İnsan boşu boşuna katil olmuyor demek ki ...
Herşey yasal olunca savcı ne yapsın.hakim ne yapsın.usulsüz bir olay olay.yasal tüzüğe göre gerçekleşmiş.
Bu işler illegal çözülür.başka türlü imkansız malesef.
kul hakkı die bişe var öteki tarafta yatçak yerleri yok bunların... inş bu dünyadada yatçak değil sığıncak bi yer bulamazlar şerefsizler
Adaletin bittiği yerde anarşi başlar bende adaletle çözüleceğine inanmayanlardanım tamam kul hakkı öbür dünyada ama giden gidiyor bana yara veriyor böle işeri çözen çok tip var araştırmak yeterli..
Arkadaşlar bu mehmet zekinin baytarın veya kamuran baytarın dolandırdığı birini bulmam lazım. Az evvel avukatla konuştum onun açtığı dava ile beraber savcıya sunarsak daha etkili olacakmış. İlk başta cemil'i arayan Ali adında bir abimiz varmış ona ulaşabilsek kendisiyle bir görüşebilse çok faydalı olacak ikimiz içinde.
Çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda çözülür olay. Yalnız buradan yazıpta adamları uyandırmamak mantıklı değilmi? şuan 34 misafir okuyor konuyu :S misafirlere kapansa, üye olup okuyacaklar :S
Araç Satışının Dolandırıcılık Nedeniyle İptali Mümkün müdür?
Tedbir şart arkadaşlar
Abi kaç gündür bunun için uğraşıyoruz ilk önceliğimiz yasal yolla çözmek olduğunu daha öncede söylemiştim
Vuralım kıralım parçalayalım düşüncelerinden en azından şimdilik kurtuluna arkadaşlar bize daha çok mevki sahibi insan lazım belki gidecek bi selam bile işimizi halledecektir
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)