlar(yanlış anlaşılmasın 10 parmağın 10uda aynı değil).. Dolandırıcılar meslektaşlarına niye taş koysun bana göre bu ama dediğim gibi işinin hakkını verenlere helal olsun vermeyenlerde ALLAH'a havale.. Baştakiler adam gibi işini yapsaydı bu ülke bu duruma gelmez bu tür olaylar yaşanmaz ve bu tür olaylara taviz vermezlerdi gözlerinizdeki perdeleri kaldırın uyanın artık arkadaşlar.
Türkiye Cumhuriyetinde başa En kralıda gelse hiçbir iş yolunda gitmez abi. Bizim Türk insanımızın geninde var rahat olmak rahat çalışmak vs.
Sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama Elimden bişey gelebiliyorsa şu saat basar marşa gelirim emin ol. Bugün konuda güzel bir fikir çıkmıştı mesela boş boş birimizle tartışacağımıza , ona buna feryad ediceğimize çözüm yolu arıyalım.
Aramızda mutlaka avukat olan arkadaşlar vardır. Olayı güzel bi mail olarak tasarlıcak hazırlıcak, bizde tech üyeleri olarak bu maili ilgili makamlara yollıcaz. Face ortamında aracının fotoğraflarına kadar görebiliyorsam eğer , bu mail ilgili makama milyonlarca iletilicektir bundan eminim. Madem Bu konuya dikkat çekmek istiyoruz , madem üzerinde durulmasını istiyoruz bu tarz şeyler düşünelim ;)
Çok geçmişler olsun hergün girip bakıyorum gelişme var mı diye inşallah bi an önce çözüme kavuşur. İ
Avukat olayi banada mantikli geliyor. Forumda Ozan ( ozan ) avukat irtibata gecin isterseniz.
Haftalık girer oldum artık sayfaya..
Çözülsün artık arkadaş yaa..
Her sabah kalktığımda bakıyorum mutlu haber varmı diye umarım çözülür dert oldu bana kendi arabama yapılmış gibi hisediyorum
Örnek Dilekçe... Böyle bir dilekçe yazıp ilgili savcılığın kaydına ver kayıt numarası al öncelikle durumu ayrıtınlı bir şekilde anlat bir cevap vermek zorundalar sana... dilekçelere 15 gün içinde cevap verilmeli kanunen zorunluluk. 15 değil 30 günmüş pardon
… CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
YAKINAN :
VEKİLİ :
SANIK :
SUÇ : Dolandırıcılık.
SUÇ TARİHİ : …/…/…
AÇIKLAMALAR :
1-) Sanık ile müvekkilim …/…/… tarihinde arkadaşı olan …’nın işyerinde tanışmış ve sanık müvekkilime turizm şirketi olduğunu söylemiştir. Yine sanık yurtdışına çalışmak için gitmek isteyenler için vize aldıklarını bu konuda istemi olan varsa kendisine başvurmalarını söylemiştir.
2-) Müvekkilimin o tarihlerde işleri kötü gitmekte maddi sıkıntı yaşamaktadır. Bu nedenlerle ailesinden baskı görmekte hiçbir işe yaramadığının hissetmektedir. Müvekkilim …/…/… tarihinde sanığı arar ve yurtdışına gitmek için neler yapacağını söyler. Sanık …TL. paranın gerektiğinin söyler . Bunun üzerine müvekkilim …model … marka arabasının satmış ve …TL.’yi vize işlemlerini halletmesi için sanığa vermiştir.
3-) Sanık gerekli işlemleri tamamladıktan sonra müvekkilime …/…/… tarihinde …’ya gideceğini söylemiştir. Müvekkilim …/…/… günü sabah arkadaşının işyerine sanıkla buluşmak için gittiğinde orada polisler ile karşılaşmıştır. Müvekkilim polislere neler olduğunu sorduğunda sanığın uzun zamandır aranan bir dolandırıcı olduğunu lakabının da ‘binbir surat’ olduğunu öğrenmiştir.
4-) Bu nedenlerle sanığın cezalandırılmasının talep etmekteyiz.
HUKUKİ NEDENLER : 5237 S. K. m. 157, 158 ve ilgili mevzuat.
SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda açıklanan nedenlerle müvekkilimi dolandıran sanığın cezalandırılmasını saygıyla talep ederiz. .../…/…
bende arabanın resmini çıktı olarak aldım unutmamak için cebimde taşıyorum bugün bir tane gördüm önü tamamen aynı ama araba coupeymiş :(
Havanda su dövmeye başlanıldı.. Kilitliyorum konuyu. Konu sahibi birşeyşler paylaşmak ister ise pm atabilir
Dolandırılan arkadaşım;
Bizde dolandırıldık demiştim ya az önce babamı savcılıktan aramışlar ve teşhise çağırmışlar babamda elinde resimlerle gidip teşhis etmiş adamları istersen sende bir savcılıkla görüş. 21 ağustos 2011 den beri haber bekliyorduk yeni geldi haberi. Sonuç ne olacak hiç bir fikrim yok fakat şuan için adamların yakalandığını söyleyebilirim. İnşallah sizin ki de çözülür.. (Konuyu takip etmedim ne durumda olduğunu bilmiyorum tekrar geçmiş olsun.)
Çok büyük geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunurlar..
Bu adiler fena patlayacak ama ne zaman*
Geçen noterde yine bir satış mevzusu oldu benzer bir durum..
Evraklar hazır, imza atılacak noter vekili sordu satıcıya paranı tam ve eksiksiz aldın mı? diye.. Adam durakladı.. ee aldım fln dedi.. noter eminmisin dedi.. aldım aldım dedi.. Sonra sen para fln almamışsın git bi hava al sen dedi.. Alıcılar sanane sen işini yap fln derken uçtular.. Noter kurtardı oradaki elemanı.. Üzerlerine vazifemidir bilmiyorum ama sabaha kadar dua etse azdır...